MroznaJanina Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Charakter: odważna, gwałtowna, czasami działa pod wpływem chwili Co lubi: muzykę, czekoladę, szczerych ludzi Czego nie lubi: kłamstwa, przesadnego sarkazmu, cebuli Wygląd: wysoka na ok 173 cm dziewczyna Czy ty mnie znasz i się wzorowałaś na mnie? Bo wszystko, od charakteru, przez upodobania po wzrost masz idealnie jak u mnie ;-; Oh well, wracam do przeglądania tematów. Adios! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Czy ty mnie znasz i się wzorowałaś na mnie? Bo wszystko, od charakteru, przez upodobania po wzrost masz idealnie jak u mnie ;-; Oh well, wracam do przeglądania tematów. Adios! Wiesz, w tym fragmencie opisałam siebie, także... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Serana wstała.- Tu blisko jest Riposta. Chodźmy tam.- zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Exera wstała i uśmiechnęła się. - To prowadź. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Azusa była ciekawa, co wyjdzie z tego wypadu na pizze. Popatrzyła się na wszystkich po kolei i chociaż zawsze wiedziała, że jest niską osobą, to teraz poczuła się wyjątkowo mała. Była najniższa z tu obecnych a od Edena to chyba z pół metra. Cóż... takie życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Serana zaprowadziła nowych znajomych do pizzeri. - Zamawiajcie.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Accelerator wrócił do domu i położył się na łóżku. Szczerze powiedziawszy nie lubił szkoły, dlatego nie miał zbyt wielkich chęci do chodzenia tam. Jego mieszkanie było zaniedbane, ale jako tako powoli wracał tam porządek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 Eden szybko przejrzał menu. - A bierzemy dwie największe czy trzy te 50 cm? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Dwie największe. Bardziej się opłaca.- stwierdziła Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Można pół na pół? A kto jaką chce? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 - Możemy po prostu wziąć te z własnymi składnikami. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - To ja chcę tradycyjną, ser, szynka, pieczarki. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 - Ser jest zawsze. No i ja nie lubię pieczarek no to na jednej tylko niech będą. To na jedną szynka, pieczarki, co jeszcze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 -Może salami?-zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 A nacho?- zapytała Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Oz poszedł za nowo poznanymi((bo tag)). Stał na uboczu ciągle się szczerząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 - Salami to raczej nie na tej samej co jest szynka. - powiedział. - Ale tak ogólnie to jestem za tym żeby było. - dodał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 - A cztery sery? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jestem za.- stwierdziła Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (( Mephi mi pozwolił to sobie zrobię dodatkową taką poboczną postać bez żadnych mocy itd. xd Imię: Misiaka Nazwisko: Mikoto Wiek: 10 lat Charakter: Jest bardzo dziecinną, ciekawską świata i zabawną dziewczynką. Mimo tego że jest dzieckiem jest bardzo spostrzegawcza i widzi gdy coś jest nie tak. Jest bardzo przywiązana do Acceleratora. Czasem mówi o sobie w trzeciej osobie i jako dodatek mówi "Misaka" dwa razy np "Coś tam coś tam powiedziała Misaka Misaka" ( xD ). Uwielbia się bawić. Nigdy nie winiła ani nie wini Acceleratora za jego "niezupełnie normalne zachowanie" i ogółem za to co robi. Mimo że chłopak często się na nią denerwuje ona i tak go lubi a wręcz kocha. Co lubi: Lubiii... Lubi się bawić i Acceleratora też lubi, nawet bardzo xD Czego nie lubi: ---- Wygląd: )) Nagle na łóżku obok Acceleratora usiadła Misaka. - Ejjj... Obudź się... - mruknęła dźgając go w bok. Accelerator otworzył tylko oczy i już miał ją uderzyć poduszką, ale w ostatniej chwili się powstrzymał. - Co chcesz? - zapytał. - Jestem głoodna... Chodźmy gdzieś coś zjeść prooooszeee. - powiedziała ciągnąc go za rękaw. Chłopak podniósł się. - Ty ciągle jesteś głodna.... No ale dobra, możemy iść. - odpowiedział i wstał. Wziął laskę która leżała obok łóżka. Misaka wyciągnęła ręce jakby chciała powiedzieć "Ponieeeeiseeeeszz mnieee?". - No pewnie. Jeszcze cię nosić będę. - mruknął Accelerator przewracając oczami ale i tak wziął Misakę na plecy i wyszedł razem z nią z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 ((Znudziło mi się czekanie aż każdy pizze zje więc robimy przeskok czasowy do końca jedzenia.)) Eden wstał. - Dziękuje. - wyciągnął portfel i położył na stole pieniądze i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (edytowany) Dziewczyna ubrała się i wyszła za Edenem kładąc kilka złotych na stole. - Ile mam ci oddać? - spytała i stanęła obok niego. Edytowano Luty 12, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 - Nic nie musisz. - powiedział Eden idąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Czemu? - spytała zdziwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 - Bo nie zapłaciłem za całość tylko jedną piątą ceny. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts