Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 -Taa.. szczerość przede wszystkim-odparła trochę niepewnie. Czuła że rozmowa coś się nie kręci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Exera poprawiła sukienkę i podeszła do grupki i uśmiechnęła się. - Cześć, można? - spytała spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Siadaj.- powiedziała Serana do nowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Usiadła obok dziewczyny. - Jestem Exera, a wy? - spytała patrząc na nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Serana.- odpowiedziała dziewczyna z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 - Eden. - przedstawił się chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Miło mi. - powiedziała z uśmiechem. Myślała, że będzie gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 -Ja jestem Azusa. Mi też miło.-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Accelerator przez chwilę przyglądał się małej grupce uczniów po czym tylko przewrócił oczami i usiadł na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Ktoś idzie ze mną na pizze?- zapytała Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 Eden przeciągnął się. - Macie zamiar gdzieś iść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Azusa sama nie wiedziała czy wypad na pizze z kimś kogo się wogóle nie zna to dobry pomysł. -Nie wiem... W sumie możemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 To kto idzie na tą pizze?- zapytała Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Jeśli wam to nie przeszkadza to ja mogę iść. - powiedziała z uśmiechem do nowych znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 -To... ja, ja też chyba pójdę-powiedziała lekko podnosząc rękę do góry jakby się zgłaszała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 - Też pójdę. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Po jakimś czasie Oz wstał i podszedł do grupki zebranej przy ławce - Dobryy~ Można~? - spytał wesoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 -Pewnie-odparła dziewczyna -Jestem Azusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Ja Exera. - zwróciła się do chłopaka z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Miło mi was poznać. Jestem Oz~! - zawołał energicznie uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Szybko, krótko i na temat. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Accelerator w końcu wstał i skierował się do domu mijając ową grupkę znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 Eden zmierzył wzrokiem mijającego ich chłopaka ale po chwili wrócił do przyglądania się nowo poznanym osobą. Nie wiedział czemu się do niego przyczepili ale nie odzywał się, nie chciał ich urazić a posiadanie znajomych jest lepszą przykrywką dla kogoś kto zabija demony. Udawanie zwykłej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 -To jak? Idziemy na tą pizze?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 - Ta chodźmy. - powiedział Eden wstając i pokazując że ma cóż, trochę wzrostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts