Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 ((Co ty odmieniać przez przypadki nie potrafisz? Imię matki Chunga to Serana.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Ach. Rozumiem. To niszczy wszystkie popkulturowe wzory... I nie wierzycie w żadnych bogów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 [zdarza mi się, że zapominam przez to, że sporo piszę po angielsku. Jednak ostatnie zdarza mi się to zbyt często. Postaram się poprawić ale nic nie obcuje.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - To wedle uznania. Ja nie wierze bo nie czuje potrzeby wiary. - powiedział. - Ta, to tylko romantyczne opowieści. - wzruszył ramionami. Serana popatrzyła na Nicka, potem odwróciła się i wróciła do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - O, nie zawsze są romantyczne. Nasi bogowie bardzo często się zabijali - odpowiedziała. - Nie zrozum mnie źle, nie chcę w żaden sposób nakłaniać cię do żadnego... żadnego... żebyś wierzył w to co ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) - Nie martw się. Rozumiem że wierzący przy niewierzącym zawsze czują że ,,jak to on nie wierzy'' Spoko, - powiedział. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie, nie. Nie czuję zdziwienia. To dla mnie naturalne. Naprawdę - odparła z uśmiechem. Zaświeciła światło. - I nie jest to tak, że mnie obrażasz. Czasem ludzie tak myślą. To, że jestem bardzo... związek z wiarą, nie jest tak, że to przewrażliwienie - kontynuowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Mhm. Po prostu ludzie często źle reagują na wieść że nie wierze w żadnego boga. - powiedział. - W zasadzie to twoja reakcja na to że nie wierze jest najmniej przesadna. - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Cieszę się bardzo. Hej, czy wampiry naprawdę mają wystające zęby? Te po bokach? Bo nie zwróciłam uwagi... Uśmiechnij się szerzej - poprosiła, sama się wyszczerzając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Mamy wydłużone kły to prawda. - powiedział uśmiechając się i pokazując zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Zabawne z was istoty. Co was może zabić? - zapytała znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Kołek w serce, ale nie jest tak znowu łatwo się do nas zbliżyć. Łatwo też nas spalić. A w słońcu nasza krew się gotuje i jesteśmy słabsi. Nie umieramy. - powiedział. - Ach, i ja nie jestem takim zwyczajnym wampirem. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Proszę, pochwal się - Kaveri uśmiechnęła się zachęcająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie ma za bardzo czym, mój tym wampira jest po prostu silniejszy. Ja się urodziłem jako wampir. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Och. A ja taki zwykły śmiertelnik... - westchnęła Kaveri. - Ale tak bywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) - Jak to mówią rodziny się nie wybiera. - powiedział. - W sumie która godzina? - zapytał. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Kaveri wyjęła z torby telefon. - Dwudziesta pierwsza... Oj, przepraszam. Przetrzymałam cię tutaj tak długo... Wybacz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie martw się, dla mnie to i tak wcześnie. W końcu ja jestem nocnym stworzeniem. - powiedział. - Jeśli chcesz już spać ja mogę iść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie przestawiłam się jeszcze na tę strefę czasu - odpowiedziała. - Nie do końca. No i trochę mi brakuje mojego kraju - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Ja rzadko mieszkam gdzieś przez długi czas. A w sumie, co cię skłoniło do przeprowadzenia się tutaj? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Chciałam zobaczyć Amerykę i uczyć się - odpowiedziała. - Planuję być tu kilka lat. Potem wrócę do Indii. Nie... planowałam. Nie wiem, czy wytrzymam tyle. Wcześniej żyłam z rodziną, teraz mieszkam sama. Trudno się przystosować do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Och. Jesteś dość zżyta z domem? - zapytał. - W sensie z rodziną, ojczyzną i takie tam. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Tak. Tak mi się wydaje, dlatego myślę czasami, że przyjazd tu był zły - Kaveri posmutniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Wybacz że poruszyłem ten temat. Nie wiedziałem że będzie ci przykro. - przeprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Och, to nie twoja wina. Po prostu... Tutaj czuję się tak jakby... słabiej. To nie jest dobry kraj dla bogów - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts