Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Lorance, krzywdź mnie ile chcesz - Rin uśmiechnął się ciepło - Od tego jest rodzina, a ja chyba na to zasłużyła - Rin przytulił Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Yukito poczuł coś dziwnego. Duże skupisko demonów. -Oho robi się coraz ciekawiej.- Powiedział do siebie po czym wstał i poszedł w kierunku lasu. Miecz zniknął ale Yukito co jakiś czas rozglądał się wokół. Po jakimś czasie zbliżył się do grupki osób. Jednak nie podszedł do nich. Stanął w odległości ok 5 metrów od nich i zaczął przyglądać się zebranym. Coś mi się wydaje, że będzie się naprawdę sporo działo. Pomyślał patrząc na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie! Nie i nie! - zawołała. - Nie chcę nikogo z was krzywdzić... Rin, jesteś moim bratem, nie skrzywdziłabym cię za żadne skarby. Ale... Przepraszam... - powiedziała i zaczęła kaszleć. - Ughh... Przestań wreszcie. - mruknęła do samej siebie. - Pierdolisz idiotyzmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Może i pierdole, ale nie uda ci się mnie zdenerwować - Rin uśmiechnął się i pocałował Lorance w czoło. - Nie zrezygnuje tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Yukito uśmiechnął się pod nosem. -Skrzywdzić? A to dobre.- Powiedział cicho do siebie widząc zachowanie dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie jesteś w temacie to proszę nie odzywaj się - Rin odpowiedział do Yukito. - To jest problem pomiędzy mną Lorance i od niedawna Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Yukito popatrzył na chłopaka. -Wyluzuj Rin.- Powiedział spokojnie. Jednak lekki uśmiech nadal gościł na jego twarzy.- Nie chciałem nikogo obrazić.- Dodał ponownie patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Dante... Skąd on w ogóle o tym wiedział... - mruknęła cicho do siebie. Łzy zaczęły spływać jej po policzkach. - Przepraszam... Wiedziałam że nie powinnam tu wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie nie wie, ale dotyczy go. Dobrze że wróciłaś, pomogę ci z tym rozdwojenie jaźni - Rin uśmiechnął się wesoło - Nie chodziło mi o to, po prostu ignorancja jest moją najbardziej nie lubianą cechą. Tak czy inaczej znamy się? - Rin zapytał. (( Oni się nie widzieli przecież? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Law spojrzał na Yukito. - Wyczucie to raczej nie jest cecha którą posiadasz. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nic nie rozumiesz... Jedyna rzecz która utrzymywała mnie przy zdrowych zmysłach, a przynajmniej dawałam sobie jakoś radę, to było to że... Że Jonathan mnie kochał i że wiedziałam że wróci... I że żyje i nic mu nie jest... A teraz... - powiedziała. - Teraz już wariuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Masz mnie - Rin przytulił ją - Zawsze będę cię chronił, nieważne co mi zrobisz. Wiem że był ważny dla ciebie ale ty jesteś ważna dla mnie, dla Elesis i moich dzieci będziesz kochaną ciocią - Rin się uśmiechnął - Może kiedyś znajdziesz kogoś kto będzie cię kochał tak samo jak on. Pamiętaj o tym żeby się nie załamywać i walczyć. - Rin dalej trzymał ją w uścisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie rozumiesz... - mruknęła i odsunęła się od Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Martwię się o ciebie Lorance, chcę ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (( zdawało mi się, że już nasze postacie się spotkały. W czasie treningu. Jak nie to sorry.)) Yukito popatrzył na kolejną osobę. -Po prostu nie lubię, jak ktoś rzuca słowa na wiatr.- Powiedział chłodno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Jej już się nie da pomóc... - zaśmiała się. Nagle z pomiędzy gałęzi wyszedł Break w ludzkiej postaci. - Co się dzieje? - zapytał. - No nie... Jeszcze ciebie pieprzony lisie tu potrzeba. - warknęła i rzuciła nożem w jego stronę. Break uniknął, podbiegł do niej, podniósł ją i przytrzymał ją za ramię. Zablokował ją podkładając jej pod gardło laskę, którą przyciągał w swoją stronę. - Im mocniej będziesz się wiercić tym ja mocniej będę cię trzymać. - powiedział. - Musisz pamiętać, że robię to tylko dla twojego własnego dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Da się coś zrobić żeby zablokować drugą jaźń, znam się na blokadach umysłu i myślę że mógł bym stworzyć zaklęcie pieczętujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - O nie... Kolejny się znalazł co mi będzie groził, że mnie zamknie w athmie czy coś.. To samo było z tym byłym chłopakiem Lorence... - wycedziła przez zęby wciąż próbując się wyrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - A ja nie lubię kiedy ktoś przyjdzie i zaczynie się wypowiadać na tematy o których nie ma pojęcia chłopaczku. - powiedział szorstko. ((Tak mam świadomość że Law jest młodszy ale te chłopaczku jest specjalnie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Yukito popatrzył na chłopaka. Odepchnął się od drzewa i podszedł kawałem w jego stronę. -Coś mi się wydaje, że za dużo sobie pozwalasz młody.- Odparł szorstko. Strzelił karkiem i nadal obserwował jego jak i innych zebranych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Och, popłaczesz się? A może się na włosach powiesisz? Hm. - zapytał złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Emily tylko patrzyła na Yukito. - Ej, spokojnie Yuki~ A właśnie mogę do ciebie mówić Yuki~? To tak fajnie brzymi~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Yukito lekko odwrócił głowę aby widzieć dziewczynę i wzruszył ramionami. -Skoro ci się podoba.- Powiedział po czym ponownie odwrócił się do chłopaka.- Tak z ciekawości jaką jesteś figurą?- zapytał lustrując chłopaka wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Hetman. - powiedział spokojnie ale miał złośliwy uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) - Yaaay~ - zaśmiała się. Zachowywała się jakby zupełnie nic się nie stało. - I co? Zamierzacie się bić? - zapytała beztrosko. Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts