Sinusoid Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Będąc w okresie absolutnego wywalenia na wszystko postanawiam wrzucić trochę mojej szpetnej mordy, aby nastraszyć administracje. Strzeżcie się! Spoiler Za duże to macie z dysku https://drive.google.com/open?id=1-3l-sh-CYwZXkIXpX95asW3ZoKNogT2Q #tłustewłosy Spoiler https://drive.google.com/file/d/1m50ITfSQvXM8IunNdE5rtEYAX7O7AlJ8/view?usp=sharing Spoiler Zrobione za pomocą iPhona X. Wciąż zazdroszczę kuzynowi trybu portretowego ;P 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Nie wiem..czy jest sens, ale chyba tak..ryzykuję. Spoiler Spoiler Pierwsze zdjęcie jest robionie przeze mnie dzisiaj w szkole, natomiast drugie robiła moja koleżanka z klasy i to było w czerwcu, na podwórzu szkolnym pikniku czy coś w tym stylu. Edytowano Styczeń 29, 2019 przez Jakubas18 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Ale martwy temat Najmocniej przepraszam, że z filtrem, jestem osobą która przeklina filtry na zdjęciach, ale potrzebę mam zaktualizowania swojej mordki a ostatnie dobre zdjęcia które robiłam są z filtrami Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Pandarenka. 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 Kiedy jesteś już zmęczony byciem rozpadniętym w czasie i przestrzeni 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Kiedy Death Stranding wejdzie za mocno. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 kiedy apokalipsa wejdzie za mocno Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 Gdy Borderlands wejdzie za mocno: Spoiler Tak, wiem, to tylko filtr, ale zdjęcie to zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 4, 2020 Share Napisano Lipiec 4, 2020 Kiedy bycie furry wejdzie za mocno... (wait what) I stajesz się rudą pandą. 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2020 Share Napisano Październik 27, 2020 Stabbing is my passion 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 28, 2021 Share Napisano Grudzień 28, 2021 Na urodzinkach u kumpla w maju tego roku kolega przyniósł aparat analogowy. Ostatnio przysłał mi zdjęcia. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się