Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Jasne. Najwyżej się zgubimy. - zaśmiała się i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To był tylko przykład - odpowiedziała szybko. - No i raczej żarty. Ludzie zwykle nie lubią ciućmokowatych okularników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Oj tam oj tam. Są ludzie, którzy uwielbiają okulary. - Wzruszył ramionami. - Więc wiesz, co się komu podoba. - Uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie no, zgubić się nie zgubimy. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No niech będzie. Czemu masz granatowy kolor oczu? Przyznaj, malowałeś je - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Kurde, przejrzałaś mnie. Jak byłem mały to wstrzykiwałem sobie niebieski barwnik do ścian w tęczówki. A tak serio to nie wiem. Geny? - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Wiedziałam. Wiedziałam, że cały czas mnie oszukiwałeś. I twoje geny też - odpowiedziała, udając permanentną obrazę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie no śmiesznie byłoby się zgubić już pierwszego dnia. - powiedziała nie tracąc uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ciekawie na pewno, ale czy zabawnie? - zapytał. - Wątpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -*ziewa* Wyspałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Gorzej byłoby samotnie... - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Czasem lepiej jest mieć towarzysza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Lajf is brutal - stwierdził wzdychając. - Jeszcze pewnie obrazisz się za moje białe włosy, nie? - Stwierdził z nutą smutku w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie. Po prostu jesteś stary i ci zsiwiały, za to nie mogę się gniewać - odpowiedziała z pełnym satysfakcji uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Och, no tak. Co poradzisz, to już nie te młodzieńcze lata, wiesz, nie to co kiedyś. - Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 ((game info dla ciebie... Moja postać siedzi w pokoju i płacze. to tak przy okazji. A gdzie jest reszta to musisz doczytać w poprzednich postach )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - W grupie raźniej. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Tak, tak. Wiem, pamiętam tamte czasy...- odpowiedziała, wzdychając i znowu wbijając wzrok w chmury. Położyła się z powrotem na trawie i podłożyła ręce pod swoją głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 [Game ja doszłam jakby co xd.] - No widzisz. Nawet jeśli się zgubimy to nie będzie tak źle. - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Młodzi to tego teraz nie rozumieją. Kiedyś to było pięknie, siła do wszystkiego, bez bólu w krzyżu - rzekł rozmarzonym tonem, przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Jessy nie spodziewała sie tego. Podniosła klepsydrę i przyjrzala sie jej. -Jego pamiątka po Emily... Po co mi ją dal?-szepnela sama do siebie. Byla całkowicie zbita z tropu. Zamknela drzwi i usiadla na łóżku. Zaczela to wszystko podsumowywac. "Emily jest dla niego najważniejsza, wiec czemu dal mi klepsydrę? Moze mnie kocha? Nie... przeciez zalezy mu na Emily. Moze... moze... dal mi ją, abym mu wybaczyla i pomogla ożywić Emily"-myślała "Nic dla niego nie znacze i to sie nie zmieni."-pomyślała po czym wyszla z pokoju i weszla do pokoju 12. Położyła klepsydrę na łóżku na ktorym siedzial Nick. -Pomoge ci ożywić Emily. Wiem jak ci na tym zalezy. -powiedziala po czym skierowała sie ku wyjściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Bez strzelających stawów... - Tori rozprostowała palce z trzaskiem - ... Bez tych wszystkich dolegliwości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie ma tu się raczej gdzie zgubić. - stwierdził. - Ale może nam się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Cześć, *ziewa* czemu płaczesz?-po czym zdjął karteczkę z czoła. Po chwili usłyszał jak ktoś wchodzi do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Starość nie radość, młodość nie wieczność, jak to zwykło się mawiać w moich rodzinnych stronach - westchnął i też padł plackiem na trawę. - Narzekamy gorzej niż moi dziadkowie - podsumował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Moi nigdy nie narzekali zbytnio, więc nie wiem jak narzekają dziadkowie - stwierdziła. - Fajnie jest czasem ponarzekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts