Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Tak - Kinatris odpowiedziała. Jedyna kobieta w całym pokoju ale nadal była spokojna. - Jaką role chcesz pełnić w mojej załodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 -Cóż to nie pierwsza podróż kosmiczna, na której bym był. Więc pewne doświadczenie mam. Moją specjalnością jest walka. Mógłby być dobrym wsparciem gdyby doszło do walki i zadbać o bezpieczeństwo statku i załogi. Ponadto znam się na niemal każdej broni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Dobrze, będziesz zbroj-mistrzem - Kinatris zadecydowała, miała już pare zajętych miejsc. Pusty statek powoli zaczął się zapełniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Byłem w knajpie już nieco czasu. Na moich plecach widniała spora broń, a ponadto pistolet laserowy przy pasie i kilja granatów. Inni wiedzieli że nie można ze mną zadzierać. Paliłem papierosa, kiedy doszły mnie słuchy o rekrutacji. W sumie przyda mi się jakaś rozrywka i odejście od codzienności. Wyrzuciłem papierosa i skierowałem się do pokoju od rekrutacji. Nie małe było moje zdziwienie, gdy osobą prowadzącą takowe okazała się kobieta. Cóż, nie oceniaj książki po okładce. - Witam. Przyszedłem w sprawie rekrutacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Witaj łowco nagród - Kinatris uśmiechnęła się - Mam nadzieje że będziesz mi wierny, jaką chcesz pełić rolę na moim statku? - Kinatris nadal się uśmiechała (( Jestem najeb*ny więc przepraszam za złe wypowiedzi ^^ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Mechanik-inżynier i pilot - odpowiedział Artem. - Od dawna bawiłem się śrubkami i ścigałem się w wyścigach asteroid. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie lubie być tak nazywany. Może mój strój jest jakoś mylący... . Olać to. - Znam się na nawigacji i jestem znokomitym strzelcem. Nie przepadam jednak za mieczami. Mam nadzieję że znajdzie się dla mnie jakieś zajęcie na pani statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) - Dobrze będę miała zastępce - Kinatris uśmiechnęła się do Artem - Witam na statku. Chyba możemy ruszać - Kinatris uśmiechnęła się do wszystkich co mogło wszystkich zaskoczyć. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Dobra, to kiedy wyruszamy? - zapytał po chwili milczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Jutro, cały dzisiaj możecie się upić - Kinatris uśmiechnęła się - Róbcie dzisiaj co chcecie, jutro się o was upomnę - Uśmiechnęła się zawiadowco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Aye, kapitanie. - powiedział, wstał i wyszedł. Upicie się to w sumie dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 -Więc do zobaczenia jutro Powoli wyszedłem z sali i tak nie mogłem nic wypić. Uroki tego pancerza. Ale postanowiłem wykorzystać ten czas. Żeby doładować akumulatory w pancerzu. Usiadłem na końcu lokalu i zacząłem grzebać w pancerzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Wstałem i wyszedłem. Propozycja była ciekawa. Może nie upicie się, ale faktycznie lepiej się przygotować. Mam nadzieję że dobrze sprawie się na stonowisku. (Nie wiem kim jestem do końca -.-") I to będzie ciekawe doświadczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 (( Ja pier*ole wszystko mi się rozmywa xD )) Kinatris zamówiła kolejną szklankę rumu i dla wszystkich innych swoich podkomendnych . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 ((Doktor internet mówi to pewnie rak. A ty Saj się nie przejmuj, i tak ostatecznie będziesz sprzątać pokład )) - Więc, co do celu, masz jakiś kamracie? - zapytał swojego nowego kapitana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (Fuck you Mephisto. Ale na serio Phoenix. Kim jestem? Nie powiedziałeś. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kane wyszedł, podszedł do barmana i poprosił o kufel mocnego piwa, zapłacił i zaczął zadowalać się tym napojem bogów. - Będzie "dość" ciekawie... - powiedział do siebie cicho popijając z kufla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 - Panienko, mógłbym obejrzeć twój samolocik? - zapytał z nadzieją, że znajdzie jakieś ciekawe zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Będziesz sterował statkiem - Odpowiedziała do Samuel'a - Miło będzie odpocząć, zobaczycie jutro statek. - Kinatris wypiła zawartość swojej szklanki. Uśmiechnęła się - Chyba będę miała na statku harem facetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Tenno medytował w przy jednym ze stolików znajdującym się w tej ohydnej norze.Kiedy tak siedział do jego świadomości dotarła informacja o obecności kapitan statku rebelianckiego.Wstał i ruszył wolnym krokiem w kierunku osobistości u której miał się zaciągnąć na statek.Podszedł i się odezwał -Słyszałem że potrzebujesz załogantów,jeśli tak to zgłaszam się- Patrzył na nią przez swój hełm w oczekiwaniu na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Aye - Kinatris uśmiechnęła się do przybysza i przechyliła butelkę z rumem - Hik, jaką... chcesz pełnić hik.... rolę na moim statku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Tenno przyjrzał się osobie z która rozmawiał, po czym odpowiedział -mogę się zająć ekwipunkiem bądź lub walczyć jako szturmowiec-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - hik, mam już zbroi-mistrza, może chcesz pilotować Valkyrie MK.III mam 4 jednostki hik.... jeśli nie to dam cie do abordażu. - Kinatris przechyliła ponownie butelkę z rumem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Zamaskowana postać spoglądał na lekko upitego rekrutera po czym po chwili odpowiedział-pasuje mi miejsce w drużynie abordażowej.-Zrobił mała przerwę po czym się odezwał -To gdzie się mam stawić- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Jutro przy hangarze 5 - Kinatris wstała, wzięła butelkę z rumem, ruszyła w stronę portu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts