Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Próbuje wymyślić zaklęcie które pozwoli mi wchłaniać ogień, dwa razy wczoraj próbowałem użyć czegoś takiego ale nie zadziałało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - W zasadzie sam musiał byś sam stać się płomieniem. To bardzo zaawansowana magia ognia. Ja to potrafię bo we mnie jest feniks więc automatycznie coś takiego jest możliwe. W ten sposób nie mogę być zraniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Widziałeś jak wcześniej podrobiłem ogień smoka ale przy pomocy lodu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Mhm całkiem ciekawa sztuczka - Odpowiedział - Ale do czego zmierzasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Zrobiłem to używając mojego boskiego daru. Instynktownie. Po prostu pozwala mi kopiować ataki ale w odwróconej wersji. Może jeśli pokażesz mi jak działa to twoje uda mi się zrobić coś takiego tylko że zamiast feniksa crypfeniks czy coś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Hmm no dobra - Rin wstał i odszedł od chatki - Łamacz Ładu Boski Królewski Feniks Jibril - Rin zamienił się w ognistego ptaka dwa razy większego od Law'a - I co teraz - Z ognia dobiegł Law'a głos Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) W ręku Law'a pojawił się kostur. - Czarna róża... - jego głos brzmiał jakby się podwoił. - Znów Zakwitnie - powiedział a pod Rinem pojawił się krąg który go oświetlił. Po chwili zniknął. Raw miał teraz coś na wzór lodowej zbroi przypominającej kształtem feniksa. - Nie wiem, walnij czymś. - powiedział. ((A właśnie, kręgi jakie ma Law na łamaczu ładu. )) Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Nad Rin'em pojawił się ognisty oszczep który miał 3/4 siłę ognia smoka. Oszczep poleciał w zbroje. - I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Law zablokował atak ręką. Ogień... zamarzł? Nawet Law w to nie uwierzył ale ogień naprawdę zamarzł. Został tylko sopel. Ale wtedy poczuł że nie wie jak podrobić smoczy ogień. - Działa. Ale mogę kopiować tylko jeden atak na raz. - powiedział. ((A co do wyglądu zbroi~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Rin wrócił do normalnej postaci. - Jesteś kontrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) - Nawet moje skrzydła są teraz z lodu. - powiedział. - Czyli innymi słowy, mogę odpłacać pięknym za nadobne. - stwierdził wracając do podstawowej postaci. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Jeszcze jak byś dopracował technikę to byś był mistrzem królewskich gier. A przynajmniej w lidze młodzików. Bo jeszcze nie mieliście pierwszych spotkań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - W sumie, wziąłbym udział w królewskiej grze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ale musisz ukończyć trening, a i nie wiemy kiedy rozpoczną się testy dla młodych diabłów bo to od tego zależy. - Rin odetchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To wiem, ale i tak chętnie sprawdzę ile jak to wyjdzie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 ((Coś czuje że ta sesja umrze wkrótce. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (( No sesja fajna jest tylko za bardzo nie ma co pisać i tylko ty i Phoenix tu coś robicie xDD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 ((Dobra robimy ten przerzut po urodzeniu ?? Mephisto jak sądzisz, może wtedy będzie więcej do pisania. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 ((Może, ale to już teraz?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 (( macie pozwolenie ale jestem ojcem chszestnym. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 ((To zróbmy. Jak każdemu pasuje to ok. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (( TO kto opisuje co się działo, Jestem do tego chętny ale zrobię to koło 22-23 bo cały dzień dzisiaj zajęty będę. ^^ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 ((To ja stawiam na Phoenixa))((To ja stawiam na Phoenixa)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 (( 8 głowsów na Phoenix`a. Phoenix Phoenix Phoenix Phoenix Phoenix Phoenix)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 ( Dobra gdzieś koło 22 postaram się za to zabrać )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts