Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Tia... - mruknęła. - Ja też się cieszę... Wróciłam... Do mojej jedynej, prawdziwej rodziny... - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - A co porabiałaś jak ciebie nie było - Rin zainteresował się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - A no wiesz. Załatwiłam parę niedokończonych spraw... - powiedziała z szaleńczym uśmiechem. - No i tam... Po drodze spotkałam też Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Co u niego, mam nadzieje że wszystko dobrze - Rin uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) - W porządku, żyje i ma się dobrze. - powiedziała. Gdy to mówiła mnie miała w sobie żadnych uczuć. Nic. Pustka. - Powiedział mi też... Że już nie wróci. - powiedziała. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Wszystko ok? Wiesz że możesz na mnie liczyć tak jak ja na tobie chociaż ja bić nie będę - Uśmiechnął się do Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Wszystko w porządku. - w jej głosie wciąż nie było uczuć. Miała poważny wyraz twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Hmmm może to pomoże - Przytulił ją do siebie i potrzymał tak trochę - Wiesz zawsze możesz mi się zwierzyć - Powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence łzy napłynęły do oczu. - Jonathan był jedyną osobą w moim życiu którą naprawdę kochałam... Zostawił mnie i obiecał że wróci. Obiecał... - powiedziała. - To naprawdę boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Wiem Lorance - Rin głaskał dziewczynę po włosach - Na mnie możesz liczyć, zawszę cię obronie i zawsze zrobię to co będziesz chciała. Przyrzekam - Rin przytulił Lorance jeszcze mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dziękuję Rin... - powiedziała i uśmiechnęła się. - Naprawdę nie wiem co bym bez ciebie zrobiła... Dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Oboje jesteśmy sobie potrzebni - Zauważył wesoło Rin. - Może chcesz iść do jakiegoś baru lub coś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Lorence przetarła oczy. - W sumie... To chcę. Dawno tu nie byłam, więc przydałoby się przy okazji ogarnąć co i jak. - powiedziała i uśmiechnęła się. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To chodź - Rin złapał Lorance za rękę i pociągnął ją za sobą. Po jakimś krótkim czasie dotarli do baru. - Tu mają nawet dobre jedzenie i tanio jest chcesz piwo? - Rin zapytał gdy już usiedli przy stoliku. - Czy nie pijesz alkoholu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Piwo może być. - powiedziała. - Piję, piję ale zdecydowanie mniej niż kiedyś... - odparła z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Kelnerka podeszła do nich. - Poproszę dwa piwa i pizzę. Jaki smak Lorance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 W tym samym momencie do Lorence przyszedł sms. - Nie wiem... Ty wybierz. - powiedziała zupełnie rozproszona i wyciągnęła telefon z kieszeni."Widziałam cię dziś w mieście, Lorence. W końcu wróciłaś... Odezwij się do nas. Eliza." - przeczytała sms w myślach i uśmiechnęła się. - A już myślałam że was też straciłam.. - mruknęła cicho pod nosem chowając telefon. [Dobra, ja idę spać. Soł~ Bai~ ;3] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (( Baj )) - Hmmm zawsze chciałem spróbować z kurczakiem niech będzie - Kelnerka poszła z zamówieniem. - Co tam - Rin zauważył że Lorance się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Gdy odchodziłam... Nic nie powiedziałam moim przyjaciołom. Przez cały czas myślałam że mnie znienawidzili. - powiedziała. - A tymczasem jest zupełnie inaczej. - zaśmiała się. Może mój powrót nie był taki bezsensowny... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Zgaduje że przegrałam tego hand'a. - stwierdziła Elesis rozpuszczając włosy i dając spinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Masz dobrych przyjaciół - Rin uśmiechnął się, kelnerka przyniosła piwa i postawiła na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Wiem. - zaśmiała się i napiła się piwa. - Gdyby nie oni... Nie wiem co by się ze mną stało.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin upił trochę piwa i wziął kawałek pizzy. -Z drugiej strony teraz będzie niebezpiecznie w mieście - Rin powiedział, był poważniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Czemu? - zapytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Anioły planują coś większego, zapewne dla tego bo jest tu kilka rodzin diabłów i zgrupowań upadłych - Rin odetchnął - Jutro ma do nas przyjść Sairaorg i pomóc nam ale tylko na 1 dzień. Tak czy inaczej to nie będzie ciekawa walka i zapowiada się na taką samą jadkę jak poprzednio. Musimy młode diabły wytrenować najszybciej jak to możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts