Xan Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Jak w temacie, mieliście jakieś ciekawe albo i nieciekawe, (chociaż przypuszczam że każdy sen o MLP jest ciekawy ;d) sny w których wystąpiły kuce, lub było jakieś nawiązanie do nich? Jeśli nie jest to tajemnica narodowa, to możecie opowiedzieć o tym tutaj. Ja dzisiaj miałem taki dziwny sen (jak każdy inny) byłem na czymś rodzaju zebrania sejmu. Ale nie było to w takiej normalnej sali obrad, tylko ta miała taki stół kwadratowy, przy nich były porządnej jakości krzesła (prawdopodobnie dębowe). W dali było podwyższenie na którym siedział Tusk . Anyways, na ścianie było wymalowane wieeeelkie logo My Little Pony Friendship is Magic, a obok taka Twillight. Osoba siedząca obok była tym bardzo zainteresowana i zdziwiona. Innym razem, ale to już jakiś czas temu więc nie pamiętam dokładnie, śniło mi się że jechałem z mane 6 samochodem w nieznanym mi kierunku. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja głównie nie pamiętam ale miałem raz o Spitfire... Ekhm... Domyśl się co to był za sen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Kurde! Ja chciałbym mieć jakikolwiek sen o kucykach! xD Albo żadnego nie miałem, albo po prostu nie pamiętam. Słucham kucykowej muzyki (remixy itp.), oglądam MLP, siedzę tu na forum i dużo myślę i nic to nie daje. xD Ale jeżeli będzie mi się coś śniło to napiszę. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ihnes - wpisz w google jak zapamiętywać sny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja miałem i jak mi się zachce to przez świadomy sen mogę se np... wejść do equesti tylko w ciele kuca. Ale ostatnio jest zbyt bardzo leniwy na świadome sny itp itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Kiedy nadejdzie dzień, że kucyki zaczną mi się śnić (co by oznaczało, że zajmują b.dużą częśc mojego umysłu ) to chyba dam sobie z nimi spokój na 48 godzin. Nie, nie śniły mi się, ja bardzo rzadko śnię, nie licząc sytuacji gdy nocuje gdzieś w górach, ale wtedy to są jakieś chore sny piromano-psychiczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 A ja mam dziwaczne sny. Ten sen szczególnie pamiętam. Śniło mi się, że wszystkie kucyki idą na koncert Carrot Top, która śpiewała "Ai se eu te pego". A potem zaczęła śpiewać "Baby" i nagle 1/4 kucyków zemdlała, a 3/4 uciekała w popłochu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Jeśli o mnie chodzi miałam sen że kucem byłam Czekam na następne :PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie, bądź żadnego nie pamiętam. A świadomego snu dawno nie miałam, i raczej nie użyłabym go do bycia kucem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 A ja powiem wam tak, miałem sen o chrysalis, ale nigdy za nic na świecie nie opisze wam tego snu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Jakoś nigdy nie miałem snu o kucykach, albo nie pamiętam. Ostatnio ćwiczę świadome śnienie to może się to zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Mi się przyśniło, że znalazłem się w Equestrii w postaci człowieka i... zrobili na mnie obławę Pamiętam tylko widły, pochodnie i wkurzoną Rainbow Dash goniącą mnie ze stadem pegazów. Wesoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 U mnie niestety brak snów z kucykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Miałem tylko kilka snów z kucykami, na forum jest jednak zakaz gore, więc treści nie zdradzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja chyba miałem jeden ale w tym snie ubrany byłem w suknie ślubną ja nie mam normalnych snów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 A dlaczego ?? Sprawy prywatne hm ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 miałem sen że zabiła mnie pinkie pie pewnie dlatego ze specjalnie jej nie lubie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 A dlaczego ?? Sprawy prywatne hm ? Ale kogo pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Niech będzie do wszystkich którzy nie chcą opowiedzieć swoich snów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 miałem sen że zabiła mnie pinkie pie pewnie dlatego ze specjalnie jej nie lubie ... Ja bym chciał sen z Pinkie Pie, ale dlatego, że ją lubię. Jest taka pozytywnie zakręcona i ze wszystkiego się potrafi śmiać. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja nie powiem swoich snów o kucach, z banalnego powodu - żadnego nie miałem :( Może za niedługo się to zmieni? Kto wie... kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja nie powiem swoich snów o kucach, z banalnego powodu - żadnego nie miałem :( Może za niedługo się to zmieni? Kto wie... kto wie... Ja właśnie też czekam na tą zmianę. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 A może na sny trzeba jakieś hmm chodzi mi żeby coś wziąć przed snem nwm np kakałko może to wywoła sen o poniaczach trzeba próbować wszystkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Niech będzie do wszystkich którzy nie chcą opowiedzieć swoich snów Cóż, moje sny o kucykach do sielankowych nie należały. (Warning, coś a'la grimdark) Śnił mi się m.in. fanfic Cupcakes, chyba nie muszę opowiadać o czym jest. Śniło mi się też, że przybyłem do Equestrii akurat w tej chwili, kiedy Chrysalis przejmuje nad nią władzę (w dodatku Chrysalis miała moce Nightmare Moon), więc wszędzie krew, gwałty i inne grimdarkowe klimaty. Innym razem śniło mi się, że Rainbow Dash straciła kontrolę nad pogodą i we wszystkich strzelały pioruny, spalając ich na popiół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 No i super sny ja miałam takie 2 z dużą ilością krwi ale o poniaczach nie były : ( Czyli nie opowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts