Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -hmm... a może jednak?- szeptał do siebie Nick obserwując resztę. Zastanawiał się jaki jest sens popisywania się. Od ojca nauczył się, że to jest zbędne. Jednak widząc resztę zmieniał powoli zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Cóż. Mam nadzieje... chociaż w sumie jestem synem Chronosa ze śmiercią może być różnie... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Ze śmiercią to jest zwykle różnie. Nie widziałem jeszcze dwóch takich samych zgonów... - zaczął, po czym zorientował się, że inni niekoniecznie lubią takie tematy. - Znaczy... Wybaczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Och spokojnie. Dlaczego przepotężnych popisujących się herosów miałby zniechęcić taki temat? - Pagan podszedł do Syda i złapał go za ramię. - Opowiadaj jak to jest z tą śmiercią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Nicka również zainteresował ten temat. Wstał i powoli podszedł do Pagana i Syda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Znaczy bardziej mi chodzi o to że chyba ja pożyje trochę dłużej. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Jest interesująca. Za każdym razem podczas zgonu zachodzą inne reakcje w organizmie. Człowiek inaczej reaguje. Jeśli umiera wolno, to towarzyszy mu bardzo wiele emocji. Jeśli szybko - nie ma na to czasu. Chyba że strach... On pojawia się bardzo często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Ciekawy temat. Lubię takie. stwierdził Spatda. -Witam jestem Vergil Sparda syn Aresa z czego szczególnie dumny nie mam zamiaru być.- powiedział kłaniając się wszystkim w grupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Vergil nie jesteś dumny z bycia synem Aresa? A to ciekawe- Powiedział z lekki zdziwieniem Nick.- Co jest złego w byciu synem boga Wojny?- Zapytał. W między czasie wyjął z kieszeni zapalniczkę zippo i zaczął się nią bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -To że większość z bogów nim gardzi.- odpowiedział z małym entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Dziwisz mu się? Sam do tego doprowadził. Mój ojciec ma z niego ubaw, kiedy wspomina jak go zamknęli w beczce na rok - Uśmiechnął się Nick.- Ale to że Ares jest twoim ojcem nie oznacza, że tobą też będę wszyscy gardzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Chyba że zrobisz coś co nam się nie spodoba - dodał. - Wtedy i tobą będziemy gardzić...i trafisz do beczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (cholera, jeden dzień i dwie strony do nadrobienia) Wynurzyłem głowę z jeziora i przypatrywałem się rozmawiającym. Ciekawiło mnie, o czym mówią. (tak przy okazji, żadne z was nie mogło się nigdy spotkać ze swoim boskim rodzicem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -A ten w wodzie to kto?- zapytał Nicka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nick spojrzał na jezioro. -A ten. To Tom syn Posejdona. Miły koleś- powiedział. Nick nadal bawił się zapalniczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Spoko. Siema!- Vergil pomachał do Toma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Cześć- odpowiedziałem, wychodząc suchy z wody. Po raz kolejny zaczerpnąłem łyka z piersiówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Mam ochotę na jakąś akcję a wy?- zapytał z chytrym uśmiechem stojących herosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (edytowany) -W południe będzie zabawa w ukradnij flagę. Będzie więc co się działo- powiedziałem spokojnie, tworząc wzory z wody. (nie taka zwykła zabawa, bo będzie trzeba używać prawdziwej broni) Edytowano Czerwiec 24, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (( mam 7 katan.)) -To spoko.- powiedział i odszedł w strone swojego domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -hmm... może być ciekawie. Zobaczymy.- Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Będzie bardzo ciekawie.- mruknął z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -Oho budzi się w nim Ares.- powiedział pod nosem nie wiedząc czy ktoś go usłyszy. Rozejrzał się po innych ciekaw i ich reakcji. W między czasie odpalił zapalniczkę i zabrał z niej ogień na rękę. Uformował z niego na dłoni nieduży płomyczek. Mogło to wzbudzić zainteresowanie innych ale teraz nie dbał o to. Zastanawiał się jak będzie wyglądać gra z flagą. Zastanawiał się jak będzie mógł zabezpieczyć flagę przed kradzieżą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Chwila moment - Odezwał się do reszty grupy. - Jeżeli w tej grze można używać broni to co się stanie jeżeli komuś zdarzy się...wykorkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nagle zabrzmiał dźwięk ogłaszający zebranie na głównym placu. Wszyscy herosi się tam szybko zebrali. Przed nich wyszedł Chejron i ogłosił: -Uwaga, zaczynamy zabawę w ukradnij flagę. W tym tygodniu dowódcami są domek Ares, a przeciwko nim domek Ateny. Wybierzcie swoje drużyny, a teraz ogłoszę zasady dla tych, którzy są nowi i nie znają zasad. Granicą jest strumyk pośrodku lasu. Obowiązuje zakaz trwałego i poważnego okaleczania się. Dozwolone są podstępy i magiczne przedmioty. Zwycięża drużyna, która jako pierwsza doniesie flagę przeciwnika do swojej flagi. To tyle, ubierzcie zbroje, weźcie broń i jazda do lasu na swoje pozycje. Wybrałem sobie drużynę Ateny, tak jak zawsze, bo Ares był zbyt brutalny jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts