Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dastan słyszał całą rozmowę Alysse z Cutrem.- Aż taki tępy żeby tego nie zaóważyć nie jestem. A co do tego co mówi Marry. Zawsze jest alarm. Można go użyć a jak szkoła będzie pusta poszukać poszlak.- powiedział z zamyśleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 ((Na dworze byłem~ )) - Więc, wbijamy do szkoły w nocy ta? To może być niebezpieczne. Mogą nas wywalić... Więc kiedy idziemy? - zapytał entuzjastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse zamarła. "Aż taki tępy żeby tego nie zauważyć nie jestem." Zrobiła się cała czerwona i skuliła się na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ann upiła łyk kawy w zamyśleniu. -Najlepiej kuć żelazo, kiedy jeszcze jest gorące. Proponuje tą lub następną noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Więc, panowie, panie. Zażądzam akcje nocny wypad. Szeregowy - wskazał na Marry - załatw plan budynku. Rico - wskazał na Dastana. - latarki. Kowalski... - wskazał na piegusa. - Parówki do termosu czy coś. Alysse. Ty załatw baterie. A ty Ann. Ty się ładnie prezentuj. - powiedział szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ann pokazała język Cutr'owi. -Przyniosę łom- powiedziała udając złość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Lepiej wytrych, szkoły nie zamykają na klucz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Baterie? - zdziwiła się. - No spoko, jeśli to jest to czego pragniesz. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - To nie to czego pragnę ale mogą się przydać bo nie wiadomo ile będą trzymać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 -Czyli każdy wie, co ma robić?- spojrzała na każdego ze zgromadzonych.- Jeśli tak to widzimy się po zmroku przed szkołą. Wypiła resztę kawy. Przypomniała sobie, że nie ustalił jeszcze jednej sprawy. - O której dokładnie?- spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 ((A więc Marry to szeregowy ;3)) -Plan budynku taa~ - wyjęła komurkę i zaczęła coś szybko pisać- już wydrukowane, leży u mnie w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Doskonale. O 23:31 chce was tam wszystkich widzieć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 -Ma mnie możesz liczyć- uśmiechnęła się dziwnie szeroko, w odpowiedzi na jego ";3" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No i tak ma być. - powiedział i poczochrał Marry po włosach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) -Tak jest kapitanie! Stawimy się na czas- zażartowała i posłała mu uśmiech. Edytowano Listopad 28, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Na mnie też możecie liczyć. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry dopiła cappuccino i wzięła plecak. -Skoro znam plan to lece- wstała i podeszła do dzwi i rzekła: -lece, zanim mama zobaczy plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 ((Zero reakcji na fakt że Curt ją pogłaskał? Oke~ )) Curt dopił kawę. - Okej, to pa. - powiedział do Marry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Dobrze, to ja załatwię parówki w termosie i zjawię się na czas - oświadczył blondas, dopijając zaraz swoją czekoladę. Chociaż to że będzie na czas mogło budzić pewne wątpliwości, bo do zbyt punktualnych to on nie należał, ale kto by się przejmował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 "Jaki on słodki" pomyślała Marry wchodząc do domu. - JUŻ JESTEM!!!- wydarła się na cały głos. - Marry? Czy ty właśnie krzyknęłaś? Pani Sunrise wychyliła się z kuchni. - Tak, a co???- spojrzała ma nią kątem oka- idę do koleżanki na noc. Wbiegła do pokoju i zaczęła się pakować. ((Dopiero teraz nie można się dopisywać)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) (Ej, może jeszcze ewentualnie dołączyć jedna osoba? Jakoś tak szybko no ;_; Bo znajomy pyta D:) Edytowano Listopad 28, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) ((teraz musi wejść do kawiarni, jak chce, może dojść)) Edytowano Listopad 28, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Imię i nazwisko: Adrien Morris Wiek: 19 (jest w trzeciej klasie i kibluje) Wygląd: Charakter: Sprawia wrażenie oschłego, chociaż odpowiada na pytania z uśmiechem na ustach. Zazwyczaj siedzi z boku, małomówny, niezainteresowany otoczeniem, nikt nie powiedziałby, że jest agresywny. Może uchodzić za zbyt pysznego, podczas gdy zna bardzo dobrze otoczenie w którym się znajduje. Sentymentalista, ciągle bawi się bransoletką z rzemyka. Nie wchodzi w dyskusję z idiotami, myśli bardzo racjonalnie i trudno jest wyprowadzić go z równowagi. ~*~*~*~ Nie miał zwyczaju wtrącać się w rzeczy, które go nie dotyczą, ale odwołanie lekcji bez konkretnego powodu wydało mu się nie tyle dziwne, co ciekawe. Miał nadzieję, że potrwa to trochę dłużej - nie lubił zajęć w szkole. Nie żeby zaraz szpiegował, ale zainteresował się grupką osób, która "planowała" coś wybitnego. Szedł za nimi jakiś czas, niespiesznie, a kiedy wszedł do kawiarni, zajął jedno z miejsc gdzieś z boku, by zbytnio nie rzucać się w oczy, a słyszeć mniej więcej, o czym dana grupka rozmawia. "Jeśli zaproponowałbym im swoje towarzystwo, mogliby zaoszczędzić wiele czasu..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Dobra, Wszyscy wiedzą co mają robić? - zapytał patrząc na każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Ja wiem, zajmuję się prowiantem - oświadczył dumnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts