Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ech... Racja... - mruknęła i zaczęła rozmyślać. - No cóż, damy radę. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin miał plan, tym razem nie zawiedzie nikogo. - Tak czy inaczej od jutra szkolimy młodych - Uśmiechnął się do Loroance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Tak jest. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin wypił do końca piwo i zjadł kawałek pizzy. - Jadłaś, mają tu dobrą pizze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence wzięła kawałek pizzy. - Fakt, bardzo dobra. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Na prawdę mi dzisiaj pomogłaś, dzięki - Rin się uśmiechnął do dziewczyny. - Nie wiem co bym bez ciebie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 ((To może pomińmy grę w pokera?)) Po pewnym czasie Law został w samych spodniach a Elesis tylko w bieliźnie. - Jesteś kiepska w pokera Elesis. - stwierdził Law. ((A teraz Rin prześpi się z Lorence po już zapomniałem o Elesis )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Lorence poczochrała Rin'owi włosy. - Nie ma sprawy. - zaśmiała się. - Pamiętaj, że zawsze możesz na mnie liczyć. Emily została w bieliźnie i koszulce. - Grajmy tak częściej~ - zaśmiała się. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Kiedyś zagramy do momentu aż was ogram. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Masz gdzie spać? - Rin zapytał się - Bo bym cię odprowadził, jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - W tym problem, że nie... - mruknęła i oparła głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Mogę ci pożyczyć pokój w moim mieszkaniu jeśli chcesz, ja prześpię się na kanapie. Co ty na to - Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) - Nie chcę ci sprawiać kłopotu... Jakoś sobie poradzę. - powiedziała. Emily - Zobaczymy, zobaczymy. - zaśmiała się. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie sprawisz - Rin powiedział z uśmiechem - Ale jak chcesz, Rin wzruszył ramionami - To jak skusisz się, w końcu jestem diabłem - Rin puścił do niej oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Lorence uśmiechnęła się. - No dobra. Mogę dziś spać u ciebie. - powiedziała. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To zapraszam - Rin wstał od stołu i poszedł zapłacić za pizze i piwa po czym wrócił do Lorance - To jak idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - No jasne. - powiedziała z uśmiechem i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin i Lorance po jakimś czasie doszli do domu Rin'a. Rin otworzył drzwi i dał wejść pierwszej Lorance. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence weszła do środka. - Na pewno nie sprawię ci kłopotu nocując tu? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie - Rin wszedł za nią i zamknął drzwi. Wszedł do sypialni i poszperał w szafie. - Masz ręcznik i coś do spanie - Rin dał Lorance ręcznik, bluzkę i dres do spania. - Jak coś potrzebujesz to powiedz, tam masz łazienkę - Rin wskazał Lorance drzwi, a sam usiadł na kanapie i zaczął czytać książkę którą wcześniej czytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dzięki. - powiedziała z uśmiechem i poszła się umyć. Zaczęła się zastanawiać gdzie jest jej torba z ubraniami i innymi tam... Rzeczami... - No jasne. Xerx ją zabrał... - pomyślała. Po jakiejś chwili wyszła z łazienki i przeciągnęła się. - Ja już się położę. - powiedziała z uśmiechem. Podeszła do Rin'a, poczochrała mu włosy i pocałowała go w policzek. - Dobranoc. - powiedziała i poszła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Taa - Rin uśmiechnął się i odłożył książkę i wszedł do łazienki umył zęby i wszedł pod prysznic. Umył się i wytarł ręcznikiem założył swoją piżamę i wrócił do salonu. Znalazł sobie koc i położył się na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence położyła się na łóżku, ale zamiast spać zaczęła rozmyślać.Tak wiele się zmieniło... Bardzo tęskniłam za tym miejscem. Tyle wspomnień i w ogóle. Szkoda tylko że nasza dawna rodzina się rozeszła. - pomyślała, przewróciła się na bok i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) ((Czyli z Rin x Elesis robi się Rin x Lorence )) Law wstał. - Emily, odprowadzić cię do domu? - zapytał. Elesis zebrała ubrania zaczęła się ubierać. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Jak możesz to spoko. - powiedziała i ubrała się w ciągu pół minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts