Szeregowa WW Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 (edytowany) Witamy wszystkich w nowej zabawie Dopasuj okulary do... *ekhem* Aaa... Tak, tak. Dopasuj okulary i muszkę do użytkownika Zabawa ta jest dziecinnie prosta... Otóż to! My podajemy okulary, lub muszkę, a waszym zadaniem jest dopasowanie ich do użytkownika tego forum. Banalne, nie? ... No co? Nie ładnie jest przerywać, wiesz o tym, prawda? Cicho~ Pewnie że wiem! To może bądź tak dobra i stosuj się do tego. Ale... Cisza! Nie kłócić się! Zaczynamy! Do kogo poleci to cudeńko? Lista: Czerwona mucha - Uszatka Czerwone okulary, serduszka - Malinka, Siper, Sajback Granatowa muszka w białe kropki - Szeregowa WWhite Fox, Leah, Arjen Fioletowe okulary pół-przeciwsłoneczne - Imesh Pomarańczowo-czarno-fioletowo-czerwono-i kij wie jaki kolor jeszcze mucha xD - Mephisto Edytowano Styczeń 12, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Ja chce! A nie nie mogę... To Uszatka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 ;c No nie. Nie można głosować na siebie. Zawsze marzyłam o muszce. Ja ją chcę ;-; Uszatka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 nie dam wam Uszatka xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Czerwoną muszkę dostaje Uszatka! Ejjj! Ale czemu najpierw była muszka? Przecież miały być okulary! Wcale że nie. A właśnie że tak! Cisza! To ja tu ustalam zasady! Ale... *ekhem* Teraz przyszedł czas na okulary~ Zapraszam do głosowania~ Edytowano Listopad 7, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Siper xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Sajback, bo dżarny krulig MaLinka tag mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Te okulary powinny wylądować na nosie MaLinki żeby zaczęła widzieć świat przez różowe okulary Pomijamy fakt że te okulary są czerwone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Też głosuje na Malinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Siper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Głosuję na Sajbacka bo są takie g.........bleh! bo malinka tak mówi xdd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Oh my... Dawno nie widziałam takiej niezgodności... 2 głosy na Malinkę, 2 na Sipera i 2 na Sajbacka... To co robimy? Dajmy im wszystkim. Niech się podzielą Dobra, dobra. Lecimy dalej~ O jaka śliczna muszka~ *.* A więc kto ją dostanie? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 od czarnego lisa dla Wwhite fox :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Leah - bo... no bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) Jaka rozbieżność głosów... No cóż... Trzeba będzie się jakoś podzielić~ Granatową muszkę w białe kropki dostają: Szeregowa WWhite Fox Leah i Arjen~ Łiiiiiii~ Dobra, dobra. Teraz okulary~ Już się doczekać nie mogłam Kto dostanie to to to to cudeńko~: Edytowano Listopad 27, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~ Vinyl Scratch ~ Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 A ja chcę okulary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 5, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Ejjjj~ Imesh~ Paczaj jakie dostałeś superowe okularki~ Nomm~ Sama bym takie chciała~ Czyli już wiadomo że te okulary dostaje Imesh! Czyli teraz przyszła pora na muszkę? Yup~ Jutro Mikołajki więc proszę~ Mucha w Mikołaje i bałwany huehuehue Edytowano Grudzień 5, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Czzzyyyyliiii cooo? Nie ma chętnych? ;.; Cóż, poczekamy do jutra, jeśli nikt nie zagłosuje to lecimy dalej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 No dobra, nie ma to nie ma. Jedziemy dalej. :3 Kto dostanie tą muszkę~? Eeeejjjj, ale czemu znowu muszka? ;_; Przecież miało być na zmianę... ;_; Bo przecież nikt wcześniejszej nie wybrał, soooł, trzeba było dać nową. Ale to nie fair T^T Trudno :33 Głosujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) Mephisto! Edytowano Styczeń 12, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Czyyyliii tą piękną muszkę dostaje nie kto inny jak Mephisto von Krampus! Czas na okulary! Wreeeszciee! ... Do kogo powędruje ta parka? Głosujcie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts