Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Dla bogów? - zapytał ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nick przeszukując wiadomości w internecie natrafił na garść informacji na temat Indii i bogini Kali. -Będę musiał naprawdę uważać.- Powiedział do siebie. Popatrzył przez okno.- Oho chyba lepiej już pójść spać.- Powiedział po czym umył się i poszedł spać. Po chwili rozmyślań Nick zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Tak. Nie czuję tu ich wpływów. Źle się tu czują. Są słabi, bo brak tu wyznawców. Czuję, że nie chcą tu być - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - W tobie naprawdę jest coś dziwnego. - powiedział. - Chociaż w sumie sporo tu dziwnych osób. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Tak. Możliwe - odparła. - Ale w tobie też. Poza tym, to ty tu jesteś wampirem. Nie ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Och, ja wcale nie jestem najdziwniejszą osobą w tym mieście. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - A kto jest? - zaciekawiła się hinduska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Stawiałbym raczej na dyrektorkę naszej szkoły. Jest demonem, i to dość starym. Nie wspominając już o tym że czuć od niej mocną krwią więc pewnie ma rodowód. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Tym bardziej nie rozumiem, czemu jest tak bardzo okropna. Powinna was popierać. - Powiedziała. - O, właśnie. Żywicie się czymś oprócz krwi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Cóż, można powiedzieć że wampiry mają dwa rodzaje głodu. Jeden który można zaspokoić zwykłym jedzeniem jak mięso, sałatki i tym podobne. Drugi zaś jest głodem krwi. Potrzebujemy jej aby żyć, chociaż na samym zwykłym jedzeniu też przetrwamy ale nie jest to zdrowe. - powiedział. - A co do dyrektorki, cóż, sądzę że ona dąży do manipulacji ludźmi, wściekłym tłumem łatwiej się rządzi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nigdy nie rządziłam żadnym tłumem. Nie wiem, jak to jest. Na pewno nie chcesz niczego jeść, ani pić? - zapytała z troską. Cień który rzucała na ścianę zdawał się falować i dziwnie wywijać rękami... Czterema rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie naprawdę. Wypiłem dziś już dość dużo, jak zgłodnieje to się najwyżej przejdę na polowanie. - powiedział, po chwili zaczął przyglądać się cieniowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - W porządku. Po prostu źle czuję, że niczym cię nie poczęstowałam - wyjaśniła. - Dlaczego ty patrzysz na ścianę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Trochę dziwnie wygląda twój cień, w tym świetle wyglądał trochę intrygująco. - wyjaśnił i spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Tak? To ciekawe - odpowiedziała i odwróciła się, aby zobaczyć owe intrygujące zjawisko. Nie ujrzała jednak niczego niezwykłego. Popatrzyła na towarzysza ze zdziwieniem. - Nie jesteś ty zmęczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Nie, jednak może po prost kiedy się odwracasz światło pada inaczej i nie wygląda to tak samo. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - A jak wyglądał ten cień? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Hmm. Trudno to będzie opisać. - podrapał się po brodzie. - Wyglądał trochę jakby falował. I pokazywał cztery ręce. - powiedział. - chociaż może m się przewidziało. Ostatnio dużo jestem na słońcu. Będe musiał odpocząć od dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - To może oznaczać dwie rzeczy... Albo kapłanka Kali umiera i potrzebny jest zastępca... Albo to nawiedzenie. Wolę to drugie - stwierdziła z przerażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Nigdy się z czymś takim nie spotkałem. - powiedział. - Nie wiem na czym to polega... twoja krew ma dziwaczny zapach więc to mże bć to drugie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 [Konan tak btw gdzie ty jesteś?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Wszystko to bardzo możliwe - odpowiedziała. - Możemy iść na spacer. Co o tym myślisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 ((Co robi i gdzie jest twoja postać Konan?)) - W zasadzie, to mogę się przejść. Jest już w miarę ciemno więc nie będzie mi przeszkadzać słońce. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nick podniósł się z łóżka. -Oby to było coś naprawdę ważnego.- Powiedział lekko zły podchodząc do drzwi i otwierając je. -Witam. W czym mogę pomóc?- Zapytał lekko zaspanym głosem. Miał na sobie tylko krótkie spodenki. Popatrzył na dziewczynę ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kaveri skinęła głową. Wzięła bluzę, którą - jak się okazało - zostawiła na szafce, założyła ją i ruszyła do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts