Sosna Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Dałbyś to w spoiler, bo się jeszcze ktoś przerazi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ha ha ha... proszę bardzo xd według appla to było w spoilerze. Sorry. Wysłane z isroma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 WW, gdybym nie znał wieku, głaskałbym *** Przypominają mi się zdjęcia, gdzie ktoś wyglądał badassowo z brodą, a po ścięciu jak popierdółka. Zapuszczałem brodę cały sierpień i ściąłem ją ostatniego dnia. Byłem ciekaw, jak to wyjdzie... Cóż, wciąż morderca 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Gimlas, ale Ty to się nie pokazuj lepiej, wystarczy że ja dostarczam randomkom raka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 wystarczy że ja dostarczam randomkom raka Ty dajesz raka, a ja kraba - nic to sobie nie przeszkadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 A zarzucę fociszką. Mój kochany pedau i ja (ja to to brzydsze, z żółtkiem na głowie, joł). OTP bardzo i miłość życia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kiedyś tam na meecie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kiedyś tam na meecie: Mogłeś się trochę uśmiechnąć :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 http://imgur.com/RSAbUb2 Meh meh 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Herp derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Meh meh Fajne światło na ścianach. Herp derp Przypominasz mi Fiska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Loki na łbie są spoko- propsuje. Ale jeszcze bardziej propsuje jak faceci o nie dbają i mają zdrowe gęste loki które nie wyglądają jak jeden wielki puszek- wtedy pokusa przeczesania ich palcami jest nieodparta. (wybaczcie, moja wewnętrzna rarita sie uaktywnia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tomku, Krzysiu. Wyglądacie jak Jezus Od siebie też coś wrzucę, bo niedawno zostałem Don Vito Imeshleone: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Tak w temacie. Oni wyglądają jak jezus, Imesh ze świecą. Będzie się działo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Tomku, Krzysiu. Wyglądacie jak Jezus Mówi mi to 80% osób, które widzą mnie pierwszy raz. Coście się tak Jezusa uwzięli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Coście się tak Jezusa uwzięli? Bo wyglądasz tak meksykańsko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Za ile dajecie błogosławieństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Za ile dajecie błogosławieństwo? Za grzesznika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Ja mogę ze pizze, głodny jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Za ile dajecie błogosławieństwo? Litr Krupnika i blessy twoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 ACHTUNG! Treści zawarte w spoilerze mogą wywołać facehoof'a lub śmiech. Zawiera trochę czerwonego. (właściwie to wygląda jak gówno. ) Spróbujta mojego topórka. ...ujowo wyszedł, ale jak na pierwsze zdjęcie od pięciu lat mamy jakiś postęp. Wiecie już, że nie należy mnie denerwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Tak troche nie w temacie ale... Dziękuję Oksymoron za uwiecznienie mnie dla przyszłych pokoleń na podstawie tego zdjęcia: Dzięki Oksy :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Ok, no więc nalatałam się po całym Kraku jak głupia w poszukiwaniu oprawek i po przymierzeniu pierdyliarda tylko te mi się w sumie spodobały. Ale jak sie 5 lat spędziło z czymś zupełnie innym na nosie to niełatwo ocenić, czy to wygląda gut czy dziwnie. Co myślicie? A tu stare oprawki w porównaniu do tych co dziś mierzyłam: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 czy to wygląda gut czy dziwnie. Co myślicie? Raczej w porządku Toż dziwniej już wygląda twoja komórka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Androidy stare, co poradzisz XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się