trebuhpl Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 @suchy rzeczywiście piknyś i ten komentarz solarisa XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 oh mein gott to zaprezentuje wam śpiącą Hayate za poduszkę robi mi mój pies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Na co ten pies PACZY??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 albo na fotografa albo właśnie pożera duszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Hayate nie pożerająca bezbronnych zwierząt. to dopiero nowość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Hayate nie pożerająca bezbronnych zwierząt. to dopiero nowość Psa zostawiła sobie żeby mieć co jeść gdy się obudzi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Psa zostawiła sobie żeby mieć co jeść gdy się obudzi ^^ nie zjadłam psa, bo on robi za świetną poduszkę kiedy śpię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 nie zjadłam psa, bo on robi za świetną poduszkę kiedy śpię A jednak już go wypchała.... SADYSTKA!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Nie jestem do niego podobna Na zdjęciu jesteś. Wybacz. Hehe.Przed wami najbrzydszy kot tego świata No i jeszcze efekt połączenia nudy i włosów Pięknie wychodzisz na zdjęciach Szkoda, że nie miałem okazji cię zobaczyć jak byłem na meecie w Bielsku-Białej, bo z tego, co czytam na twoim profilu to mieszkasz niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 wstawiła bym ale nie umię ;_; jestę debilę ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 wee, ja tu Ciebie nakieruję Masz na kompie zdjęcie już? Jeśli tak, to wejdź tutaj, kliknij Przeglądaj i szukaj tej swojej fotki aż nie znajdziesz ;p Jak znajdziesz to na nią kliknij raz myszką, na dole okna po prawej stronie kliknij Otwórz, pole niżej zostaw jak jest, w ograniczeniu wiekowym to wedle własnego uznania No i wyślij. Po chwili zobaczysz swoje zdjęcie, a pod nim kilka linków, skopiuj Link bezpośredni, a w poście na forum wpisz tutaj wklej ten link który skopiowałaś i ślij Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Flutteryay czego kuamiesz? ;_; nie jesteś brzydka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Wstawiłabym i pokazała swoją brzydką twarz...gdyby mi się chciało robić zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Raz się żyje,niestety telefon jest w naprawie i mam tylko zdjęcia z koncertu,jak komuś się będzie chciało to niech sprawdzi sobie.Od razu mówię że ja to ten w koszulce Huntera,białych spodniach i dość długich włosach jestem np na stronie 10 i 11 zdjęciu dobra dość gadania i łapcie linka : http://ciechanowinaczej.pl/bez-kategorii/mocne-brzmienie-w-artystyku/?nggpage=10 .Niestety tylko tak mogę siebie pokazać,inaczej nie da rady :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 http://postimage.org/image/fpf3eqiyv/ Oto ja... ten brzydal z brązową "kopułą" na łbie i kraciastą bluzą ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 http://postimage.org/image/fpf3eqiyv/ Oto ja... ten brzydal z brązową "kopułą" na łbie i kraciastą bluzą ;_; Jesteś piękna :3 A zresztą ja cie już widziałam wcześniej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Jesteś piękna :3 A zresztą ja cie już widziałam wcześniej :3 :cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4: Gdzie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 :cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4::cadance4: Gdzie?! Zapytaj .onet.pl Mowi ci to coś ? Btw .Moje foto jest kilka stron dalej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Zapytaj .onet.pl Mowi ci to coś ? Btw .Moje foto jest kilka stron dalej XD A no tak.... Wiem widziałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A no tak.... Wiem widziałam Kleopaaatra XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Oto moja fotka zrobiona 5 minut temu. Lepiej od razu zasłońcie oczy gdyż może być nie wesoło:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 dobrze że mojej nie widzieliście(a może widzieliście)xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 @Mydlak wyglądasz jak mój kolega, tylko on ma jaśniejsze włosy. No i może trochę dłuższe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 http://postimage.org/image/fpf3eqiyv/ Oto ja... ten brzydal z brązową "kopułą" na łbie i kraciastą bluzą ;_; Ale brzydal Hehe.Przed wami najbrzydszy kot tego świata No i jeszcze efekt połączenia nudy i włosów A fuj *ninja mode activated* Klikasz na własną odpowiedzialność, słaba rozdzielczość i ma brzydota ahead. Ludzie paczają .-. wstydziu. Porównanie do ropuchy byłoby obrazą dla biednego zwierzęcia Oto Ja, niepokalanie poczęte dziecię, istota piękna i czystości, tam w brzuchu węża boa. Nie pokażę się bezpośrednio by was nie oślepił bijący ode Mnie blask. Te powyższe zdjęcia wstawiam dla kontrastu między Mną a tymi tam: http://oskarm.republika.pl/rysunki/1-2.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A ja wrzucę stare zdjęcie z XIII meetu z Katowicach! xD Ja to ten w niebieskiej koszuli :3 Ta poważna mina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się