Milkshake Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Zasady: Gra polega na tym, by NA NIBY dać bana użytkownikowi powyżej Przykłady: A. Daje ci bana za fajny strój B. Daje ci bana za 400 postów I tak dalej, I tak dalej. TYLKO BEZ OBRAŹLIWYCH BANÓW! Edytowano Październik 1, 2014 przez Majonez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octavia Melody Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Daję Ci bana, bo taki temat już kiedyś był C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) A takiej zabawy gdzieś nie było? Same thing. @up Jest Majonezem ;v EDIT - Heh Edytowano Październik 1, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 A takiej zabawy gdzieś nie było? Same thing. @up Jest Majonezem ;v EDIT - Heh Był? Jak był, to dawać linkacza. Jak jest, usunę tą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Sama nie jestem pewna. Aczkolwiek, nawet jeśli był, teraz go nie ma więc możesz spać spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Sama nie jestem pewna. Aczkolwiek, nawet jeśli był, teraz go nie ma więc możesz spać spokojnie. W takim razie zabawa może trwać :3 Daję Ci bana, bo taki temat już kiedyś był C: Daje ci bana za tego avka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Daję ci bana bo mój avatar ze Skandarem jest epicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Daje ci bana za danie mi bana :3 ( Już miałam napisać banana Co tam o3o ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) daję ci pana za sygnę do połowy z paint'a edit : lel Bana XDDD Edytowano Październik 1, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Daje ci bana za bycie Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Daję ci bana za ilość postów ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 http://mlppolska.pl/watek/2126-zabawa-zbanuj-u%C5%BCytkownika-powy%C5%BCej/page-1085 Inkwizycja miał powody, by zamknąć poprzedni temat. Co zrobi z tym, niech sama zadecyduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 http://mlppolska.pl/watek/2126-zabawa-zbanuj-u%C5%BCytkownika-powy%C5%BCej/page-1085 Inkwizycja miał powody, by zamknąć poprzedni temat. Co zrobi z tym, niech sama zadecyduje. Ban za kijek w zadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Daję Ci bana. Bo tak. Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Ban za białe tło na avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Daję ci bana za tyle wyróżnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Ban za podszywanie sie pod księżniczkę Lunę Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Mości Maxsior670 z Wrocławia herbu Luna quatro voto banicję nieprzeszkodną wiekuistą otrzymion z rąk hermistrza Jakuba herbu Półtora Krzyża za trefnictwo z jednego z sadźców naszych. (Nie wiem, nie umiem dobrze pisać starą polszczyzną i nie wiem, czy to jest poprawne ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Nimniejszym mam zaszczyt wręczenia bana użytkownikowi KubaGR8. Gratulacje. ciesz się!!! Za to że się nie cieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Arceus: You (127.0.0.1) have been banned on this server cause Ponies! Tak było Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Daje ci bana za zrobienie z farmerki, mechanika (sory ;-; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Daję ci bana ... ;_; .... bo to tak z miłości xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Daję ci bana za tą wielką miłość do Saja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Daję ci bana za hejcenie miłości do Saja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Daję ci bana za dawanie mi bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się