Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Musimy iść do Theo, on miał teraz chemię.- Marry puściła dziewczyny- Coś tu śię dzieje, coś dziwnienieszego od manipulacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Dastan wstał zdziwiony. Zaczął iść pod salę z chemii. Krzyk go trochę zdziwił. (( Niech wam będzie. Grudzień. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 ((Curt olany motzno .-. i niech se będzie grudzień )) Curt nie odzywał się za bardzo ale ruszył za resztą pod salę z chemii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) ((Grudzień jak narazie wygrywa, Ukeź gdzie jesteś?)) -Theo! Tu jesteś! Edytowano Listopad 27, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (Na uczelni do 18 dziś miałam grafikę warsztatową Niech se będzie grudzień, mi to bez różnicy. Ale ej, skąd ja mam wiedzieć co się stało na chemii? XD) Piegus spojrzał zdziwiony na przybyłych. I właściwie to sam nie do końca ogarniał co się stało. Bądźmy szczerzy, był tak zainteresowany lekcją, że udało mu się przysnąć. I najpierw obudził go krzyk nauczyciela, a teraz to zbiegowisko. Niezbyt to dobre warunki do skojarzenia co się dzieje wokół. - Co jest? - Uniósł brwi zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Miałam nadzieje, że będziesz wiedział.- uśmiechnęła się zdezorientowana.- Witaj w naszym małym królestwie nieogarnięcia i niewiedzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Niestety, przysnęło mi się trochę - stwierdził wzruszając ramionami. - Nie jestem sam przynajmniej - dodał i zaraz posłał uśmiech dziewczynie, ukazując nierówne ząbki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) -Czy nauczyciel od chemii się zmienił, było jakieś zastępstwo, czy coś?- Marry wyciągnęła z plecaka notatnik i długopis. Otworzyła go na pierwszej wolnej stronie. Na wcześniejszych miała miliony małych rysuneczków. Nie pokazywała ich nikomu. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Rysujesz? - spytała patrząc jej przez ramię. - Pokażesz mi? - spytała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wiesz, nikomu tego nie pokazywałam, ale tobie pokaże- uśmiechnęła się i podała Alysse notatnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Curt oparł się o ścianę. - A ja mam co liczyć na pokazanie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Alysse zaczęła przeglądać zeszyt. - No... naprawdę ładne. Zwłaszcza strona pierwsza i... - tu przekartkowała zeszyt. - I piąta. - spojrzała na Marry z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 A ja zobaczę?- zapytał Dastan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Też chce.- oznajmiła An- W zamian mogę pokazać ci moje gryzmoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) -Jasne- podała zeszyt Dastanowi i An- Curt czy ty coś mówiłeś?- spojrzała na niego z uśmiechem- choć tu. ((Edit: zwów gdy pisałam nie zauważyłam posta)) Edytowano Listopad 27, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Eee, chyba ktoś był na zastępstwie, ale ja tam nie wiem, nie interesowałem się tym zbyt. - Znowu wzruszył ramionami. - Pokaż i mi te rysunki, co? - zainteresował się nieco, bo w końcu sam sporo bazgrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Trzymaj-podała notatnik do Theo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 ((;_; każdy olewa Curta )) - Cz...czuje się taki olany. - powiedział spuszczając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Coś mówiłeś Curt?- An przerwała zbiorową zmowę olewania Curt'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Piegus zaczął przeglądać kartki, ale zaraz podał go Curtowi. - Nie czuj się olany, proszę.- Wyszczerzył zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Dz...dzięki... - mruknął biorąc notatnik i przeglądając obrazki, zaraz go oddał. - Fajne... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 -Curt, mówiłam żebyś podszedł (patrz 7 postów w górę)- Marry dzgnęła go łakciem bok- uśmiechnij się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Alysse słuchała dialogu z uśmiechem. - Ej, głowa do góry. - spojrzała na chłopaka. - Są gorsze rzeczy. - zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - No dobra. - powiedział uśmiechając się lekko. - Po prostu ludzie strasznie często mnie ignorują... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - No to ja obiecuję cię nie ignorować. - powiedziała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts