Siper Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Wystarczy przyciemnić i zrobić kontrast, często takie fotki se robiłam na laptopie z kamerką, bo tam od razu fajnie się ustawiało ^^ W sumie znalazłam parę to wstawię: POWODZENIA XD Gdy na te zdjęcia patrzę, to mam wrażenie, że wyjdziesz z monitora mi jak dziewczynka z The Ring ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Gdy na te zdjęcia patrzę, to mam wrażenie, że wyjdziesz z monitora mi jak dziewczynka z The Ring ;_; Jeszcze siedem dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ta bluzka jest w więzienne paski... PervKapitan to kryminalistka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Wystarczy przyciemnić i zrobić kontrast, często takie fotki se robiłam na laptopie z kamerką, bo tam od razu fajnie się ustawiało ^^ W sumie znalazłam parę to wstawię: POWODZENIA XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Jeszcze siedem dni *łapie za strzelbę* Zapraszam (może nie róbmy offtopu, bo inkwizycja nas na stosie spali </3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Ta bluzka jest w więzienne paski... PervKapitan to kryminalistka Każdy pirat to zbój i kryminalista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Specjalna wiadomość od PervKapitan: "to.jest.Luna..." Przegrałeś, pzdr xD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyczne lśnienie 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Jeszcze siedem dni 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyczne lśnienie Przypominasz mi Rose z Legend Of Dragoon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Klasyg #gimbynieznajo 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Gold chciał, Gold znalazł moją starą samojebkę laptopem, więc wrzucam 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Ale cziki na forum myryryry <333 #love Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 (edytowany) Dat koszulka <333333 btw wstawiłbym tutaj swoje zdjęcie, ale jestem zbyt paskudny i w ogóle za pedofila byście mnie wzięli. Edytowano Maj 10, 2015 przez Talar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 btw wstawiłbym tutaj swoje zdjęcie, ale jestem zbyt paskudny i w ogóle za pedofila byście mnie wzięli. Na forum dla fanów pedalskich kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ma ktoś z was snapchat? Ej miałem sellfie z dziadkiem ale gdzieś je zgubiłem, ale mam w wc u Dziadka xD Jestem modelem: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Gold chciał, Gold znalazł moją starą samojebkę laptopem, więc wrzucam Czekamy, aż ludzie zaczną robić samojebki telewizorem. Edytowano Maj 12, 2015 przez 1stChoice 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Czekamy, aż ludzie zaczną robić samojebki telewizorem. Już się chyba da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Już się chyba da Da się, dlatego dałem czilendża Sam bym zrobił ale nie mam telewizora... ani wyglądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Da się, dlatego dałem czilendża Sam bym zrobił ale nie mam telewizora... ani wyglądu. Twój tytuł mówi co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 A podobno to baby jęczą, że są brzydkie... -.- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Bo większość dziewcząt mówi że "ale ja jestem fu" po czym daje zdjęcie z dzióbem XD :3 KochamyTo# Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Bądźmy szczerzy, wszyscy jęczą, że są brzydcy i wszyscy ostatecznie wrzucają swoje mordy, bo lubią XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się