J#42 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Myślę że za bardzo by mi się to nie udało biorąc pod uwagę jej wcześniejsze opisy. To ten typ który w magiczny sposób i tak da ci po twarzy gdy spróbujesz ją chwycić nawet jak jest nieprzytomna... Edytowano Grudzień 25, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Jak chcesz, to Amberly może trochę poflirtować z Viperem na błoniach, a potem sobie znajdziesz kogoś w drużynie. Taki trójkącik trochę. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Tu się robi coraz ciekawiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Ja tylko żartowałem z tym flirtowaniem (wycofam się zanim wkopie się jak Rex) poza tym nie chce sobie robić wroga z generała naszej druzyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Ja się nie wkopałem! Tylko wygłupiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 No właśnie ja też sądzę, że to Kompek się wkopał dając się podrywać takiemu psychopacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Kto według Ciebie jest psychopatą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Przez te twoje zgrywy w moich oczach, będziesz gościem, którego drzwi i barykady nie powstrzymają przed kobietą, póki się nie wyrobisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 To czysta i jawna obraza! A i z drzwiami żartowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 żartowałem. Któż to wie. Tak czy inaczej żeńska część drużyny pewnie zaopatrzy się u Behemota w generatory pola na noc. Tak na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Co ja czytam...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 To, co wyszło poza PW. Szkoda, że jest ograniczenie do pięciu osób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Ciesz się, że nie jesteś na PW o Shippingu. Mózg ten syf wypala. Choć w sumie, niektóre shipy są ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Co czytasz? Dział 18+ zapewne. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Normalna pogawędka drużyny Sombry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Normalna pogawędka drużyny Sombry. I ta sygnaturka idealnie pasuje do naszej niewinności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Ale chodzi o shipy fandomowe czy postaci ze Starcia Tytanów? XD Bo nie wiem, którego PW bałabym się bardziej. XDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Dlaczego mam wrażenie, ze z tego się zrobi Moda na Sukces albo Gra o Tron? .-. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Raczej randka w ciemno. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Shippy postaci ze Starcia Tytanów wchodzą w grę. A co do Gry o Tron, nie mam nic przeciwko( i zajmuję Starków). Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Shipping ST Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Musiałam. XD Cava, nie bij. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Gdybyśmy tutaj wysmażyli grę o tron byłoby nieźle. Tylko gdzie tu gra o tron bez zgonów? Edytowano Grudzień 25, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Niestety nie można mieć wszystkiego. A tak na poważnie podczas symulacji i na błoniach wszyscy pięknie dbają o pozory ale tuta jak przestajemy się hamować to takie fajne tematy się tworzą że jestem wręcz przekonamy że to my wygramy... Chyba że w DC też prowadzi takie intrygujące dyskusje a ja przegapiłem? Naprawdę nie zagłębiałem się w ich rozmowy ale na razie odnoszę wrażenie że to my jesteśmy bardziej uczuciowi. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez J#42 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Też odnoszę takie wrażenie, ale może to dlatego, że do Sombry zapisało się więcej użytkowników bardziej aktywnych na forum, a u Cadence jest garstka mega aktywnych a reszta taka... "może coś napiszę, ale czuję się niepewnie". Przynajmniej dla mnie tak to wygląda. No trudno, nic na siłę. Możliwe też, że przytłacza ich szybkość z jaką umiecie czasem produkować nowe posty. Tego tyou rozgrywki nie powinny zaczynać się i kończyć w 1-2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts