Mephisto The Undying Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Law nie wyglądał na przestraszonego. W zasadzie to spodziewał się że jego trening będzie dziwny. Elesis uśmiechnęła się. - dziękuje. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Proszę bardzo~ - powiedziała z uśmiechem. - To ja zabieram się za projekt... Tylko niech ja sobie znajdę jakąś kartkę i pisadło... - mruknęła rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Dante wyszedł z siłowni zmęczony. Wszedł do swojego pokoju i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Elesis ucieszyła się. - dzięki. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - I pamiętaj, Bid'daum to bardzo dumny smok. Nie obrażaj go pod żadnym pozorem bo może to się źle skończyć. - Rin i Law wyszli z tunelu. Widzieli przed sobą ogromną połać lasu. - Dobra najpierw chodźmy do chatki w której będziemy mieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Law kiwnął głową na znak że rozumie. Ciekawiło go to co będzie robił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Nie ma sprawy~ - zaśmiała się i poszła na górę. Wzięła kartkę i ołówek i zaczęła rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Rin i law doszli do chatki, była bardzo mała, obok płynęła mała rzeczka. - Dobra zostawmy rzeczy i chodźmy się z nim przywitać. - Powiedział Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 ( Dobra jednak udało mi się wrócić do sesji. Dzięki Lucypher za pozwolenie.) Yukito szedł spokojnie w stronę obozu treningowego. Na plecach miał nieduży plecak. -Cholerny wyjazd.- Mówił pod nosem lekko nie pocieszony.- Że też musiałem akurat teraz wyjechać do rodziny. Mam nadzieję, że nie oberwę za bardzo od Dantego.- Yukito rozglądął się po okolicy szukając miejsca o którym wspominał mu kiedyś Dante. Był niepocieszony, ponieważ nagły wyjazd zmienił wszystkie jego plany dotyczące treningu. Na dodatek nie miał możliwości powiadomić nikogo o tym co jeszcze bardziej wprawiło go w zły humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Dante wyczuł Yukito. Pojawił się za nim- Witaj Yukito. Miło, że wróciłeś.- powiedział do chłopaka z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Yukito zareagował instynktownie. -Rai.- W jego ręce pojawił się miecz. Już miał się zamachnąć jednak zobaczył Dantego.- Nie nawidzę jak tak robisz.- Dodał. Po chwili jego miecz zniknął.- Wybacz, że nic ci nie powiedziałem. Rodzice nalegali, abym pojechał z nimi baz szansy na pożegnanie się.- Powiedział z zakłopotaniem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Spokojnie. Witaj na naszym obozie treningowym.- powiedział wskazując na posesję.- Zjesz coś?- zapytał gdy weszli do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 -W sumie nie jestem głodny ale dzięki za propozycje.- Odparł Yukito ściągając plecak i kładąc go przy wejściu. Po chwili podszedł i usiadł na krześle.- Strasznie trudno było tutaj dotrzeć. Już myślałem, że nie dam rady.- Dodał rozglądając się po pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Law wszedł razem z Rinem do środka, rzucił rzeczy plecak na ziemie. - Dobra. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Pozwól, że ci kogoś przedstawię. Lorence!- zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Lorence leżała na łóżku. - Czego?! - zawołała. Wstała i otworzyła drzwi kopnięciem. Zeszła na dół. - Co chcesz Dante? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Pozwól, że ci przedstawię Yukito.- powiedział wskazując chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Lorence spojrzała na chłopaka. - Hej, jestem Lorence. Miło mi. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Yukito skłonił się lekko jednak nadal obserwował dziewczynę. -Jestem Yukito.- Odparł krótko. W jego głosie dało się słyszeć lekki chłód jakby nie cieszył się na jej widok. Po chwili podniósł się i zwrócił do Dantego.- Kto to jest?-Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Lorence jest z rmdawnej rodziny Rina. Teraz należy do naszej rodziny.- powiedział i uśmiechnął się promiennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Lorence przymrużyła oczy i popatrzyła na Yukito. - Lepiej ze mną nie zaczynaj... Może się to dla ciebie źle skończyć. - mruknęła tylko i poszła z powrotem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Dante spojrzał na Yukito.- Błagam nie denerwój jej. Ma rozdwojenie jaźni. Nie chcrsz poznać jej drugiej połowy.- powiedział gdy dziewczyna wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Yukito popatrzył na odchodzącą dziewczyną po czym ponownie na Dantego. -Skoro tak mówisz.- Wzruszył ramionami.- Ale pamiętaj, że jeśli ona mnie zaatakuje to nie będę się powstrzymywał.- Dodał już cieplej po czym oparł się plecami o oparcie krzesła.- Cholera zmęczyłem się tą podróżą. Możesz mi powiedzieć, gdzie mógłbym odpocząć?- Zapytał patrząc na swojego stwórcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Drugie piętro, pierwsze drzwi od pewej.- powiedział siadając. (( jestem bogiem uświadom to sobie. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Yukito wstał i skłonił się lekko. -Dzięki.- Powiedział po czym podszedł do schodów. Po chwili jednak odwrócił się.- Czy w tym pokoju jest jeszcze ktoś czy będę sam?- Zapytał patrząc na Dantego. ( Hehe oj tam oj tam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts