Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Dobrze, lecz masz nie robić żadnych sztuczek - Kinatris powiedziała stanowczo. - Otwieram pas startowy. więc wlatuj. - Kinatris skoczyła transmisje. - Wszyscy mają się uzbroić idziemy do hangaru. - Hangar był połączony z pasem startowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Nie ufają mi. pomyślał dante wlatując do hangaru i otwierając drzwi swojego statku i zakładając ręce na głowę.-Witam panią kapitan. Miło poznać.- powiedział kłaniając się w stronę Kinatris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Dość niespotykane żeby spotkać uciekiniera w kosmosie - Kinatris uśmiechnęła się - Tak czy inaczej witaj na moim statku, jaką rolę byś chciał pełnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Wedle rozkazu, zszedłem do hangaru z przygotowaną wcześniej bronią. Widać mamy nowego członka. Ciekawe ilu jeszcze takich zabierzemy po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Ja bym Może od abordażu jeśli się da.- powiedział lekko się jąkając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - No dobrze, pilnuj się dopuki nie zyskasz mojego zaufania. Witaj na pokładzie. Samuel mógł byś zająć się nim jeśli możesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Oczywiście. - Odparłem do pani kapitan. Potem zwróciłem się do nowo przybyłego. - Chodź. Objaśnię ci podstawowe rzeczy, łącznie z układem rozmieszczenia pomieszczeń itp. - Zacząłem iść, sądząc że osoba skieruje się za mną. - Jak masz na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 ((To co zapomniałeś jak się nazywa to interkom)) Artem właśnie skończył naprawiać pistolet. Poszedł na mostek ale nikogo nie znalazł. Obszedł cały statek aż trafił do hangaru. Szybko spostrzegł nową twarz. - Co mnie ominęło? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Jakiś nowy. - powiedział. - Wydaje się być dziwny. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Tak czy inaczej przyjmijcie go dobrze - Kinatris powiedziała do reszty - Ja idę do swojej kajuty - Wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Mam ochotę się napić. - stwierdził. - Co ty na to kamracie? - zapytał Artema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Nie taki zły pomysł - odpowiedział. - A właśnie, naprawiłem ci gnata, trzymaj - Artem podał mu pistolet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Dzięki brachu. - powiedział biorąc pistolet. - Tu gdzieś powinna być jakaś knajpa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Kinatris zdjęła ubrania i weszła pod prysznic. Zapomniała oczywiście zamknąć drzwi bo jak na razie nie musiała tego robić. Odłożyła klucz do spiżarni spożywczej i zaczęła się myć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Siedziałem w zbrojowni po ostatniej rozmowie nie wychodziłem z tego miejsca. Zresztą ostatnio nic ciekawego się nie działo. Sprawdzałem stan techniczny broni. Część była przestarzała i niesprawna. Ale można było to nieco zmienić. Póki, co będę obserwować sytuacje w spokoju i ocenie, co dalej. Miałem swoje własne plany, które zrealizuje w odpowiednim czasie. Zacząłem usprawniać uszkodzoną broń przy okazji do pomocy zbudowałem małego asystenta w postaci małego metalowego pająka. Dzięki niemu praca szła mi szybciej. Usłyszałem komunikat. Jednak postanowiłem się nie wychylać. Coraz więcej ludzi pojawia się na statku pomyślałem. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Dante. A ty?- zapytał oglądając statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Samuel. Chętnie oprowadzę cię po statku. - Zacząłem oprowadzać go po statku, tłumacząc względnie to, co sam się dowiedziałem. Pokazałem mu ładownię, kuchnie, zbrojownię, ważniejsze pomieszczenia, a wycieczkę skończyłem na mostku. - A tu jest mostek. Często spotkasz tu panią kapitan lub mnie z racji że pomagam pilotować ten statek. Nirwash jest dość spory, ale z czasem powinno się płynnie po nim poruszać. W losowych częściach statku jest też plan pomieszczeń w razie czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 -Dziękuję.- powiedział przyglądając się stanowi technicznemu statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Proszę. Hmm... - Spojrzałem na niego - Pistolety plazmowe i miecz z adamantium. Żadko spotyka się taki miecz, chociaż ja osobiście preferuję broń palną. Swoją drogą, ciekawy strój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 -Dzięki. Republikanie mają ciekawe stroje. Prawda?-zapytał chłopaka z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Nirvash zbliżał się do Neutralnej stacji gdy Kinatris wyszła odświeżona z swojego pokoju. Poszła prosto na mostek zobaczyła że parę osób się tam znajduje. - Kto będzie chciał odejść proszę bardzo - Kinatris pamiętała jak niektórzy wyrażali się na temat załogi i samego statku chociaż nic nie wiedzieli. - Jeśli nie lecimy na planetę Uriel która znajduje się w rękach Rashidów. Mamy tam małą robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 - Tia... . Ja też jestem republikaninem tak naprawdę. Z tego co zobaczyłem mamy tu z 3 do 4 rebublikan a reszta to rebeliańci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Chyba zbliżaliśmy się do neutralnej stacji. Teraz pytanie co dalej? Czy opuścić statek i dołączyć na jakiś statek republiki? Czy zostać na razie tutaj? Chwilę zaczekam i zobaczę dalszy rozwój wydarzeń. Zobaczę ilu zostanie a ilu opuści statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -I co w związku z tym?- zapytał Dante niepewnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts