Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Agnes nie wiedziała co się dzieje i nie chciało jej się czytać postów, więc w swoim poście poszła do pokoju .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Emily tylko uśmiechnęła się pod nosem. I tak nic nie zrobię... Tylko pogorszę sprawę, po co się będę do tego wtrącać... Zresztą... I tak miałam mu nie pomagać. - pomyślała. Miała jednak ochotę osobiście odrąbać Markowi łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 ((Kaas... )) Oz'a zaczęły niepokoić hałasy dochodzące z terenu Internatu. Trochę zaniepokojony wrócił się((Bo z tego co pamiętam Agnes i Oz byli w lesie)) - Kyaa! Co tu się dzieje?! - krzyknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Agnes weszła do pokoju i się załamała - Co to ma znaczyć?! Kolejna japa w ścianie ! Pewnie Oz się stęsknił. Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) - Jak to co? Zabijam pobratymca za ponieważ bo taką mam pracę. - powiedział. Mark zaśmiał się. - I tak zginiesz głupcze! - krzyknął. Jego głos był o wiele cięższy niż wcześniej. Oboje spojrzeli na siebie. Add wyciągnął spod płaszcza skalpel i ściął sobie nadmiar włosów, zrzucił frak, po chwili na jego ciele zaczęły formować się czarne płytki tworząc zbroje. Add zasłonił lewe oko dłonią i zaczął się śmiać maniakalnie. Oprócz zbroi dostał też trzy ogony który przypominały łańcuchy z ostrzem na końcu. Mark przestał być pewny siebie. - Prawdziwa forma lorda protektora? - mruknął. - Diabolic Esper... - dodał - Dlaczego ty istniejesz?! Jesteś zaprzeczeniem... nie masz prawa! - zawołał. - Prawa? Prawa tego świata zostaną wykreowane przeze mnie. - powiedział Add odsłaniając oko. - Obleciał cię strach? Dziwne. ((wygląd Adda)) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Szczerze mówiąc w tym momencie Emily lekko się przestraszyła. Nie wiedziała nawet dlaczego, ale nie chciała dać tego po sobie poznać. Po prostu stała w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Zaraki wyjrzał przez okno. -Zaczęło się.- mruknął wychodząc przez okno i unosząc się w powietrzu. -To ja też pokarzę swoją prawdziwą postać?- zawołał do walczących. Dokoła chłopaka zaczął się pojawiać się biały kokon. Po chwili wybuchł. Cały wygląd Zarakiego się zmienił... Chłopak spojrzał na walczących i ściągnął maskę. -Wita was nowy ja!- krzyknął śmiejąc się maniakalnie. (( oto i on.)) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Vasto Lord? - zapytał Add Zarakiego. - Kto by pomyślał. - spojrzał na Marka. - Czyli Lord Protektor i Vasto Lord kontra Zwiastun Śmierci. - zaśmiał się. - Let's do this. - powiedział. Mark spojrzał na nich obu i zaśmiał się. - Nie macie szans. Zabije każdego kto stanie mi na drodze. - powiedział i magią rzucił zarówno Addem jak i Zarakim w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Zaraki wyszedł ze ściany. - No, no. Nie spodziewałem się tego.- mruknął podnosząc katanę. Wokół niej pojawiła się biała energia. Gdy machnął mieczem energia przyjęła formę ćwierć księżyca i poleciała w stronę Marka i odcięła mu skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Ej! - krzyknęła na nich - Trzecia japa w ścianie nie jest nam potrzebna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Mark upadł na ziemie. - Ty gnoju! - krzyknął, spojrzał na skrzydło. - Zabije cię gnoju! - krzyknął. W Zarakiego trafił pocisk który zranił go dość mocno. Add spojrzał na Marka. Wyszczerzył się. - Maximum Strike... - wokół Adda pojawiło się sześć sfer z elektryczności, wycelował w Marka. - Strike! - sfery poleciały w Marka i przebiły mu się przez brzuch. - Zdychaj szmato! - krzyknął i zaśmiał się maniakalnie. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Agnes zniknęła na chwilę po czym wróciła na miejsce walki z popcornem i zaczęła go jeść. Wzięła też dwa pomidory gdyby miała w kogoś rzucać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Zaraki złapał się za ramię. Przeklnął głośno i skoczył w stronę Marka. W ułamku sekundy pojawił się za nim i kopnął go w stronę Adda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Mark złapał Adda nim ten zdążył zareagować i rzucił nim w stronę Agnes. Add wpadł na nią wywracając ją. Dość boleśnie. Sam Add wylądował na nogach. Uniósł się w powietrzu. - Pora kończyć te małą gierkę. - wokół Adda pojawiły się pioruny, wycelował w niego ręką. - Void Impact! - Add strzelił promieniem elektrycznym który uderzył w Marka, ten wciąż stał i próbował się bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Zaraki zareagował natychmiastowo. Przed jego wyciągniętą dłonią pojawiła się czarna kula. Po chwili przemieniła się w promień który poleciał w plecy Marka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Agnes wygrzebała się z pod Add'a - Yuki ja nie chcę nic mówić , ale ten twój narzeczony rzuca we mnie Add'em! - poszła w jej stronę i stanęła obok by tym razem nie oberwała ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 ((Bez emotek plis ;-; )) Oz podbiegł do Agnes. - Nic Ci nie połamali? Boli Cię coś? - pytał lekko spanikowany. - Hej! Demony! Nie mieszajcie do swojej przeczki osób trzecich, dobrze?! - krzyknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) - Nic mi nie jest. - odparła uśmiechając się. - Nie masz się czym martwić Oz. A nie! Jednak strasznie mnie boli... em.. .co to mnie... wszystko mnie boli. Stać nie umiem. Czekaj przecież ja stoję... nie umiem nic poza staniem i mówieniem! jestem zgubiona! Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Emily pobiegła w stronę Oz'a i Agnes. Wciąż się uśmiechała, jednak teraz jakoś tak sztucznie. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Mark pod naporem dwóch promieni zaczął słabnąć, po chwili rozsypywał się. Najwidoczniej zginął. Nie dało się wyczuć jego aury. Zarówno Zaraki jak i Add przerwali atak. Add najpierw się uśmiechnął, potem upadł na ziemie i zamknął oczy. Zbroja zaczęła pękać a z lewego oka leciała krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 -Chyba umiera. - Wskazała Agnes na Add'a, ale i tak sobie nic z tego nie robiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Woho! Nareszcie koniec! - zawołała rozradowana. Nagle zauważyła że Add leży na ziemi i szybko do niego podbiegła. - Add! Add! Nic ci nie jest? Wstawaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Dlaczego nie interesuje cię to czy zginiesz? - zapytał cicho Add gdy Emily do niego podeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Emily zaśmiała się. - A czemu cię to interesuje? To moja sprawa. - powiedziała z powagą w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - To nie w waszym stylu. - stwierdził. Części zbroi zaczęły spadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts