BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 trochę za daleko Troche to słabe słowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pierwsze mi chodziło o wyssanie z niego miłości. Drugie to tylko spostrzeżenie. I odpowiedź do "Łyżek." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Chyba zaszliśmy trochę za daleko. To jest dział Cadance! Tu nigdy nie jest za daleko. Chociaż może się jakiś zielony przyczepić. Ale co ja się martwię, to Cava jest avatarem, a ja tu tylko sprzątam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ta dyskusja robi się coraz ciekawsza. Nie ma co. Bo jest bardziej ludzka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To jest dział Cadance! Tu nigdy nie jest za daleko. Poinformuję tylko, że dostałem tu ostrzeżenie za wulgarny język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 He he he. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To dla bezpieczeństwa może ktoś założy PW o shipie RexxHive? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 RexxHive Ale niech nas też zaprosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bezpieczeństwo przede wszystkim. Ciekawskie oczy wszędzie patrzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Poinformuję tylko, że dostałem tu ostrzeżenie za wulgarny język. Przykro mi. W działach kucyków nie ma miejsca na wulgaryzmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Bezpieczeństwo przede wszystkim I nade wszystkim, XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Przykro mi. W działach kucyków nie ma miejsca na wulgaryzmy. Przykro mi. Regulamin mówi tylko o nadużywaniach. To było jednorazowe. Uznam, że dlatego było tylko ostrzeżenie słowne. I nie będę tego więcej tykał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Złota zbroja... srsly, Cava? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Przykro mi. Regulamin mówi tylko o nadużywaniach. To było jednorazowe. Uznam, że dlatego było tylko ostrzeżenie słowne. I nie będę tego więcej tykał. Właśnie po to ostrzeżenie słowne. Nie miałam prawa dać Ci punktów, więc ich nie otrzymałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie zawsze lubią. Ja nie lubię dostawać prezentów. Jak dla mnie ludzie niepotrzebnie wydają pieniądze, które mogliby poświęcić na coś przydatnego w życiu. Miała na sobie złotą, bardzo ciężką zbroję, kryształowo-złotą tarczę i miecz wykonany z diamentów. Bardzo wytrzymały, twardy i bardzo pożyteczny. Ździebko ironiczne jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ździebko ironiczne jak dla mnie. To sesja, a Amberly należy do Elity. To nic dziwnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 A ty nią kierujesz, masz taki sam wpływ na nią jak my na swoje oc'ki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 heeem :( Ale tak to jest kiedy się nie doczyta do końca :( Ok strach się bać ale już nic mnie nie zaskoczy chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 A ty nią kierujesz, masz taki sam wpływ na nią jak my na swoje oc'ki. Kierowałam się tutaj głównie jej pozycją. Więc nie czepiajcie się, bo nie ma czego. A ta zbroja też nie jest niezniszczalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 swoje oc'ki. Domyśl się co przeczytałem, bo tym temacie z Rex x Lying Hive Jeśli jest serio złota to tej bardziej niż super bardzo zniszczalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Miałam dodać jeszcze, że przecież miecz wykonany z diamentów do niczego się przyda w walce. Niby mocno tnie, ale Amberly jest tankiem. To nie jest zbyt duża pomoc, nie sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Diamentu* Nie diamentów. Wiem Gramma Nazizm ale diament jest materiałem, który ciężko jest ze sobą zespolić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Diamentu* Nie diamentów. Wiem Gramma Nazizm ale diament jest materiałem, który ciężko jest ze sobą zespolić. Kurde. Dziękuję za uwagę. Kompletnie mi wyleciało z głowy. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Kurde. Dziękuję za uwagę. Kompletnie mi wyleciało z głowy. D: Mam gdzieś czy to sarkastyczne czy nie. Mam manię natręctw i takie rzeczy mnie bolą w oczy. Będę zwracał na takie rzeczy uwagę nieważne co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Mam gdzieś czy to sarkastyczne czy nie. Mam manię natręctw i takie rzeczy mnie bolą w oczy. Będę zwracał na takie rzeczy uwagę nieważne co. Rozumiem. Zrobiłam drobny błąd, który poprawiłam, więc radzę Ci się uspokoić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts