Gray Picture Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 -Prowadź!- powodziała Claude. Bo przecież nie zależnie od tego ile się oglądało mlp, kucyk mieszkający w Ponyvill będzie znał miasto lepiej od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( ożywiać mnie tą sesję!!!)) Dante ruszył za resztą.- Wszędzie gdzie nie spojrzeć kucyki, radość i kaskrawe kolorki. Niedobrze mi.- mruknął rozglądając się na boki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Em. my tutaj tak mamy na co dzień... Szkoda, że nie podoba ci się moje miasto... - odezwała się i opuściła łebek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Nie chodzi o to. My na ziemi mamy inaczej i nie jestem przyzwyczajony. Ale z czasem to się zmieni.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) - Dlaczego budynki rozrastają się przy drugich piętrach? Pierwsze ma tu na ogół mniejszą powierzchnie. - zapytał Cherry. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Tak naprawdę to sama nie wiem. Od kiedy pamiętam wszystkie budynki tak się buduje, a ja nigdy nie interesowałam się architekturą - odpowiedziała mu z uśmiechem - no, ale już jesteśmy - powiedziała, gdy weszli na plac na którym mieli się spotkać z pozostałymi ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Okej. To zapytam kogoś innego. - powiedział uśmiechając się. - To nie spóźniliśmy się tak bardzo. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Zaraz, czy to nie jest ten ogier, jak mu tam było... Deft? - powiedziała do swoich ludzkich znajomych, wymachując kopytkiem w stronę pegaza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Um, tak to on. - powiedział Law. - Hej! Deft! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Deft chyba nie usłyszał wołanie przyjaciół więc Megi powiedziała - Chodźcie do niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Claude wraz z resztą wreszcie doszli do miejsca, w którym mieli się spotkać. -Hejka!-powiedziała do obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 No cześć.- powiedział Dante z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Skoro nie ma zamiaru nam odpowiadać, to jego sprawa - Cherry wzruszyła ramionami - Hej! - powiedziała radośnie do nowoprzybyłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Jak tam? Wyspani?- zapytał wrzucając gumę do ust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 (myślałem że odpisałem >_> dziwne...) spojrzałem na nowo przybyłych. Nie zauważyłem ich w pierwszej chwili z niewyjaśnionych powodów. - Witajcie. wybaczcie że nie odpowiadałem... chyba coś przykuło moją uwagą za mocno... - Zawstydziłem się nieco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Hejo Deft! - Przywitała się i podała mu kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 *wykonał brohoof* hejka. co wam tak długo zajęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - No bo Alice ledwo żywą z domu wypchnęłam, ona jeszcze śpi - pomachała jej kopytkiem przed twarzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 -Nawet ja nie umiem spać tak mocno jak ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Mi się niekiedy zdarza pszysnąć mocniej.- powiedział dante chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - A u nas nie było żadnych problemów - wtrąciła się Cherry - no, może poza tym, że Melody spadła z łóżka, gdy po nią przyszłam, ale to nic takiego. Właśnie, Melody, czemu nic nie mówisz? - klacz zwróciła się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Melody nuciła coś pod nosem i rozglądała się w około. - Ja? Co ja? - mruknęła i spojrzała na Cherry. - A w sumie to nie wiem~ Tak jakoś~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 -Skoro jesteśmy już wszyscy, to co będziemy robić?- spytała Claude. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Law zastanowił się przez chwilę. - Cóż, na pewno musimy znaleźć sposób na powrót do naszego świata. - powiedział. - Ale to trochę potrwa więc może nas oprowadzicie po mieście? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Dante rozglądał się z zainteresowaniem po miasteczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts