Sosna Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Avki nie działają i jest coraz to gorzej, bo jeszcze wczoraj dawało się załatwić ten problem poprzez wpisanie w pasek adresu https a dzisiaj wyskoczyło mi, że strona o takim adresie nie istnieje, zamiast standardowego komunikatu o błędzie w certyfikacie. Zgłaszam, bo wiem, iż nie jestem jedyną osobą, u której ten problem występuje, więc wykluczyłem problem sprzętowy, czy z internetem, gdyż dzieje się to niezależnie od platformy, z której korzystam z forum. Sprawdziłem na dwóch komputerach z różnymi systemami (Windows 7 i Debian) i trzech telefonach z włączonym pakietem danych i WiFi oraz z wyłączonym WiFi, więc nie jest możliwym, by problem leżał po mojej stronie, więc wypadałoby naprawić Edytowano Luty 7, 2015 przez Sosna 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Potwierdzam. Do tej pory problem z avkami występował u mnie w nielicznych przypadkach i głównie na FF. Teraz zaś avki w ogóle się nie wczytują, łącznie z moim. Wniosek: SKAJ POPSUŁ! ZNOWU! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Potwierdzam nawet bardziej. Jestem człowiekiem uważającym się za posiadającego rozum i godność człowieka, więc avatary uważam za fajną rzecz. Ubolewam nad ich brakiem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 U mnie to samo większość avatarów nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Aż sprawdziłam. Byłam w wersji mobilnej i działały wszystkie oprócz Lordka, weszłam w normalny, żaden nie działa i w dodatku teraz w wersji mobilnej mi nie działają. Naprawcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Tajemnica, ja tylko twój awek widzę poprawnie xD @edit o swój też Edytowano Luty 7, 2015 przez Crescent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Pomyliłam się, ja połowę widzę, połowę nie. Twój widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ja również nie widzę awatarów. Teraz będę musiał pamiętać ludzi po ich nicku. Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 [offtopic]Ja to zwykle awatary zapamiętuje[/offtopic] Chcę wyjaśnienia, albo naprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Z czasem jest coraz gorzej bo teraz nie widzę nawet swojego a jak się logowałem to był Windows 7 Home Premium, przeglądarka Chrome @edit Teraz zauważyłem, że na stronie głównej większość miniatur się wyświetla a jak się wejdzie w temat to te avatary, które było widać też znikają. Edytowano Luty 7, 2015 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Zatwierdzam. Na stronie głównej jeszcze idzie coś zobaczyć, ale tylko czasami. W tematach i na shoutboxie - lipa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 No ja np widzę avatar Sosny i BQ, ale innych w tym też mojego własnego, to już nie widzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ludzie, ludzie, ludzie... Na cholerę tyle spamu w temacie? Zgłoszenie jest, to czekać. Wejdzie czerwony to naprawi. Pisanie kolejnych postów nic nie zmieni, poza spowalnianiem forum (bo zapycha bazę). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ludzie, ludzie, ludzie... Na cholerę tyle spamu w temacie? Zgłoszenie jest, to czekać. By nie mówili, że SOA#1 i że to jednostkowy przypadek! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Naprawiono 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) Ale nadal coś jest nie tak bo na liście użytkowników widzę tylko siebie i (nie zawsze) dwóch innych użytkowników a na /sb/ widać, że jest więcej niż 3 osoby @edit Już działa Edytowano Luty 7, 2015 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Logo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Naprawiono Srsly? - Nie ma logo - Wcięło guziczek od przyznawania reputacji - Forum działa jak ślimak na kwasie Jak ja w tych warunkach mam banować użyszkodników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Jak ja w tych warunkach mam banować użyszkodników? Napisz, że ma bana i miej nadzieję, że się przejmie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Wam też rozjechały się bannery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Srsly? - Nie ma logo - Wcięło guziczek od przyznawania reputacji - Forum działa jak ślimak na kwasie Jak ja w tych warunkach mam banować użyszkodników? Nie sprawdzałem nocnego, już jest okej 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Najs, taką obsługę techniczną się chwali :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 U mnie forum nagle zaczęło działać poprawnie chyba od wczoraj czy przedwczoraj. Wszystko jest na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts