Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - I co teraz? - zapytała i popatrzyła po wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - umie ktoś latać. - mówiła po czym popatrzyła na Celestię i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elfka także popatrzyła na Celestię - Czy przypadkiem nie jesteśmy za ciężcy dla nietoperza Maddie? - rzekła Aremira, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - No cóż. Nie wiem jak wy ale ja wiem jak tam przejdę. Eins, zwei, drei. - powiedział i pstryknął, różowy dym otoczył Mephisto, taki sam pojawił się po drugiej stronie, gdy dym opadł Mephisto stał spokojnie na drugiej stronie. - No ale będzie problem z wami. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Yuki zacisnęła zęby. Czuła ogromny ból. I pomyśleć że sprawia go jej mała dziewczynka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Celestia również spojrzała na Maddie. - Przykro mi, ale przybieram jedynie formę małego nietoperka, a nie jakiegoś potwora, żeby was przenieść na drugą stronę. - odparła odwzajemniając uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - A może trzeba ruszyć mózgownicą i być optymistą myślącym, że po drugiej stronie jest ukryty guzik który wyłączy te zabezpieczenia żebyśmy mogli normalnie wejść. Bo na przykład taki wampir idzie z więźniem i jak ma go przeprowadzić na drugą stronę? Czy coś w tym stylu... - mówiła przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Zmieniłem się w formę wilkołaka(nie wilka) i wbiłem pazury w ścianę, żeby zobaczyć czy moje pazury utrzymają mnie nad przepaścią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 ((A gdzie kurde księżyc w pełni?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 ((Wy tu gadacie o księżycu w pełni a Yuku tam zbiera autografy na rękach robione nożem. Ruchy ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobra, ja idę ją uratować a wy tu poczekajcie. (bo jest po drugiej stronie) - powiedział i ruszył wgłąb tunelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Nie! Najpierw sprawdź czy jest tam magiczny przełącznik magii i go wciśnij, może nas uwolni. Albo zbombarduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Sam może nie dać rady, trzeba coś wymyślić - powiedziała elfka. Popatrzyła jeszcze raz na wąski korytarz, gdy coś ją oświeciło - Mephisto czekaj! - krzyknęła mając nadzieję, że ten ją usłyszy. Całkowicie zapomniała o wyposażeniu podręcznych plecaków. Wampir uśmiechnął się do Yuki - To teraz ja - rzekł i wbił nóż w drugą rękę wilkołaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Mephisto odwrócił się. - Co? - zapytał. - Wkrótce może nie być co ratować. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elfka szybko wyjęła z podręcznego plecaka linę - łap - powiedziała rzucając linę - A ty Maddie potrzymaj ten koniec - rzekła i dała linę dziewczynie - Sama wskoczyła na linę i - jak każdemu pewnie elfowi - przejście poszło jej bardzo łatwo. Na końcu wzięła sznur od demona - Przejdzie ktoś jeszcze? - zapytała z nadzieją, że ktoś potrafi to sprawnie zrobić. Popatrzyła też na Celestię dziwiąc się, czemu nie przeleci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Maddie trzymała w pysku linę. - A może niech Celestia trzyma za mnie, każdy przejdzie, a ona na końcu poleci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Nie mam nic przeciwko. - odpowiedziała Celestia, po czym zabrała Maddie linę. - No to przechodź. ((Sorka, że tak długo odpisuję, ale u mnie w domu panuje chaos )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Może niech każdy, kto przejdzie zabiera linę od poprzednika. Nie wiadomo w końcu,mco teraz się dzieje z Yuki - zaproponowała elfka. Wampir po skończonym dziele odłożył nóż. - No dobrze córciu... byłaś głodna, nieprawdaż? Działaj - rzekł a mała wampirzyca zbliżyła się do Yuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobrze. - zamieniła się w człowieka i z wielką trudnością przeszła po linie. - To wcale nie takie śmieszne, ale nie można czekać aż wszyscy przejdą. To za długo trwa! - Mówiła i pobiegła przed siebie znów zamieniając się w wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobra Ari. Trzymaj te linę a ja już pójdę przodem. - powiedział i poszedł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Alice bez większych trudności przeszła po linie. To wcale nie było dla niej takie trudne jak się zdawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Dalej w postaci wilkołaka uczepiłem się liny i bez problemu przeszedłem na drugą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Dalej w postaci wilkołaka uczepiłem się liny i bez problemu przeszedłem na drugą stronę. Nie możesz być obecnie wilkołakiem ponieważ nie ma pełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 -Zostaw mnie!-krzyknęła spanikowana dziewczyna. Czuła że to już koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Ari przekazała linę Alice, gdy ta przeszła i też pobiegła. Wkrótce wszyscy stanęli przed wielkimi, stalowymi drzwiami, oczywiście zamkniętymi. - Nie bój się, Yuki. Śmierć nie jest taka zła - powiedziała gdy była już bardzo blisko. - To nie potrwa długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts