Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence - Ech... Przydało by się gdzieś dziś przespać, nie sądzisz Xerx? - zapytała. Chowaniec przytaknął, zamienił się w lisa i wskoczył idącej Lorence na ręce. Emily Emily chwyciła Law'a za rękę i poszła z nim w kierunku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Dante wszedł do szkoły i podał Elesis klucz. Był jakiś przygaszony. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin wszedł do swojego małego apartamentu, zdjął z siebie spalone ubrania i włączył z telefonu muzykę, jako pierwsza leciała Three Days Grace - Never Too Late, wyjął z barku butelkę whisky i napił się zapiekło go w gardle. Wszedł pod prysznic i puścił wodę czuł że zaraz zacznie płakać w końcu się powstrzymał od tego. Założył bluzkę i krótkie spodenki i upił kolejne parę łyków z butelki. Usiadł na kanapie i słuchał muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis wzięła klucz i poszła na strych, wzięła jakieś ubrania które pasowały i poszła do łazienki, wykąpała się na szybko i wróciła do siedzenia na kanapie. Znowu położyła nogi na stole, tym razem była boso. Po chwili zamknęła oczy i zaczęła drzemać. Law Po pewnym czasie Law i Emily docierali do szkoły. - Mówiłem ci kiedyś że masz piękne oczy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily zachichotała. - Nie, chyba nie. - powiedziała z uśmiechem. Lorence Lorence szła przez miasto. - Całe życie... Spacerki bez celu... - zaśmiała się z samej siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Dante wyszedł z szkoły i pobiegł za Lorence.- Cześć. Chcesz dołączyć do mojej rodziny.- zapytał z nadzieją w głosie. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ja? Nie żartuj... Nie nadaję się... - mruknęła pod nosem. - Chociaż wiesz co... Dobra, w sumie czemu nie. - powiedziała i uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante rozpromienił się.- To choć.- machinalnie złapał ją za rękę. Po chwili zobaczył co zrobił i puścił jej dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin czuł że stracił wszystko na czym mu zależało, przechylił butelkę i wysuszył ją. Piosenka się zmieniła, teraz leciała Three Days Grace - Pain. - Czemu to akurat moją rodzinę musiało spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence uśmiechnęła się do niego tylko. Nie obchodziło ją za bardzo to że Dante chwycił ją za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante szedł patrząc w niebo. Był głęboko zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence szła za chłopakiem. - Nad czym tak rozmyślasz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Lucas mi o tobie opowiadał. Nie dziwię się że mu się podobałaś.- powiedział patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Lucas? - powiedziała zdziwiona, a po chwili zaśmiała się. - Taa... Szkoda tylko że bardzo zmieniłam się od czasu kiedy go ostatnio widziałam. - powiedziała i uśmiechnęła się chytrze. - A tak w ogóle to co się z nim stało? Żyje? Nie żyje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law i Emily docierali do szkoły. Po chwili weszli do środka. Gdy zobaczył Elesis stanął jak wryty. - E... Elesis?! - krzyknął zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ooo cześć! - zawołała widząc nieznajomą dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Zmienił się. Spoważniał, oddałby za ciebie życie. Tak mówił. Cześć młodzi.- zawołał na widok Ław'a i Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis spadła z fotela. - Lawarence! Czekaj jak to?! - krzyknęła. Law podszedł do niej i sprzedał jej liścia w policzek. - Dlaczego do cholery nie powiedziałaś nam że żyjesz?! - zawołał. Elesis spuściła głowę. - Nie mogłam... po prostu nie mogłam. Zostałam tak jak ty wskrzeszona przez diabła. Nie mogłam wrócić... - powiedziała cicho. - Przepraszam Lawarence. Wybacz braciszku... - powiedziała. Law po chwili przytulił ją. - Eh... wybaczam.., - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Emily - Aaaaa więc to twoja siostra. - zaśmiała się. - W takim razie miło poznać. Lorence - Hah. - mruknęła. Gdy zobaczyła Law'a i Emily uśmiechnęła się. - O, młodzież. - zaśmiała się. - Miło poznać nowe osóbki. Jestem Lorence. - Jestem Emily. - odpowiedziała jej dziewczyna. - Mnie również miło. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis puściła Law'a - Nie możesz powiedzieć rodzicom o tym że żyje, dobra? - poprosiła. Law kiwnął głową. - Ta to moja siostra. - powiedział do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Ta. Dobrze wiedzieć. Teraz można powiedzieć, że mamy tu prawdziwą rodzinë.- powiedział z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - No to skoro już wszyscy wiedzą co i jak i każdy już poznał każdego to może zrobimy coś ciekawego? - powiedziała Emily z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) - Może zagramy w rozbieranego pokera? - zaproponowała Elesis. Law spojrzał na nią jakby chciał jej uświadomić że jest zboczona. - No co? Mam prawo se czasem pograć w głupie gry. - skrzyżowała ręce na piersiach. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante wyciągnął karty.- Jam gotów.- warknął z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Szkoda że Rin'a tu nie ma. - zaśmiała się Lorence. - A tak w ogóle to wie ktoś gdzie ten tłumok się podziewa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts