Skocz do zawartości

Sny o kucykach

Xan

Recommended Posts

W sumie mogę się zgodzić z przedmówcą. Ale pod warunkiem, że taki temat o co pikantniejszych snach rzeczywiście powstanie. Czy umrze? Tego na razie nie wiadomo. To kto zakłada? Może Suchy, bo on jak do tej pory miał najwięcej tych doświadczeń?.

Nie, nie będę zakładał bo nie czuje takiej potrzeby Co do ilości doświadczeń - 'podejrzewam' że część tych którzy się tak tego wypierają na pewno takie sny już miała Xan - też lepiej o ironii poczytaj bo jej stosowane coś Ci nie idzie Tyle w tym temacie ode mnie

Taaak... Może odskakując od "specjalnych snów"... :D Mi się sniło dzisiaj że poszedłem na przystanek PKP żeby pojechac do Kutna. Była 3:00. Cały przystanek był PEŁEN wyłącznie kobiet w kucykowych koszulkach. Gdy pociąg przyjechał wszystkie się tam wpakowały i ja musiałem siedziec na podłodze, gdzie wkoncu zasnąłem. I... miałem sen w snie xD ( Oczywiscie tradycyjnie śniła mi się gapiąca się pinkie ) Gdy się obudziłem byłem w samych gaciach, a pociąg był pusty. NIE WIEM CO TO WGLE BYŁO

Dziś miałam sen, że dołączyłam się do wycieczki kucyków, bo miałam szpiegować pilota wycieczki dla Pinkie :crazy:

Sen raczej pół kucykowy, pół ludzki. Chyba ten pilot wycieczki nie był kucem. I chyba była ze mną Fluttershy.

Za dużo chyba! Jak masz kucowe sny to zapisuj, albo je sobie powtarzaj - będzie mniej "chyba" :P

Dzisiaj sukces. Śniła mi się RD, ale sen był surrealistyczny. Nic nie mówiła i widziałem ją tylko przez chwilę.

Tzn. Coś z gatunku "Słyszę kolory, widzę zapachy i wiem że chodzi o Dashie ale nie wiem jak to określić? xD

To akurat nie jest takie proste. Dla każdego człowieka są inne techniki, osobiście ja używam auto-sugestii/hipnozy. Czyli powtarzasz sobie przez 1h przed snem, że będziesz miał świadomy sen... i voila! Jeżeli to na ciebie nie działa wyGoogluj sobie co nieco, dużo stron na ten temat się błąka po sieci :P

Próbuję osiągnąć świadomy sen.Jakieś wsparcie,pomysły jak to osiągnąć?

Ja ci mogę pomóc ze świadomymi snami, sam korzystałem z tego poradnika i już od dawna próbuje wywołać świadome sny, i miałem na razie tylko 3 ( z czego dziś jeden ) najgorzej utrzymać się we śnie

Powodzenia :cheese:

link

http://freetexthost.com/0of1a02wti

Cóż, mnie się ostatnio śniło, że jestem w jakimś opuszczonym mieście, w którym domy wyglądały trochę, jak z gry "Slender" (btw, polecam grę, wrzaski gwarantowane ;) ). Gdy wyszłam z jednego z domów na ulicę, pojawił się za mną jakby szkielet w pelerynie, podbiegł do mnie i zrobił coś dziwnego z twarzą, że wyglądała, jak z jakiegoś screamer'a. A ja do niego coś w stylu "Po co się drzesz? Trzeba się wyluzować", po czym zaczęłam mu puszczać MLP na ekranie od rzutnika O__o

Dla mnie koniec z imprezami...

Próbuję osiągnąć świadomy sen.Jakieś wsparcie,pomysły jak to osiągnąć?

Mogę pomóc grafiką z dosyć obszerną instrukcją, jak uzyskać świadome sny.

Cóż, mnie się ostatnio śniło, że jestem w jakimś opuszczonym mieście, w którym domy wyglądały trochę, jak z gry "Slender" (btw, polecam grę, wrzaski gwarantowane ;) ). Gdy wyszłam z jednego z domów na ulicę, pojawił się za mną jakby szkielet w pelerynie, podbiegł do mnie i zrobił coś dziwnego z twarzą, że wyglądała, jak z jakiegoś screamer'a. A ja do niego coś w stylu "Po co się drzesz? Trzeba się wyluzować", po czym zaczęłam mu puszczać MLP na ekranie od rzutnika O__o

Dla mnie koniec z imprezami...

A więc takie rzeczy się snią tobie po alkoholu...

Bo niektórym, pod wpływem, snią się zupełnie inne, co nie SUCHY? :D

Ja od pewnego czasu mam całe serie snów z kucami ale jeden sen utkwił mi w głowie opisze go wam: Znienacka budzę się (w śnie) i leżę na boisku przy mojej szkole ale coś jest nie tak okazuje się że jestem Rainbow Dash :wut: , nie zastanawiając się sługo chciałem poczuć jak to jest latać, od razu zacząłem robić pętle itp. i w końcu myśl "A może uda mi się zrobić "Tęczowy Grom" niestety jak uderzyłem o ziemię z dużą prędkością od razu się obudziłem. koniec :squee:

Ja dziś miałam sen, w którym motywem przewodnim było Mlp. Postaram się to streścić jak tylko się da ;) [część snu] miałam wybrać sobie jakąś maskotkę Mlp no to wybrałam Lunę bo bardzo mi się podobała (towarzyszyła mi przez resztę snu). [kolejna część snu] byłam w mojej starej szkole ale była jakoś bardziej psychicznej rozbudowana była też tam koleżanka i mnie wszyscy napadali, że mam obejrzeć z nimi Mlp O_o. [część snu] nie wiem jak ale znalazłam się w jakimś starym psychicznym domu miałam kogoś uratować + zabrać jakiś prezent, którym potem okazała się pluszak Rainbow.[część snu] [część snu] miało oznaczać te ciekawsze części snu, w których nie było motywu kucykowego ;)

Dziwna sprawa ale to myślenie przed snem że chce się pamiętać jakimś cudem działa. Byłem ja sobie jakimś bliżej nieokreślonym szarym pegazem i latałem po Ponyville Szczegółowo pamiętam tylko bibliotekę Twi i Sugarcube Corner Obudziłem się kiedy oberwałem tortem od Pinkie xD

Tzn. Coś z gatunku "Słyszę kolory' date=' widzę zapachy i wiem że chodzi o Dashie ale nie wiem jak to określić? xD[/quote']

RD była jak najbardziej rzeczywista. No, może trochę większa. Ale widziałem ją tylko przez chwilę i nie za wiele z tego snu pamiętam.

Udało mi się. Nareszcie miałem sen o kucach i do tego go zapamiętałem :D. Pokłóciłem się z babcią i zrobiłem to co zawsze, gdy dojdzie do takiej sytuacji(a dochodzi bardzo żadko). Wyszedłem bez słowa na podwórko, gdzie spotkałem księżniczkę Lune. Ucieszony tym faktem (moja reakcja była, taka jak by było to coś najzupełniej normalnego :rainderp: ) podbiegłem do niej. Ale jak już przy niej stałem okazało się że to Chrysalis...i przytuliła mnie xD. Nagle pojawiłem się nad jeziorem gdzie było jeszcze więcej zmiennokrztałtnych. każdy był nie większy od. no nie wiem, jamnika ? W każdym bądz razie nagle dotaro do mnie że to świadomy sen. Chiałem polatać ale...nie mogłem. Nie wiem czemu :(. Jedyne co mi się udało to, przyzwanie monety.

No to może mój sen. Przedwczoraj mi się śnił, a więc byłem w domu, w wczesnym porankiem. Świt właściwie, i spojrzałem przez okno (które widok wychodzi na las) - a tam armia changelingów sterowana przez (co jasna) Królową Chrysalis. Kiedy podeszli już dosyć blisko mego domostwa, nagle zobaczyłem królika. Nie takiego zwykłego królika - jakiegoś kuzyna Angela, tylko że... z rogiem. I zaczął się pojedynek na magię (tak samo jak z księżniczką Celestią w Canterlocie), przy okazji Królowa wysyłała na króliczka swoje changelingi, ale one były odbijane przez jasnofioletową osłonę królika (taka jak nad Canterlotem). W czasie walki pobiegłem na dół, gdzie była moja siostra oglądająca coś tam. Powiedziałem jej o walce, na co odparła mi, że króliczek przegra tak samo jak Celestia. Ja jej odpowiedziałem, że wtedy korzystała z siły miłości Cadance oraz Shining Armora. Wtedy diabolicznie się zaśmiała i powiedziała, że teraz Chrysalis zbiera siłe z miłości swoich changenlingów. Chyba miałem coś odpowiedź, ale mnie budzik zbudził... To jeden z niewielu snów jakie w ogóle mi się śniły w ostatnim czasie...

Tak czytam wasze sny i doszedłem do wniosku że Suchy2601 jest mistrzem jeśli chodzi o sny, teraz sobie przypominałem co by było jak by istniała maszyna do zapamiętywania snów i odtwarzania ich jako film :derptongue: P.S Jak na razie to ja czekam jeśli chodzi o ciekawy sen z kucami, ale obejrzę sobie z 3 / 4 odcinki na dobranoc to może jaki będzie xD

• Utwórz nowe...