Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Emily wybuchła śmiechem. - Ja i Add? Pasujemy do siebie? No chyba żartujesz... - powiedziała. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 O to mi chodziło - wtrąciła Reani, mówiąc o zadanym wcześniej pytaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Jak dla mnie bylibyście słodką parką. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) - To i tak nie byłoby możliwe... Add to moje zupełne przeciwieństwo. - powiedziała. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Add jest co prawda troche ponury ale mało kto potrafi być szczęśliwy i zdrowy psychicznie będąc demonem. Nasze życie nie jest łatwe. - stwierdziła. - No i chyba mi nie powiesz że nie słyszałaś o tym że przeciwienstwa się przyciągają, myszko. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Rozumiem. Tak naprawdę to raczej Add'owi przeszkadza mój optymizm i tak dalej. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. - Oj tak, tak... No przecież wiem. Ale według mnie to raczej tylko takie powiedzenie. Takie coś w wielu przypadkach się nie sprawdza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Add skocz mi po fajki. - powiedziała Lucy i rzuciła Addowi portfel, ten złapał go i wyszedł. - Powiem ci coś myszko. Addowi nie przeszkadza twój optymizm. Przeszkadza mu to że nie dażysz go nienawiścią. On nie potrafi pojąćże ludzie mogą go lubić,on nigdy nie był darzony sympatią i boi się że ktoś będzie udawać że go lubi by go zabić. Tak już kiedyś się stało. Więc, pokaż mu że po prostu go lubisz a zobaczysz że jest inny. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - On przecież wie że ja jestem inna niż wszyscy... - mruknęła pod nosem. - Ale dobrze, spróbuję. To w sumie nie powinno być trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Ale i tak jest nie ufny. Daj mu trochę czasu, on potrafi być wesoły. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Agnes na słowa ,,on potrafi być wesoły" zaczęła się cicho śmiać, po czym przestała . - sorki wam bardzo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Shirozaki wyczuł Lucy na odległość. Wstał i w kilka chwil pojawił się obok niej.-Siemka. Kim jesteś?- zapytał dziewczynę z uśmiechem. [Mephisto mi kazał.] Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Naprawdę? To świetnie. - powiedziała wesoło. - W takim razie postaram się zrobić wszystko żeby mi zaufał i żeby zaczął się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 ((Ona wygląda jak 30 latka... nie jak 20... bardziej kobiete niż dziewczyne.)) - Jestem Lucy Cypher. Lepiej znana jak Lucyfer. A ty wpadłeś to wanny z białą farbą? - zapytała Shirozakiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 -Nie. Jestem Vasto Lordem.- powiedział urażony. Po chwili otworzył szeroko oczy.-Ten Lucyfer?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Nie, ten drugi wiesz. Idź się pomaluj bo wyglądasz jak idiota. - powiediała. - A co do ciebie Myszko. - zwróciła się do Emily - to lubie cię. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Shiro pobladł. -Mówisz to każdemu Vasto Lordowi.- zapytał lekko blednąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) - Jakim cudem ty robisz się blady?! Jaak?! - zapytała. - Ta mówie, zabronisz mi? - zapytała. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 -Nie mam prawa. Ale tak.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - A w morde byś nie chciał? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 -Od Lucy? To zaszczyt. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - A pozwolił ci ktoś mówić mi po imieniu? - zapytała. - Dla ciebie to Pani. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 -Oj tam. - powiedział ze śmiechem i teleportował się do pokoju. Upadł na łóżko i zamknął oczy w zamyśleniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Yuki cały czas siedziała cicho na łóżku. Miala kaptur na głowie a wzrok miala spuszczony w dół. Czula ze jesli zacznie rozmowe to nie wytrzyma i własnoręcznie pobije tą kobietę, Marka, a najlepiej wszystkich. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 - Ale dobra, koniec odbiegania od tematu. Tę Koteł. - zwróciła się do Yuki. - Co wiesz o tym twoim, jak on się zwał? Mark? Powiedz co wiesz. - powiedziała władczym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Agnes usiadła obok Yuki - Też jestę koteł! Możesz ze mną pogadać jeśli chcesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts