Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ja bardziej kieruje się potrawami państw, najbardziej lubię dania włoskie, Hiszpańskie lubię też kuchnie Japonii i Niemiec. Ulubione danie to z pewnością Quesadilla. - Cana i KIent doszli do budynku i Cana otworzyła drzwi i weszła podtrzymując drzwi dla Kenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Bric podniósł wzrok na przybysza - Klątwę tygrysa - odpowiedział - No i jestem Bric - przedstawił się, wstając i podał rękę Haroldowi. Rozpoznał, że chłopak był z nim na sali, więc zapytał - Która klasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) -Oczywiście że jestem chłopakiem a myślałeś że kim- W trakcie wypowiadania tych słów lekko poczerwieniał ze złości ale po chwili już wrócił do poprzedniego stanu -a teraz pamiętaj na przeszłość by nie nazywać mnie dziewczyną bo się potrafię zdenerwować a tak poza tym jak masz na imię- Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Isaac. - przedstawił się. - Wyglądasz jak dziewczyna kurde... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Pierwsza A, a ty w której jesteś? - odpowiedział Harold, uściskując dłoń Brica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ta sama - odpowiedział i puścił rękę Harolda - Jak widać będziemy się widywać codziennie - stwierdził i postarał się o w miarę miły uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To fajnie, bo wyglądasz na całkiem miłego gościa - Harold także się uśmiechnął - Znasz może jakieś ciekawe miejsce w okolicy? Szybko dzisiaj minął ten apel, a ja nie mam co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Zależy w jakim sensie ciekawe. Jak chcesz sobie bardziej odpocząć czy coś to w pobliżu jest miła kawiarnia, a jak bardziej się zabawić to idź na przykład do parku wodnego. - zaproponował Bric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Raczej do kawiarni, aż tyle czasu by iść do parku wodnego nie mam. Zaprowadziłbyś mnie? Nie znam miasta - wytłumaczył szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 No pewnie - odparł chłopak i skierował sie w odpowiednim kierunku, sprawdzając przy okazji czy Harold idzie za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 John podjechał do Brica i Harolda, stwierdziwszy najwyraźniej, że integracja przyda się już pierwszego dnia. -Cześć wam - rzucił wesoło i podał rękę Haroldowi. - John, klasa A. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Cześć - Harold uścisnął dłoń Johnowi - Nazywam się Harold, a to jest Bric. Też jesteśmy w A. Idziemy do kawiarni, zabierzesz się z nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Pewnie - odparł John. - Cześć, Bric -również jemu uścisnął dłoń. -Gdzie mieszkacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) No cześć. Mieszkałem w Hiszpanii, w Madrycie, a teraz... teraz jak pewnie dla wielu innych ludzi, szkoła jest moim domem, bo tu jest bezpieczniej i podobne bzdury, a nie mam jak wyposażyć się w mieszkanie w pobliżu - odpowiedział Johnowi - A ty? Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ja mieszkam w Oxfordzie, a tutaj przyjeżdżam autobusem, chociaż zastanawiam się, czy nie zamieszkać w tym mieście. Może dogadam się z rodzicami albo po prostu też zamieszkam w szkole - odpowiedział Harold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Hejka~ Jestem Ivy~ Miło mi cię poznać~ - powiedziała do tego nowego jak mu tam było xdd.- Ejj~ Issac~ Idziemy gdzieś bo mi się nuuuudziiii~? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Okej. - powiedział. - To nara. - zwrócił się do chłopaka co do którego płci wciąż miał wątpliwości. - Ale gdzie? - zapytał Ivy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 em.. em... wypisuję się XDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Odezwał się do Ivy- Mam na imię Hideyoshi.-Po czym zwrócił się do Issaca - Mogę iść z wami bo nie mam nic lepszego do roboty-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie nie możesz~ - powiedziała Ivy do Hideyoshi i pociągnęła Issaca w stronę parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Em... jeśli się nie obrazisz to... - zaczął. - Wolałbym nie kręcić się z kimś kogo płci nie ogarniam. - przemknęło przez myśl Isaaca. - To wolałbym pójść tylko z Ivy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 -Coś jest ze mną nie tak że nie chcecie przebywać ze mną?- Pochylił głowę ku ziem, starając się nie pokazywać uczuć po odrzuceniu czekając na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - E, Ivy mnie ciągnie poza tym wolę poznawać ludzi oddzielnie a nie naraz bo potem nie potrafię zapamiętać ich imion ani nic. Wybacz. - powiedział dalej idąc ciągnięty przez Ivy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - A ić ty~ Znalazłam sobie chłopaka to daj mi sie z nim pobawić oke? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (Jakie dramy, lel. Dobra, w moim życiu właśnie odwalają większe dramy, soł... XD) Wszedł do środka zaraz za Caną. - O, w sumie japońska kuchnia jest w porządku. Sushi akurat uwielbiam, więc jeśli ogarniesz w okolicach jakieś miejsce, gdzie jest naprawdę dobre sushi, to chętny jestem na taką wyprawę - oświadczył po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts