Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Cavo, może coś z nim będę robił, ale póki co, ty nim steruj. I jeśli to nie problem, to możesz mi opisać jego charakter, chociażby ogólnie? W usta Rex'a włożyłem własne zdanie na temat liczby cieni/potworów. 20 nieśmiertelnych, niezmordowanych, piekielnie szybkich potworów o sile niewiele niższej od Sombry to dla ciebie za mało? W porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Cavo, może coś z nim będę robił, ale póki co, ty nim steruj. I jeśli to nie problem, to możesz mi opisać jego charakter, chociażby ogólnie? Podam Ci na PW jego charakter i ogólny zarys jego biografii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Rex ile razy użyłeś już specjala? Bo wiesz możesz go użyć raz na sesję. A ty pakujesz, już chyba tak trzeci/czwarty raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Raz na sesję? To strasznie mało, a i dzięki za info. Rex już będzie strzelał pojedyńczymi strzałami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 To zmień ten ostatni post, bo ja i tak czekam na Choco.Ps masz to info w "co i jak" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Advilion, rozumiem że możemy zadawać tym cieniom obrażenia prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Już post, Serox, zmieniłem. Rexumbra, to oczywiste(ja przynajmniej tak sądzę): Tak. Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Tak, możecie je ranić, uszkadzać czy unieruchamiać. Po prostu nie dacie rady ich zabić i tyle. To ma być w końcu wyzwanie, c'nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Bla bla bla z drogi ludzie i kuce idzie zrzęda. Rex pewnie już wiesz czemu tu piszę. Po pierwszy opisz mi dokładnie szklanego pogromce. Po drugie strzała, która zawsze trafia w cel? Nawet jeśli to NPC to wiesz czym mi to śmierdzi. Ciekawe ile osób także uważa, że Most na pewno nie da się dźgnąć prze Cobalt strzykawką. Kto myśli podobnie łapka w górę /) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Szklany pogromca- skład szkło, strzała i trucizna spowalniająca( działająca na zasadzie miejscowego paraliżu). Budowa: W środku strzała pokryta trucizną, na zewnątrz zaostrzone szkło. 2)Wiem, że strzała jest strasznie OP, ale Rex ma tylko dwie takie( teraz jedną), a sama strzała znika po trafieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Grot musi pęknąć by trucizna się rozlała, czy to na zasadzie strzykawki? Oraz jaki kształt ma grot. :3 Dalej mi to wali OP jak nie powiem. Zwłaszcza patrząc na to co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Tak jakoś spojrzałem na post Komputera w Błoniach. "Czarny pegaz" i wszystko stało się jasne. A te samonaprowadzane strzały to rzeczywiście OP jak nie wiadomo co. A trucizny są zasadniczo niegroźne, dopóki nie dostaną się do krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Dobra strzały już zmieniam, tylko co ma być zamiast naprowadzania?( no bo w końcu ma to być as w rękawie) Edit: Co do szklanego pogromcy: Grot zawsze pęka( jest ze szkła), grot jest w kształcie końca włóczni( stożek). Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Moje oczka piękne widział tu Fluffle, jej siostrę i Kryśkę :3 po dniu kiedy postanowiły się objadać do granic wytrzymałości. A tak właściwie co przespałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Moje oczka piękne widział tu Fluffle, jej siostrę i Kryśkę :3 po dniu kiedy postanowiły się objadać do granic wytrzymałości. A tak właściwie co przespałem? Na razie nic. Co powiesz na wizytę w gabinecie Amberly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Moje oczka piękne widział tu Fluffle, jej siostrę i Kryśkę :3 po dniu kiedy postanowiły się objadać do granic wytrzymałości. A tak właściwie co przespałem? Nie tylko ty oglądasz tą dziwną chmurkę Tak wyglądałem po shipie Rex x Lying Hive Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Wiedziałem że otrzymam tą propozycje. Jednak jej na nim zależy :3 dobra rozmowa w cztery oczy ok ok rozumiem zasłużyłem wyjaśnię ładnie co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Jednak jej na nim zależy :3 Ej, ej, ej. Nie rozpędzaj się tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Czytam sobie i nie wiem co edytować w poście. Jedyne co dodałem to obojętność na propozycje gadaniny z Kredensem. Już się boje co się będzie działo jak będą koszary dla drużyny Sombry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Następnym razem w symulacji nie dam mu tej satysfakcji i od razu strzykawa z substancjami odurzającymi. Co do zatrutych strzał (#wtrącaniesię) zawsze myślałem, że mają jakieś specjalne wyżłobienia, że jak zamoczysz w truciźnie, to oddziaływania międzycząsteczkowe trzymają ją w tych wyżłobieniach aż nie trafi do krwiobiegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Nie tylko ty oglądasz tą dziwną chmurkę Tak wyglądałem po shipie Rex x Lying Hive Ja tak miałem wczoraj kiedy to czytałem dziś raczej "big sis" czyli siedzę wygodnie na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) "Czarny pegaz" to taki fanfik, o poziomie niższym niż niski. Dla ciebie, Komputerze, niczego do zarzucenia nie mam. Edit: Przestaję ogarniać o co chodzi... Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ok ok skarbie Dobra stary (komputer) i tak cię do cad zaciągnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Dobra stary (komputer) i tak cię do cad zaciągnę Uważaj, bo Rex się wkurzy.Już się boje co się będzie działo jak będą koszary dla drużyny Sombry Co będzie się działo? Shipp Rex x Lying Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Co będzie się działo? Shipp Rex x Lying Czas postawić przy komputerze(Moim prywatnym) wiadro. Tak na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts