Mephisto The Undying Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Kto to był? - zapytała Elesis. - Nie był demonem. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Przyjaciel, dał mi kluczyki i samochód na ten wyjazd - Rin skończył omlet - Dobra ja idę się umyć i jedziemy pod szkołę. - Rin wszedł do łazienki i wziął prysznic, ogolił się i ubrał w krótkie spodenki, bluzkę i koszulę z krótkimi rękawkami. Zabrał okulary pilotki i wrócił do Elesis - To jak jedziemy, czy jeszcze chcesz coś zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Wystarczy mi. - powiedziała Elesis wstając. Wyciągnęła zapalniczkę i papierosa. - Chodźmy. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Rin wychodząc założył łańcuszek z pierścieniem ukrył go pod bluzką. Wyszedł na zewnątrz i otworzył dla Elesis drzwi dla pasażera i sam wsiadł do auta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Dante założył spodnie moro, glany i koszulkę z logiem Sabatonu. Poprawił włosy i czekał na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) Emily obudziła się. Po wielu próbach wstania w końcu wygramoliła się z łóżka. Ubrała się, zjadła śniadanie, wzięła torbę i popędziła w kierunku opuszczonej szkoły. Lorence obudziła się na fotelu, odświeżyła się i wyszła przed szkołę z torbą na ramieniu. Edytowano Listopad 12, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Lacie już od jakiegoś czasu siedziała pod szafkami trzymając w ręku karteczkę, która wypadła z jej szafki. - Po lekcjach... tak... BUE! To za długo! - krzyknęła przechylając się i kładąc na podłodze. Po chwili jednak znów usiadła. ((sorka, nie wiedziałam jak zacząć... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 (( Czemu jesr w szkole skoro jest wolne? Migła znaleść kartkę w domu.) - Cześć.- powiedział Dante do Lorence.- Chcesz jechać w sampchodzie czy na motorze?- zapytał wskazując harleya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Lorence popatrzyła na Dantego. - Właściwie to mi to obojętne. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Aha.- mruknął i lekko posmutniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 [ Ej wpisz jeszcze Lorence jako drugą wieżę w pierwszym poście pls xdd ] Lorence popatrzyła na niego. - O no nie smutaj. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 ((sorka, nie wiedziałam, za dużo czytania ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 (( A nie jest? Teraz jestem na fonie. Potem poprawię.)) Dante uśmiechnął się smutno i skierował się do motoru. Oparł się o niego i zaczął myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 [ Oke c: ] - Ej no weź. Co ci jest? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 - Nic.- mruknął.- Nie mogę powiedzieć.- i spojrzał na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Meh, meh... Dobra, nie chcesz mówić to nie. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Dante wstał i ruszył do najbliższego drzewa. Wskoczył na nie i zaczął patrzeć w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Law dotarł do szkoły. - Siemka. - przywitał się. - Co tam? - zapytał. Elesis wsiadła do auta. - Eh, mam nadzieje że nie będziemy jechać zbyt długo. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Nie - Rin założył okulary i odpalił samochód i ruszył. Po jakimś czasie podjechał przed budynek starej szkoły i zatrąbił. Otworzył drzwi i wyszedł. - Jesteśmy, pakujcie bagaże do samochodu jak macie i jedziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Dante zeskoczył z drzewa.- Rin. Pokaż coś dostał.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (( Mam zielone światło w sprawie eventu? )) - EHhh no wczoraj ci pokazywałem wieczorem - Rin miał nadzieje że Dante był tak pijany że nie pamięta już wieczoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 (( Tag.)) - To był pierścień z tego co pamiętam.- otworzył oczy szeroko.- Ten pierścień?- zapytał z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Możliwe - Nagle nad nim pojawiła się grupa 30 aniołów. Rin spojrzał w ich stronę. - Co do.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Law spojrzał w niebo. - Uch? Czyli że wojna? - zapytał sam siebie. Elesis zrobiła to samo. - Zabijcie mnie trzeci raz aniołki. - powiedziała patrząc na anioły i szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Lorence spojrzała na anioły. - No to są chyba jakieś żarty - powiedziała z irytacją. Emily po chwili doszła pod szkołę. - Sieeemka. Co się dzieje. - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts