Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 (edytowany) Rozmawiałem z Timber i odpisała że brak jej czasu na ST. Tak więc Calamity jest wolny. Edytowano Styczeń 10, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Rozmawiałem z Timber i odpisała że brak jej czasu na ST. Tak więc Calamity jest wolny. W takim razie zamiast trzymać nas w niepewności powinna powiadomić, iż nie ma czasu... Już dawno temu znalazłaby się osoba na jej miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ok znalazłem się. Jak będę miał chwilę to zacznę ok? Albo Ty możesz zacząć jak chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Spróbuję, choć wątpię bym cię prześcignął w pisaniu ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 ujmijmy to tak: mam 5 minut na kilka linijek, ale nie mam czasu na porządnego posta :( Teraz mam czas, zatem pozwolę sobie zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 I tak nie mam pomysłu na to dlaczego Calamity miałby cię atakować, więc śmiało, zacznij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 no wiesz, pomysłu tu nie masz, po prostu rozkazy, wojna itd. to powinno wystarczyć. Nie mniej już zacząłem... jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Nie wszyscy mają ten sam cel. Poza tym na arenie jest kilka innych możliwych przeciwników. Raymond podleciał po broń Czy mógłbyś dokładniej zdefiniować tą "broń"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Legendarne dwa nagie miecze. Czyli dwa ostre kawałki stali nic nadzwyczajnego i tak na razie wybrał nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ja chętnie powalczyłbym z Rayem ale niestety muszę czekać aż Bluesky Star napisze swojego pierwszego posta w WW! Więc lekka lipa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 (edytowany) Jeśli od 3 dni nie miałeś żadnego kontaktu i nikogo nie informował o nieobecności to chyba nici z walki. Edytowano Styczeń 10, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Jeśli od 3 dni nie miałeś żadnego kontaktu i nikogo nie informował o nieobecności to chyba nici z walki. Pisałem do niego a on odpisał "...Przepraszam za tą zwłokę ale nie dam rady często pisać w ST z powodu braku czasu..." Więc napisałem mu ok ale jak znajdzie chwilkę to niech odpisze (minęły 2 dni od tego czasu) Ja już kompletnie nie mam pojęcia co robić! Czekać czy być "mało wyrozumiały" i zaatakować kogoś innego? Ta druga opcja jest chyba w brew zasadą lecz od mojego ataku minęło już 5 dni (albo więcej) więc chyba mogę pominąć tą walkę? (Wiem że to mało klarowne ale pytanie kieruje do MG) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Osoby bez partnera do walki niech zgłoszą się do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Osoby bez partnera do walki niech zgłoszą się do mnie. Niby ja, ale znalazłem już Arceusa. Tak może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ja w sumie jestem bez partnera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 (edytowany) Niby ja, ale znalazłem już Arceusa. Tak może być? Arceus jest już po pojedynku i w tym jest problem... Jednak wyjątkowo pozwolę Wam na ten pojedynek. EDIT: Thorn jest wolny. Z nim walcz. Edytowano Styczeń 10, 2015 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Got it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ogłoszenie o naborze dodane. Niedługo będziecie mieli swoich przeciwników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Jeśli dobrze zrozumiałem czekam na nowego przeciwnika. Czy ktoś mógłby napisać kto bierze udział w WW (nie chciałbym zaatakować kogoś kto odszedł lub już ma swego "partnera") Chyba że po prostu przeciwnicy zostaną nam przydzieleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Cavo w tym ogłoszeniu zapomniałaś wspomnieć, że DS również ma wolne miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Co znaczy "fala ostrzy"? Bo nie wiem co odpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Arceus jest już po pojedynku i w tym jest problem... Jednak wyjątkowo pozwolę Wam na ten pojedynek. Przepraszam za problemy... jej dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Już walczę z Thoronem Arceus. Sorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 (edytowany) Spoko... ale to znaczy że? Co mam zrobić z Raymondem? Ja chętnie powalczyłbym z Rayem... Cóż... jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu... Czemu nie. Edytowano Styczeń 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Arcek, ja mogę z tobą zacząć walkę, bo mój przeciwnik też chyba nie wyraża zainteresowania ST. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts