Szeregowa WW Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 5 minut temu, Szeregowa WW napisał: Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Odkryj ukrytą treść Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. Tak mi się skojarzyło. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 @GoForGold Z serii znajdź różnicę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Dnia 2.07.2017 o 12:46, PervKapitan napisał: @HevraPamiętaj, że dla większości facetów makijaż = tapeta, nie ma niczego pomiędzy xD Mimo to oceniają wygląd kobiety, niezwracając uwagi czy ma makijaż czy nie Inna sprawa, że dla większości facetów tapeta to kreski i mocne usta Co bardziej spostrzegawczy stwierdzą, że nawaliłaś sobie dużo pudru na twarz x10 Także tego Pozostawiam tu filmik, w którym zaprezentowana jest prawdziwa, prawilna tapeta UWAGA DLA PANÓW - oglądacie na własną odpowiedzialność No to miłego oglądania życzę Polecam przed tym małego shota I więcej... wersja męska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Nigdy się nie malowałam i się nie znam, ale to co było w linku będzie mi się śniło po nocach. Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kruczek Posted July 12, 2017 Popular Post Share Posted July 12, 2017 ja też się nie maluję patrzcie jestem piękny i jeszcze umiem czytać 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 (edited) 20 godzin temu, Cassidy napisał: Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c Nie wiem, jakich ty ludzi znasz, ale pierwsze słyszę, żeby dziewczyny z długimi paznokciami, czy jak to zwiesz "pazurami" miały problemy z korzystaniem z telefonu xD Wiem z autopsji. Otoczona gronem dziewczyn z nawet dłuższymi. I nigdy nie widziałam tego "nienaturalnego wyginania palcami". Rozumiem, jeśli mówisz o takich dziewczynach, co mają paznokcie trochę poza normę, taki gust mają, ale jeśli są to zwykłe, dłuższe naturalne paznokcie, czy przedłużane u kosmetyczki, to już nie wiem, w czym problem XD. Edited July 12, 2017 by Hidoi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 @Kruczek Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 6 godzin temu, Po prostu Tomek napisał: Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg Całkiem przyzwoity, owszem 17 minut temu, WilczeK napisał: @Kruczek Odkryj ukrytą treść 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Dnia 11.07.2017 o 23:12, PervKapitan napisał: Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD Witam w klubie xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 (edited) Omg... 2014 tyle wspomnień... Spoiler @Eter jest autorem fotki Edited July 22, 2017 by BiP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Fejsbuczkowe selfie... Nigdy więcej... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Lemi brudas Spoiler 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Jesteś Azjatą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 (edited) Nie mam aparatu na szyi xD Po prostu lubię hawajskie koszule, ludzie latem zawsze mówią że daję trochę kolorów otoczeniu. A kapelusz ma pewną tajną funkcję, mianowicie nie widać mojej łysiejącej łepetyny. Chyba że chodziło o oczy, często mam zmrużone, to albo przez długie sesje przed kompem, albo krzywe spojrzenie na ludzi i świat. Edited August 6, 2017 by Lemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 (edited) Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Edited August 27, 2017 by PervKapitan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 6 minut temu, PervKapitan napisał: Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi Okularki, keczup z oka i masz zdjęcie prawie jak z awka Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 1 minutę temu, Paplok napisał: Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Zawsze mogę ubrać bluzę na nogi, to będzie prawie idealnie, sweterek mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 29 minut temu, PervKapitan napisał: btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 52 minuty temu, D.E.F.S napisał: Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Wut? W tle jest kocia poduszka, ale to żaden terminator xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Takie tam szare coś. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Rose Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 O jak dawno mnie tu nie było. Ktoś coś mówił o makijażu? Tutaj bardzo chamskie zdjęcie pod tytułem ,,właśnie się obudziłam": http://imgur.com/a/cXIlu A w ten sposób makijaż oczu zmienia twarz: http://imgur.com/a/jUEJy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 @Dark Rose Powiedziałabym bardziej, że mina, niż makijaż zmienił Twoją twarz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts