Ukeź Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Kaworu był zaskoczony tym listem, który wpadł w jego łapki. Cóż, według niego powinien się stawić niebawem w wyznaczonym miejscu. Tylko po co? Cóż, nie pozostało mu nic innego, jak pójść tam, by przekonać się, w czym rzecz. Ubrał się więc i opuścił mieszkanie. Nie miał większych problemów, bo rodziców i tak w domu nie było, a nawet jeśli, to nigdy specjalnie go nie ograniczali i takie tam. Mówiąc krótko, raczej nie wnikali w życie syna, póki nie sprawiał problemów, a Kaworu był raczej dobrym dzieciakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Dino wszedł do domu. - Znowu masz nastrój nie ten braciszku? - Zapytał Dino z uśmiechem na twarzy - To jak mamy jechać to przygotujmy konie i jedziemy, a może po drodze mały wyścig co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Dell podał Dastanowi list. - Głuchy? Przecież mówię. - powiedział. - I tak możemy się ścigać bo czemu nie. ((Czemu wszyscy trzej bracia mają imię na D? pszypadek? nie sondze! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 (( No bo wola rodziców pewnie xD )) - Nie krzycz na niego braciszku - Dino pokręcił głową - Poza tym powinniśmy siodłać konie, tak czy inaczej ruszajmy - Dino wyszedł z budynku i ruszył w stronę stajni w której to znajdowały się ich konie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dastan pokręcił głową i ruszył do stajni. Gdy osiodłał konia, wskoczył na niego i czekał na resztę braci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dino także osiodłał swojego wierzchowca, dał mu kostkę cukru i wskoczył na niego płynnym ruchem po czym wyjechał ze stajni na podwórko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dziewczyna zeszła na ziemię i zauważyła trzech chłopaków na koniach. Schowała się za drzewem i zaczęła się im przeglądać nie chowając skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dell osiodłał konia i wskoczył na niego. - Pony up boys. - powiedział. ((Zapomniałem powiedzieć że Dell ma teksański akcent )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Angel wychyliła głowę zza drzewa patrząc się na nieznajomych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dell rozejrzał się i zobaczył jakąś dziewczynę wyglądającą zza drzewa. - Ej, czemu się chowasz? - zawołał w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dziewczyna nieśmiało wyszła zza drzewa. Niestety zapomniała o swoich skrzydłach, które delikatnie opadały po jej bokach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 - Hm? Skrzydlata? - pomyślał patrząc na dziewczynę. - Hej. - przywitał się - Czemu się chowałaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dastan obrócił konia. Zdziwiony spojrzał na dziewczynę.- Witam piękną nieznajomą.-powiedział z uśmiechem. (( Dastan ma norweski akcent. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dziewczyna szybko sprawiła, że jej skrzydła znikły. - Raczej nikt ich nie zobaczył. - pomyślała. Podeszła bliżej chłopaków i spojrzała na nich. - Witajcie. Gdzie się wybieracie? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 (( Tera każdy ma jakiś akcent urwa )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 ((Ja se to wymyśliłem przy samej kreacji tej postaci ;_: )) - Jedziemy do Elkii.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 (żeby nie było, moja ma francuski, łi łi xd ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 - Naprawdę? Ja też tam zmierzam. - uśmiechnęła się delikatnie, a Rina usiadła na jej ramieniu. Jej skrzydełka już zniknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 ((Hehesz wyczuwa trójkącik .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 ((A mój ma zwykły taki amerykański soł)) - Nic ci nie zrobimy - Powiedział Dino już na koniu i podjechał bliżej. - Dino Conagher, a to moi bracia Dell i Dastan miło nam. - Uśmiechną się wesoło. - Jeśli chcesz możemy wypożyczyć ci konia bo mamy jeszcze jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Angel spojrzała na nowo poznanych chłopaków i uśmiechnęła się. - Bardzo chętnie. - nie chciała narazie ujawniać swoich skrzydeł. - Jestem Angelina, ale możecie mi mówić Angel. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) - Więc witaj Angel. - powiedział uśmiechając się. Zszedł z konia i poszedł po jeszcze jednego, osiodłał go i przyprowadził. - Proszę. - zatrzymał konia przed dziewczyną. Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Dziewczyna pogłaskała go po chrapach. - Jaki śliczny! - powiedziała i jednym płynnym ruchem wskoczyła na niego. Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Ruszajmy - Powiedział Dino i wyjechał za ogrodzenie - Dell a co takiego było napisane w tym liście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Dziewczyna jechała obok Dina. - W liście? - spytała. - Ja też dostałam list. Tylko nie mam pojęcia skąd ani od kogo on jest. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts