SolarIsEpic Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 I jeszcze jedno, sądzę że to odpowiedni temat więc... Kto sądzi że w sezonie V pojawi się jakiś zły gość którego Celestia kiedyś pokonała i został uwięziony na 1000 lat w galarecie czy innym czymś? A kto dodatkowo sądzi że temu złemu będzie poświęcony dwu-odcinkowiec ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 myśle że cos takiego znów bedzie bo Celestia ma bardzo wiele tajemnic i dopiero je ujawnia gdy jest już troche pózno xd i tak sądze że będo wtedy dwa odcinki :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Mógłbym napisać że mam fluttershy tu fluttershy tam.Ale jak by Hasbro miało zrobić odcinki na podstawie tego co tu piszemy to sezon by wyszedł dość dziwny.Nie mam żadnych oczekiwań bo wiem ,że sezon będzie dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 1. Najbardziej to bym chciała, żeby CMC wreszcie dostali znaczki, bo ogólnie lubię te postacie, ale nie jak próbują jak niedorozwinięte zdobyć znaczki, kiedy dobrze wiedzą co umieją najbardziej robić. 2. Luna. Tak mało jej jest, że to aż smutne. A widać, że jest smutną postacią, dlatego ją chce. 3. Somba mógłby powrócić. Taka fajna postać, taki potencjał, a było go tyle co nic. Krysia mogłaby razem z nim :3 4. Jeszcze więcej Jabuszkowej rodziny. 5. No i ogólnie nie mam wymagań, chce po prostu by było fajne i jak zawsze fajnie się oglądało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Dodam coś do mojej listy. Więcej Whooves'a! I niech znowu przemówi~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Więc tak ja z chęcią zobaczyłbym: Powrót króla Sombry( mogłoby wyrzucić go na jakiejś wyspie z jedną z mane 6) Odcinek poświęcony księżniczce Lunie Wyjaśnienie relacji Rainbow - Scoot ( gdzie scoot mieszka, czy ma rodzinę itp) Coś mrocznego o Rarity, jak w ostatnim sezonie, ale trochę bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 nowe postacie więcej akcji z RD nowi wrogowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Co do "nowych wrogów" to ja bym się o to nie martwił,zawsze ktoś dochodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Moje przypuszczenia są takie. Najpierw pierwsze 2 odcinki MLP zaczynają się jak wszystkie 4 sezony, czyli coś z mroczną sytuacją, z którego na pewno znajdą rozwiązanie. Później coś co będzie, jak zawsze (nie wiem nawet co napisałem ) a zakończenie coś znowu ze złem a potem szczęśliwe zakończenie i czekać do 6 sezonu :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Moje przypuszczenia są takie. Najpierw pierwsze 2 odcinki MLP zaczynają się jak wszystkie 4 sezony, czyli coś z mroczną sytuacją, z którego na pewno znajdą rozwiązanie. Później coś co będzie, jak zawsze (nie wiem nawet co napisałem ) a zakończenie coś znowu ze złem a potem szczęśliwe zakończenie i czekać do 6 sezonu :| Ja już się nie mogę doczekać hrabi Red Stara władającego komunistyczną wioską Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 A oprócz tego co napisałem wyżej więcej rozwalających twarzy (niewiem czy już tego wcześniej nie napisałem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) Pomysł bardzo dobry. Nie wzgardziłbym też nawiązaniem do filmu "Strażnicy Galaktyki", który również był wielkim hitem. Edytowano Styczeń 3, 2015 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) Pomysł bardzo dobry. Nie wzgardziłbym też nawiązaniem do filmu "Strażnicy Galaktyki", który również był wielkim hitem. W odcinku pojawiłby się Ent z przyjacielem gadającym szopem ^^ A dodatkowo, naprawdę chciałbym zobaczyć znowu Power Ponies ale tym razem w ich prawdziwych postaciach, w ostatnim odcinku to było Mane 6 w ich ciuchach i z ich mocami, naprawdę chyba wyglądają inaczej Edytowano Styczeń 3, 2015 przez SolarIsEpic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) Ja chcę żeby też tam była Sunset Shimmer Edytowano Styczeń 8, 2015 przez Sunset Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 "Ja chcę żeby też tam była Sunset Shimmer" Ja podobnie myślę. Przydałby się jej powrót, prócz tego więcej książęcych sióstr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Krótko: - więcej Księżniczek (scen z nimi, nie chciałbym pod żadnym pozorem piątej), - więcej scen epickich (bitwy, pojedynki), - ciągłego progresu Twilight, - i dla równowagi tego co zawsze, czyli sporej dawki humoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Znaczki znaczkowej ligi. Sunset Shimmer i Flash Sentry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 ... Sunset Shimmer i Flash Sentry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Ja chcę więcej informacji o smokach (moja ulubiona rasa/gatunek fantsy)! I może powrót Sombry (i żeby było o nim nieco więcej, bo historię znamy, a charakteru mniej) i Chrysalis (to samo, tylko na odwrót, bo nie znam jej biografii, ale charakter dostała). Edytowano Styczeń 28, 2015 przez Skrzywiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyra Heartstrings Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) -Nowego "złoczyńce" (chodzi mi o tą "a'la Arie Blaze). -Kraina Kryśki. -Mane 6 zostaję alicornami. -Powrót S. Shimmer do Equestrii. -Księżniczka Skyla (wreszcie). Edytowano Luty 15, 2015 przez Lyra Heartstrings Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Ja tam liczę na powrót Sombry. I wycieczkę do ,,siedziby'' roju podmieńców. Dodatowo: - Piosenka śpiewana przez Rainbow Dash - Trochę o przeszłości Discorda - Trochę o rodzicach Applejack - Poznajemy rodziców Fluttershy i Rainbow - Pinkamena returns - Trixie ratuje świat - to by było - Odcinek o Zecorze - Wincyj Cadence i Shininga. Hmm... Może DZIECKO Cadence i Shininga? To by było. Albo Shining alicornem. - Prawie bym zapomniała - twórcy dali nam pod koniec odcinka ,, Bats'' zapewnienie o powrocie Flutterbat. Więc liczę na to w tym sezonie. - Gryfy, grecka mitologia again. Nigdy za wiele. - Spike'owi wyrastają skrzydła - Wątek z postaciami tła. marna szansa, ale zawsze jest nadzieja. - Rodzina Pinkie Pie ma swój odcinek - Scootalo uczy się latać - Jedna z CMC dostaje znaczek - Spike spotyka innego młodego smoka ( smoczycę? ) - CMC pomaga komuś zdobyć znaczek - wysoce prawdopodobne - Numer musicalowy - Spike śpiewa. Tylko daj boże, żeby w miarę znośnie. - Więcej miejsc i lokacji. Ciągle tylko Ponyville, Ponyville,Ponyville... - Transformacja! - Mała Celestia i Luna? Proszę? Ufff. Trochę mam życzeń. Jak się spełnią chociaż 2 będę szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Ja się spodziewam motywu "Cutie Mark Magic", który widzimy na zabawkach, a w przypadku CMC "Wild Rainbow", które też jest spoilerowane przez zabawki ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Ja się spodziewam motywu "Cutie Mark Magic", który widzimy na zabawkach, a w przypadku CMC "Wild Rainbow", które też jest spoilerowane przez zabawki ;] To potwierdzone info ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 (edytowany) To potwierdzone info ? Raczej tak, mamy ujawnione zabawki z serii Cutie Mark Magic, spoilery ze znaczkami równości, wszystko kręci się wokół znaczkówhttp://www.fge.com.pl/2015/02/niedzielne-aktualnosci-clxxxiii.html?m=1http://www.equestriadaily.com/2015/01/my-little-pony-website-switches-from.html?m=1 EDIT: Nie mam pojęcia jak mogłem nie zauważyć tego na EQD, mamy potwierdzenie, Cutie Mark Magic będzie w Sezonie V http://www.equestriadaily.com/2015/02/season-5-cutie-mark-magic-for-100th.html Edytowano Luty 16, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Raczej tak, mamy ujawnione zabawki z serii Cutie Mark Magic, spoilery ze znaczkami równości, wszystko kręci się wokół znaczkówhttp://www.fge.com.pl/2015/02/niedzielne-aktualnosci-clxxxiii.html?m=1http://www.equestriadaily.com/2015/01/my-little-pony-website-switches-from.html?m=1 EDIT: Nie mam pojęcia jak mogłem nie zauważyć tego na EQD, mamy potwierdzenie, Cutie Mark Magic będzie w Sezonie V http://www.equestriadaily.com/2015/02/season-5-cutie-mark-magic-for-100th.html Chodziło mi o Wild Rainbow :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się