Riddle Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kurde. Otwiera się post o 23 w nocy jak już człowiek idzie spać, nie zauważy się jednej rzeczy i już strzykawka w kopycie. I trzeba się dostosowywać. A tak w ogóle, jak wy to robicie, że w dwa dni nabijacie osiemnaście stron? Serio? Pisałem to mniej-więcej przez dwa posty aby dać ci możliwośćpowstrzymania, no ale ile można przeciągać tak prostą czynność... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Coś podejrzewam że chyba zmienię wystrój swego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kompek. Moje podejrzenia co do KWKC Klub Wielbicieli Księżniczki Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kompek. Moje podejrzenia co do KWKC Klub Wielbicieli Księżniczki Cadence Blisko. KWKC - Klub Wielbicieli Księżniczki Cavy. Pasuje idealnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Blisko. KWKC - Klub Wielbicieli Księżniczki Cavy. Pasuje idealnie. Gdzie można się zapisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Gdzie można się zapisać? Wszyscy użytkownicy forum do niego należą. #skromność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Gdzie można się wypisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Gdzie można się wypisać? Nie ma żadnej drogi ucieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie ma żadnej drogi ucieczki. *Rozpacz i myśli samobójcze* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Rip in pepperoni Serox Vonxatian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Sombra na pewno skróci Twoje męki podczas sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 04 May 2013 ~ 26 December 2014 [*] Sombra akuratnie będzie miał inny problem na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Sombra akuratnie będzie miał inny problem na głowie Ojj tam. Takiej okazji nie przepuści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie masz napalonego Rexa w sesji, nie wiesz co to ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie doceniasz tego problemu On nie da się tak łatwo spławić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Wezwijmy moce Imperatora Tarretha. Niech zbanuje ich wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Niech zacznie od ciebie Nie wiem, czy to aby konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Niech zacznie od ciebie Igrasz z ogniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Coś ty się mnie tak uczepił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie mam pojęcia o co ci chodzi. Ja przecież nic nie napisał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Oj Serox podpadasz avatarce, a to się źle kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ty podpadasz Sombrze to kończy się jeszcze gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Ty podpadasz Sombrze to kończy się jeszcze gorzej Niekoniecznie. Zależy od przewinienia. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Sombra nie zna magii procentów, zaś avatarzy tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts