Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Emily się zaśmiała. - Chodź. - powiedziała i zaprosiła go ręką do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Law wszedł za Emily do jej domu. - Wybacz że tak z rana, ale tak jakoś... w sumie nie wiem nawet dlaczego. Po prostu miałem ochotę z tobą posiedzieć. - powiedział. Elesis bawiła się zapalniczką (taką metalowa zamykaną) - Nie jesteś wszechmocny... a ja i tak już pogodziłam się z faktem że mogę ponownie umrzeć. To już był by trzeci raz... - uśmiechnęła się blado. - Poza tym, to nie twoja wina... a teraz głos który zmusza mnie do walki jest jeszcze bardziej wyraźny... trudno się mu nie oprzeć... to tylko i wyłącznie moja wina, ja jestem zbyt narwana. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Czy jest szansa na to że będziemy znowu razem - W głosie Rina była słyszalna nuta nadziej - Nie chcę cię stracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Elesis wciąż bawiła się zapalniczką. Po chwili przestała. - Jest... - powiedziała. - Ale tylko pod warunkiem że masz papierosa. - powiedziała. ((Tak pomyślałem że Law mógłby mieć taki głos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ehh nie palę ale jak bardzo musisz to mogę ci kupić - Uśmiechnął się do niej ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To idź kup. Bo mi się wszystkie skończyły a pieniędzy nie mam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin po chwili wrócił z sklepu z paczką papierosów. - Proszę - Rin dał dziewczynie paczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dzięki. - powiedziała biorąc papierosa i zapalając go. Wciągnęła powietrze i wypuściła dym. - Eh, długo nie paliłam... - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To jak - Rin mógł się wydawać bardzo dziecinny - Mogę być twoim chłopakiem? - Policzki miał czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Emily - Nic nie szkodzi. - powiedziała i przytuliła go. - Wpadaj sobie do mnie kiedy chcesz. Lorence Lorence postanowiła już dłużej nie czekać. Przebrała się, zjadła jednego tosta i wyszła. Po drodze zobaczyła Rin'a i Elesis i uśmiechnęła się pod nosem. - Mówiłam że ci wybaczy... - mruknęła i poszła dalej w stronę opuszczonej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - I tak będę starał się cię nie budzić kiedy nie trzeba. - powiedział Law i uśmiechnął się. Elesis poklepała Rina po policzku. - Jesteś prawie tak czerwony jak moje włosy. - stwierdziła. - Ale dobra, zgadzam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nawet mnie nie obudziłeś, nie spałam, po prostu nie chciało mi się wstawać. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Elesis - Przytulił ją, miał łzy w oczach - Elesis - Był szczęśliwy. - Chcesz wejść do środka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 (( to było stwierdzenie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 ((Nie )) - No nie płacz już bo mi koszulkę poplamisz. - powiedziała klepiąc go po plecach. - Ale nie ma dziś seksu. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Przecież nic nie mówiłem o tym, chciałem na śniadanie cię zaprosić - Rin uśmiechnął się do Elesis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - W sumie mogę zjeść. - stwierdziła Elesis. - Jestem nieco głodna. - powiedziała. Law uśmiechnął się. - To w sumie ma sens. - powiedział. - Czyli jeszcze nie jadłaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To chodź - Rin złapał Elesis za rękę i zaprowadził do środka. Lorance już nie było. - Jest jajecznica, tosty i kawa bierz co chcesz - Rin pocałował ją w policzek - Zaraz wrócę. - Rin wszedł do swojego pokoju dopiął koszulę do końca założył krawat i kamizelkę po czym wrócił do Elesis i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Elesis zachichotała pod nosem. - Nie musiałeś aż tak się ubierać. - stwierdziła. - Ja nie jestem jakoś szczególnie wrażliwa na poczucie estetyki. - powiedziała nalewając sobie kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ta. Ani nie jadłam, ani nawet nie doprowadziłam się do porządku. - powiedziała, spojrzała na swoją piżamę i machnęła ręką. - A tam już trudno. Chcesz coś do jedzenia? Lorence dotarła do opuszczonej szkoły. Usiadła na schodach i zaczęła rozmyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie dzięki, ja już jadłem. - powiedział. - W sumie pomyślałem że może się gdzieś przejdziemy na śniadanie. Chyba że wolisz sama zrobić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Dante stał nadal na dworze. - cześć Lorence.-powiedział gdy ją zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Meh meh. Mnie to tam obojętne. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Cześć. - powiedziała krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Co taka zamyślona jesteś?-zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dzisiaj ma nas odwiedzić Sairaorg - Odpowiedział Rin - Jak skończysz to wychodzimy do szkoły. A poza tym zawsze chcę dla ciebie świetnie wyglądać. - Uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts