Kingofhills Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) *khe khe* Uwaga, uwaga, użytkownicy MLPPolska! Niniejszym ogłasza się, co następuje! W związku z dzisiejszymi wydarzeniami oficjalnie uznaje się Solarisa oraz Cahan, dwójkę bardzo utalentowanych członków redakcji, za połączonych miłością! Tutaj można składać życzenia młodej parze. *flies away* Druga połówka (Cahan) nie potwierdza tej informacji ~ ArjenKłamie - M.C. Edytowano Luty 15, 2015 przez ArjenNightŁuska 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Duzo miłości takiej jak dotychczas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Naszej nowej parze życzę wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i dzieciów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Panowie, zaszła tragiczna pomyłka. Ślubu nie będzie, Solar jednak dostał kosza. Oto dowody: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10348450_782748271812375_7764239275159735484_n.jpg?oh=b7b71f672d51f32fe15be632fe9daa9e&oe=556332AE&__gda__=1433000088_e1735c692fa113167c3a418a1a02a130 Niestety, ale ja nie spełniam jego oczekiwań i wzajemnie [serio, Solar?!]. Przepraszam za kłopot, a Solarisowi życzę rychłego znalezienia drugiej połówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ej, ale jak to tak?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Wiem, to smutne. Miłość to piękna rzecz, ale niestety, ja i Solaris nie jesteśmy sobie przeznaczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kingu, coś ty jarał? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Dobra, pora na małe wyjaśnienie. Było śmiesznie, ale czar nocnego heheszkowania minął. Ten temat jest wynikiem kampanii prowadzonej przez 3 osoby z naszej redakcji, w tym mnie, mającej na celu złączenie Cahan i Solarisa, dwóch nienawidzących się ze sobą osób. W pewnym momencie zaczęli pisać takie rzeczy na redakcyjnej konferencji, że zgodnie z pozostałymi członkami "spisku" ustaliliśmy, iż ta dwójka to prawdziwy shipping roku. Oczywiście zaczęła się promocja. I tyle w temacie. P.S. gdybyście wy tylko widzieli jak oni się do siebie i do nas zwracali P.S.2 Wciąż uważam to za best ship ever 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 P.S. gdybyście wy tylko widzieli jak oni się do siebie i do nas zwracali Dolar się pochwalił na sb. A ty Kingu odstaw to zioło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Jasny gwint... niby strona o kucykach, a mogą cię wyswatać umm... zrobić ludzi w konia. Shipping? NOPE. Najlepszy wkręt roku Chwila, a jeśli wyjdzie, że ta nieprawda to prawda? Padło magiczne "tak"? Najlepszego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 @Triste To miałoby okazać się prawdą? Lol, nope, >Cahan > związek > Związek Radziecki Wybierz jedno. I obwieszczam oficjalnie: jedyny dobry shipp ze mną to Cahan x Cahan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 wisicie mi nową przeponę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Chciałem już tu wstawić link do piosenki typu "Złoty krążek" z dedykacją, ale nie wiem, jak daleko sięga furia czarnej smoczycy, więc nie będę ryzykował A jeśli chodzi o szukanie drugiej połówki, to polecam najbliższy monopolowy 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Chciałem już tu wstawić link do piosenki typu "Złoty krążek" z dedykacją, ale nie wiem, jak daleko sięga furia czarnej smoczycy, więc nie będę ryzykował To wyślij mi na PW, wstawię w twoim imieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 @Triste To miałoby okazać się prawdą? Lol, nope, >Cahan > związek > Związek Radziecki Wybierz jedno. I obwieszczam oficjalnie: jedyny dobry shipp ze mną to Cahan x Cahan. Jeśli w jakikolwiek sposób cię to uraziło - przepraszam. Nie bardzo wiedziałem o co chodzi: żart, nie... Na dobrą sprawę, nie powinienem nic pisać. W końcu "jeśli nie wiesz co powiedzieć, nie mów nic". Wydaje mi się, że wypadałoby zamknąć ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Uraziło? Nie. Nawet mnie to trochę bawi, ponieważ pomysł jest tak absurdalny . Tylko Solara żal. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ja tam ubaw jeszcze lepszy od Twojego... Oh noes... Teraz jeszcze nas to samo bawi, nie dadzą nam spokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Zaczyna się od wspólnego ciśnięcia beki, a kończy się na wspólnym rozstrzeliwaniu zdrajców pod ścianą... Całe szczęście oglądałam taką bajkę o kolorowych konikach i wybaczam wam redakcjo. Wasza Cahan was kocha. Mocno. [tak, to jest groźba] PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. I tak nic nie zrobisz Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Matyas Corra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) OH MY GOD! WHAT IS THAT?! PL0X DELETE THIS!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoneone Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Wasza Cahan was kocha. Mocno. [tak, to jest groźba] Cahan dopiero będzie was kochać. We wszystkie otwory ciała, zgodnie z ruchem wskazówek zegara począwszy od lewej dziurki od nosa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Aleosochozi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 O co chodzi? Cóż... Jestem pełna miłości do całego fandomu. Aż ujmę to obrazkiem: Swoją drogą - jak podoba wam się moja suknia ślubna? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Tak na serio. Gdyby para ubrała się w takim stylu (steampunk?) to byłoby to coś genialnego i wyjątkowo oryginalnego. 99% par = biała suknia, garniak... a tu takie coś. Fajne i bardzo nietypowe. PS. Tak w 100% na serio. Gdyby ta maska i ubrania były lekko zgniłe i podziurawione, a postać wygięta jak paragraf - jak w mordę dziób strzelił ideał do Silent Hill. Do gry, nie filmu, bo druga część przyprawiła mnie o zawał ("Helena... mam zawał"). Uwe Boll byłby dumny z tego co zrobiono z Silent Hill 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 No raczej. Triste, nie znasz się! :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 >steampunk 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się