Nishi Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Takie tam minutę przed rozdaniem arkuszów maturalnych Siper, matura anulowana za używanie telefonu na sali maturalnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 macie sosnofotę 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Król Gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Masz najbardziej przyjazną zadowoloną mordkę ze wszystkich ludu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Nie lubię trzech na cztery rzeczy, które wymieniłeś. Zostało tylko ludobójstwo. ... what is wrong with me? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Ja przed dentystą: Ja po dentyście: Niklas nie otwiera 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Niklas nie otwiera You have no power here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Creepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ja przed dentystą: Ja po dentyście: Niklas nie otwiera Lekki photoshop i Jeff The Killer jak się patrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Lekki photoshop i Jeff The Killer jak się patrzy Wystarczy przyciemnić i zrobić kontrast, często takie fotki se robiłam na laptopie z kamerką, bo tam od razu fajnie się ustawiało ^^ W sumie znalazłam parę to wstawię: POWODZENIA XD 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Wystarczy przyciemnić i zrobić kontrast, często takie fotki se robiłam na laptopie z kamerką, bo tam od razu fajnie się ustawiało ^^ W sumie znalazłam parę to wstawię: POWODZENIA XD Gdy na te zdjęcia patrzę, to mam wrażenie, że wyjdziesz z monitora mi jak dziewczynka z The Ring ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Gdy na te zdjęcia patrzę, to mam wrażenie, że wyjdziesz z monitora mi jak dziewczynka z The Ring ;_; Jeszcze siedem dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ta bluzka jest w więzienne paski... PervKapitan to kryminalistka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Wystarczy przyciemnić i zrobić kontrast, często takie fotki se robiłam na laptopie z kamerką, bo tam od razu fajnie się ustawiało ^^ W sumie znalazłam parę to wstawię: POWODZENIA XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Jeszcze siedem dni *łapie za strzelbę* Zapraszam (może nie róbmy offtopu, bo inkwizycja nas na stosie spali </3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ta bluzka jest w więzienne paski... PervKapitan to kryminalistka Każdy pirat to zbój i kryminalista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Specjalna wiadomość od PervKapitan: "to.jest.Luna..." Przegrałeś, pzdr xD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyczne lśnienie 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Jeszcze siedem dni 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyczne lśnienie Przypominasz mi Rose z Legend Of Dragoon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyg #gimbynieznajo 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Gold chciał, Gold znalazł moją starą samojebkę laptopem, więc wrzucam 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Ale cziki na forum myryryry <333 #love Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się