Dean Ambrows Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Mei wyszóła z budynku rozglądając się za innymi chowańami. ,,Ale nudy" pomyślała siadając na ławce i jedząc batonika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Lorence źle spała tej nocy. Miała same koszmary i co chwilę się budziła. Na dodatek były okropnie realistyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Gdy Rin wrócił poczuł że ktoś jest w środku. Wszedł i zobaczył Sairaorga. - Sairaorga-sama - Rin pokłonił się mu. - Bez takich mi tu Rin - Powiedział z uśmiechem jego dawny mistrz - Jak tam? - Pokonaliśmy tego uciekiniera, ale zdążył narozrabiać. - Aha, dobrze, powiadomię Lucyfera o tym zajściu. Jak tam twoja rodzina? Słyszałem od mojej siostry że całkiem nieźle się zapowiadają. - Tak, na razie nie chce wystawiać ich na większe niebezpieczeństwo. Niestety mi nie wychodzi - Rin opuścił głowę. Sairaorg przymierzył się i uderzył go w brzuch. Rin odsunął się na 2 metry. - To nie tak działa Rin, chyba muszę ci parę rzeczy przypomnieć. - Ehhhh. - Weź się w garść, jeszcze was kiedyś odwiedzę. - Sairaorg wszedł do kręgu teleportacyjnego i znikł. - Czemu on tak reaguje na to - Rin zastanowił się i rozmasował sobie brzuch - Eh nie ważne. Rin usiadł za biurkiem i zaczął czytać notatki z laboratorium. Następny dzień 8:30 Rin właśnie brał prysznic, wytarł się i ubrał w mundurek szkolny. Zabrał teczkę z książkami i wyszedł do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jonathan wstał. Przetarł oczy i ziewnął. Wstał, wykompał się, ubrał. Poszedł do kuchni gdzie Blair znów przygotowała mu śniadanie. Jonathan usiadł. - Dzięki Blair. - powiedział i uśmiechnął się. Blair ucieszyła się, usiadła naprzeciwko i zjadła swoją porcje. Gdy oboje skończyli a Jonathan chciał wyjść Blair przytuliła go. Po chwili Jonathan wyszedł a Blair została w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Lorence obudził Break, który z uśmiechem dźgał ją w brzuch palcem. - Panienko, czas wstawać. - powiedział. - O rany... - mruknęła, wstała, wzięła prysznic i przebrała się. Poszła do kuchni gdzie czekało już śniadanie. Break usiadł naprzeciwko z lizakiem w ustach. - Przypomnij mi proszę żebym na następny raz chowała przed tobą słodycze. - powiedziała i zabrała mu lizaka. - Jeszcze dostaniesz cukrzycy. - Od lizaków cukrzycy nie dostanę. - zaśmiał się i wyrwał go jej. Po śniadaniu Lorence wzięła plecak, pożegnała Xerxes'a który już zdążył dobrać się do ciastek i wyszła z domu. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Rin doszedł do szkoły, jak zwykle ludzie patrzyli się na niego chociaż teraz mieli kolejny powód do pokazywania sobie go palcami. Na głowie wisiały dłuższe blond kudły. Rin westchnął i złapał się za głowę. - Cholerny fenix - Powiedział cicho i wszedł do budynku. Ruszył do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lorence bez przeszkód dotarła do szkoły. Po drodze do klasy zauważyła Rin'a. Jestem ślepa... Nawet nie wiedziałam że chodzimy do jednej szkoły. - pomyślała i podeszła do chłopaka. - Hej, Rin. Coś taki przygnębiony? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Oo hej - Rin uśmiechnął się - Wszyscy się na mnie patrzą od rana - Rin oparł się o ścianę. Jakieś dwie dziewczyny przechodząc rozmawiały ze sobą i Lorance mogła usłyszeć co - Ona i Rin, nie wierze przecież on jest za ładny - Zaśmiała się, Rin tego nie słyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lorece odwróciła się szybko i zmierzyła dziewczyny wzrokiem. - Panienki coś mówiły...? - zapytała z wściekłością. - Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nie nic - Uśmiechnęły się złośliwie i odeszły. - Coś się stało - Rin zapytał zakłopotany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - A to dwie szmaty... - mruknęła cicho pod nosem. - Nie nic. - powiedziała. - One są po prostu strasznie wredne i tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 ((Będzie to problemem jeśli Jonathan będzie chodzić do innej szkoły?)) Jonathan idąc przez miasto włożył słuchawki. Puścił muzykę, zamyślił się nad czymś, po chwili zaczął cicho nucić. Na jego szczęście drogą którą szedł była dość pustawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) [będzie bo to ponoć jedyna szkoła w okolicy ] Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 ((Metro )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 (( Wolał bym nie )) - Przepraszam - Rin złożył ręce jak do modlitwy i pokłonił się lekko przed Lorance - Ehhh przeze mnie macie same kłopoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nie masz za co. Ona ciągle tak robią każdemu... - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Dwie puste idiotki... - powiedziała na tyle głośno żeby wszyscy w około to usłyszeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Hej Lorance, miała byś może ochotę zjeść ze mną bento? - Rin zapytał się - Bo zrobiłem za dużo a sam tyle nie zjem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Jasne... W sumie czemu nie. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - To spotkajmy się na przerwie obiadowej na dachu, może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) - Jasne. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. - Ja już może pójdę... Zaraz lekcja. - powiedziała i ruszyła do klasy. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Rin także ruszył do swojej klasy. Wszedł na następne piętro i wszedł do klasy siadając na swoim miejscu. Wyją zeszyt i zaczął notować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lorence weszła do klasy. Wyjęła notatnik i długopis. Jak to dobrze że niebawem koniec roku... - pomyślała i oparła głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Właśnie zabrzmiał dzwonek ogłaszający przerwę obiadową. Rin zabrał pudełka z lunch'em i ruszył na dach. Zwykle nikt tam nie przychodził oprócz niego na przerwach obiadowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lorence wzdrygnęła się na dźwięk dzwonka, który ją obudził. Wzięła swoje rzeczy i wyszła z sali. Poszła na dach, gdzie zastała Rin'a. - Już jestem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Rin usiadł na ziemi i podał Lorance jedno pudełko z jedzeniem. Otworzył swoje. - Smacznego - Zaczął zjadać kawałki omletu. - Sam robiłem, powiedz jak smakuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts