Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Cholera jest źle. Nie wiem co zrobić -Ktoś zna się na traktorach? Umiecie go odpalić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Farma: W stodole był zapasowy silnik, jakieś widły, kilka nożyków stolarskich, dość dużo drewna i kluczyki od traktora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 -Musimy poszukać czegoś na farmie. Niech każdy poszuka czegoś co może być potrzebne do uruchomienia traktora. Skierowałem się w stronę stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Feuer zaczął przyglądać się maszynie. - Nawet nie ma kluczyków żeby odpalić tą bestię. Jeżeli już idziesz do stodoły to porozglądaj się za nimi! - Krzyknął do mutanta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Siedziałam na dachu stodoły, nie za bardzo interesując się tym, co robią moi kompani. Aktualnie chyba szukali czegoś, dzięki czemu będziemy mogli uciec z tej farmy. Nie przyłączyłam się do tego. Nie mogłam się pozbyć przeczucia, że poszło nam o wiele za łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Uśmiechnąłem się w stodole znalazłem silnik, i kluczyki od traktora było tu jeszcze parę ciekawych rzeczy -Ej znalazłem silnik i kluczyki! Możecie mi pomóc! Sam tego nie przeniosę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Feuer poszedł do stodoły. Zabrał od Rage'a kluczyki i wsadził je do kieszeni. - Dobra, pierwsza zguba jest. Bierzmy się za ten silnik - Chłopak złapał za sprzęt i czekał aż drugi mutant mu pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Podszedłem do silnika po czym pomogłem go podnieść i zacząłem z nim iść w kierunku traktoru. -Umiesz montować silniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Najczęściej tylko stałem z boku od czasu do czasu pomagając. Zaraz się przekonamy czy coś z tego zapamiętałem - Odparł. - Liczę na to że brakuje mu tylko silnika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Powoli dotarliśmy do traktoru -Jeśli nie. To mamy przerąbane. Nie zdołamy się stąd inaczej wydostać. Nie przeżyjemy idąc na piechotę przez pustynię. Albo wtedy zginiemy albo nas złapią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Feuer zaczął nerwowo rozglądać się dookoła. - Czy ty też czujesz się obserwowany? Oni tam są...czuje to w swoich płonących żyłach! Im szybciej zaaplikujemy ten silniczek tym lepiej. Pomóż mi go włożyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 To co powiedział Feuer. Przeraziło mnie. Szybko pomogłem mu władować silnik. -Coś tu nie gra jak oni nas już znaleźli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Farma: Czerwona Królowa wstała. - Mimo wszystko uważam, że w czasie jazdy będę mogła to przyspieszyć. Jak fajnie się płynnie mówi - uśmiechnęła się. - Z powodu ciągłego połowicznego przebywania w przewodach laboratorium nie mogłam się nigdy wysłowić. To było irytujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 -To by nam bardzo pomogło Królowo. Zwłaszcza jeśli naprawdę trafili na nasz ślad. Królowo czy wiesz jak oni to zrobili? Że tak szybko nas znaleźli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Jaką mamy pewność że jesteś po naszej stronie Królowo? - Zapytał sceptycznie nastawiony do obecności Czerwonej Królowej. - Wciąż nie ufam tobie...ani twoim zębom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Farma: Czerwona Królowa spojrzał na ciebie (Feuera)całkiem czarnymi, pozbawionymi białek oczami i wzruszyła ramionami. Potem spojrzała na Rage'a. - Macie w sobie chipy. Pod łopatką - powiedziała. - Namierzają was jak na GPS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 -Że jak?! Królowo czy jesteś w stanie je z nas usunąć lub zrobić w nich spięcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 - Mogłaś nam powiedzieć o tym wcześniej smarku... Feuer zaczął montować silnik. Na szczęście nie zapomniał jak się to robi podczas pobytu w laboratorium. Kiedy już uporał się z tym wskoczył na traktor, włożył kluczyki do stacyjki i przekręcił. - No dobra, albo to odpali...albo wybuchnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Czerwona Królowa nie zareagowała na zaczepkę Feuer'a. - Nie mogę, musiałbym w was wsiąknąć, a kontakt dłuższy niż sekunda ze mną w tej wersji was zabije. Wywołanie spięcia powinno potrwać około trzy. To za dużo - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) -Rozumie Królowo. Zauważyłem że traktor został zrobiony. -Więc go wypróbujmy. Musimy się jakoś pozbyć tych chipów. Do wszystkich jedziemy stąd namierzyli nas. Musimy ruszać. Królowo pomóż przyśpieszyć nam ten traktor. A ja obiecuje że pomogę ci znaleźć twoją mamę. Tym razem nie kłamię. Ufam ci. Wiem że nie jesteś zła Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Farma: - Mogę go przyspieszyć dopiero w czasie jazdy, gdy będzie odpalony - powiedziała Czerwona Królowa. - Oj - powiedziała jeszcze patrząc na likwidatorów. Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 -Prędzej zginę niż z wami pójdę. Nigdzie nie idę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 OP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Feuer zlazł z traktora i podszedł do Królowej. - Widzisz ten helikopter? - Zapytał tak by tylko ona to słyszała. - Jeżeli udałoby nam się go przejąć...bardzo ułatwiłby nam życie - Następnie spojrzał na dowódcę likwidatorów. - Zmuś nas marionetko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 (Nie. Nie OP. Dałam mu ten helikopter) Czerwona Królowa patrzyła z otwartymi ustami na helikopter. Jest w nim prąd?(To pytanie retoryczne) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts