Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 [ Haha. Chciałabyś ] - No to przynajmniej tyle dobrze... - powiedziała uśmiechając się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) ((Szeri a mi zrobisz? :3 )) Law nałożył sobie naleśnika. - Dobrę. - przyznał. - No pewnie że dobre. - powiedziała Elesis przewracając oczami. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 [ Tobie tak XDD ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (( A róbcie sobie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) ((Gdyby nie fakt że Szeri mieszka tak daleko to bym jadł jej naleśnki codziennie ;w;)) Edytowano Listopad 14, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - Spać... - mruknęła Emily pod nosem dokańczając naleśnika. - Ej... Powiecie mi która godzina? Edytowano Listopad 14, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) [ ._______________. Nie zabijajcie tych cholernych sesji no ._. Nie dość że Labirynt zdechł to jeszcze tu .,. ] Edytowano Listopad 15, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Około 21. - powiedział Law. - Chcesz już spać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 [ ._______________. Nie zabijajcie tych cholernych sesji no ._. Nie dość że Labirynt zdechł to jeszcze tu .,. ] ( spokojnie.)Dante wstał z fotela i wyszedł przed rezydencję. Patrzył w gwiazdy zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Eche... Tyle się dziś działo... - mruknęła. - Jestem okropnie zmęczona. Pójdę już spać... - powiedziała i wstała od stołu. - Dzięki Lorence. Robisz pyszne naleśniki. - uśmiechnęła się i poszła na górę. Lorence wyszła przed rezydencję. - Ej, Dante. - mruknęła. - Nie chcesz kolacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Nie. Dziękuje.- powiedział zapalając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Wszystko w porządku? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Ech. Myślę nad moją rodziną. Rin i Elesis szczęśliwi, Law i Emily razem. Tylko ty coś w sobie dławisz. Ale nie mam pojęcia co. I to mnie smuci.-powiedział, a z jego oka spłynęła łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) - Dobra... Ech... Mam ostatnio ciężki czas bo... Miałam chłopaka, jeszcze za czasu kiedy to Rin kierował tą rodziną. Musiał wyjechać i obiecał że wróci. Później odeszłam i zaczęłam krążyć po świecie załatwiając różne sprawy. Przy okazji go odwiedziłam, ale on powiedział że już nie wróci... Było mi okropnie smutno, ale nie mogłam go znienawidzić. Jednak wczoraj Elesis mi powiedziała że Jonathan nie żyje... Chorował na białaczkę, ale nic mi nie powiedział. - powiedziała. - Tylko to mi po nim zostało. - powiedziała wskazując na Cornvell, który miala na szyi. - Problem w tym... Że on był jedną z niewielu osób która mnie zaakceptowała... Dlatego to właśnie tak wygląda... Edytowano Listopad 15, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Bardzo mi przykro .- powiedział patrząc w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Powiedział że będzie na mnie czekać... - powiedziała i uśmiechnęła się. - A teraz, przestań się tym przejmować, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Dante spojrzał na nią.- Dobrze.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Rin skończył kolacje. - Hmm czas potrenować - Rin znalazł bluzkę i dres w szafie i zszedł do piwnicy w której była obszerna siłownia w której były wszystkie możliwe urządzenia do ćwiczeń. Rin zaczął się rozgrzewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - No. I tak ma być młody. (tag, właśnie. Lorence jest od niego o 2 lata starsza XDD ) - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Rin skończył rozgrzewkę i podszedł włączyć sprzęt grający, włączył piosenkę Pendulum - Island(dusk). Podszedł do sztangi i założył na oba końce po 50 kg. Zaczął robić powtórzenia. Gdy skończył odłożył sztangę i wszedł na bieżnie, wziął do obu rąk hantle po 40 kg i ustawił prędkość na 8m/s biegnąc podnosił hantle. (( Link do piosenki jeśli ktoś zainteresowany >>> https://www.youtube.com/watch?v=m4oGPQhvMp8 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 ((Yyy. Ok)) Ale i tak mniej szalony od ciebie.- odpowiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Prawda. - powiedziała i pomyślała o swojej chorobie. Uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Dante usiadł na harleyu i zanucił coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Rin skończył przebieżkę, odłożył hantle. Założył sobie na nogi, ręce i ramiona obciążniki po kilkanaście kilo, założył bluzę i wyszedł na zewnątrz i zaczął biec w stronę pobliskich gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Law poszedł do któregoś z pokoi. Nie patrzał w zasadzie do którego tylko położył się na łóżku i po chwili zasnął. Elesis poszła do jednego z pokoi. Wezwała Chunga z jej rzeczami. - Dobra. Ja się zdrzemnę na razie. - powiedziała do chowańca a ten zniknął. Sama Elesis rozebrała się do naga, weszła pod kołdrę i poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts