Gray Picture Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Latem wychodzę z domu tylko wieczorami. Za dnia jest zbyt gorąco. Najlepiej jest jak słońce zasłoną chmury-stwierdziła. ((Jeny to już po północy?0_o)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ja na ogół wychodze zawsze ale wole jak pada deszcz. - ((Dlatego czas spać.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry zamyślona patrzyła w okno. Dostała kulką w głowę. Rozwinęła i przeczytała: "Jeszcze się na tobie zemszcze" Domyśliła się od kogo jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse zmartwiona spojrzała na Marry. - Wszystko ok? - spytała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 -Tak, tak, wszystko ok- Zapewniała Marry, lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse uśmiechnęła się ponownie po czym spojrzała na menu z napojami. - Hmmm... - mruknęła. - Ja poproszę gorącą czekoladę. - zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Dla mnie kawę z lodami. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dastan wszedł spóźniony. Miał na sobie skórzany płaszcz, rękawiczki punka, spodnie moro, glany a pod tym koszulkę z Skid Row. -Cześć. Sorki za spóźnienie. Poproszę czarną kawę bez cukru.- powiedział siadając.- Myślałem że będzie zimniej.-mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse widząc Dastana zawstydziła się i odwróciła w drugą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 -Alysse, niewstydź się- Marry uśmiechnęła się przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse rzuciła jej mordercze spojrzenie. - Ciicho... - szepnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 An zaśmiała się. - Musisz popracować na zabijaniem wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 W pewnym momencie Curt uśmiechnął się w sposób dziwaczny. Coś w stylu ,, :3 '' . - Ależ ja jestem złowieszczym człowiekiem. - powiedział, wciąż miał ten dziwny uśmiech. Spojrzał wymownie. na Alysse i na Dastana. Po chwili zaczął nucić utwór z króla lwa ,,Miłość Rośnie wokół nas'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dastan napisał coś na telefonie.Po chwili wziął łyk kawy i rozluźnił się. - Co tam u was?- zapytał poprawiając włosy. (( A Curt dostał kuksańca. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Uuh... - jęknęła. - Wybaczcie, ale muszę się przejść. - wstała od stołu i skierowała się do drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dastan wstał i ruszył za Alysse. -Co ci się stało?- zapytał stając obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dziewczyna zawstydziła się obecnością Dastana i opuściła głowę tak by włosy spadły jej na twarz. - Emm.. Nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ale mówisz że musisz wyjść. Martwiłem się. Powiesz co się stało czy nie?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse nie podnosiła głowy. - Nic.. Naprawdę nic.. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Dastan podniósł jej głowę. Spojrzał jej w oczy. - Na pewno?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Piegus gdzieś odpłynął myślami, najwyraźniej nie zwracając uwagi na to, że w towarzystwie rodzą się jakieś historyjki miłosne. Nagle oczy mu zabłysnęły, a on krzyknął bez ostrzeżenia: - Parówki w termosie, wiecznie gorące! - oświadczył z dumą. - Jestem genialny - dodał już spokojniej, nie zwracając uwagi na to, że obcy ludzie siedzący w kawiarni spojrzeli na niego co najmniej dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Alysse była czerwona jak burak. Zrobiła krok w tył. - Nie, nic nie jest w porządku! Kocham cię a nie mogę tego powiedzieć! - pomyślała ze łzami w oczach. - Tak, wszytko okey. - przybrała sztuczny uśmiech. - Wybacz, ale muszę iść do toalety. - odeszła od niego szybkim krokiem i skierowała się w stronę damskiej toalety. W środku zaczęła cicho płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Hej An wyjaśnisz mi czemu kobieta nie potrafi tak po prostu wyjaić swoich uczuć? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 -Bo kobieta to głupie stworzenie, które gra w głupie gierki i boi się, że jak wyjawił swoje uczucia to cały świat i okolice się zawali- wyruszyła ramionami.- A z resztą! Kobieta to nie człowiek. Jej nie zrozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - To by miało sens. - powiedział. - A ty grywasz w takie gierki? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts