Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

Kolażyk ^^ Na szybko zrobiony, więc szału nie ma, kupra nie urywa, ale jest. Info dla niewidomych: to ja. http://i.imgur.com/hgwWY.jpg?1

PS. Tych dzióbków tu nie ma, nie zwracajcie na nie uwagi.

No i jeszcze taki normalniejsze, aktualne:

https://lh6.googleusercontent.com/-fZpT1Uq6pfs/UGCVo4VG3OI/AAAAAAAALL8/of-ypHgqiSU/s640/IMG_0017%2520edit.JPG

Btw., Cygnus chciał, żeby jego zdjęcie pochwalić, no to chwalę: ŁADNIE. Proszę ;p

Nie wiem czemu ale nie jestem w ogóle zdziwiony :rainderp: Dodać kapelusz i mamy cosplay Braeburna xd

Naucz się bo na przyszłość nie będę taki dobry, backspace nie gryzie, usuwaj bbcode jak cytujesz :P ~solaris

Hugałbym :hug3:

To Twoja klasa...? Ci z tyłu wyglądają na 3-4 lata młodszych od Ciebie.

Hmmm.... No cóż teraz pewnie moja kolei, "pochwalić" się swym wyglądem.... :derp2:

Więc, macie tu ode mnie takie 2. zdjęcia (nie wiem, możecie je sobie wydrukować, ustawić jako tapetę lub co chcecie, albowiem mnie to ryra co z nimi zrobicie... :squee:).

No to tak:

1. Jest to screen z reportażu/wywiadu(:yay: MLO w TV... hahaha), w którym uczestniczyłem (ok. roku temu, nie pamiętam kiedy, ale byłem w I kl. technikum... :lol:), niektórzy mogą kojarzyć tą "stację"(a jeżeli nie to miłego szukania.... :trollface:).

Dołączona grafika

2. Jest już bardziej aktualna, bo robiona sprzed ok. miesiąca.

Dołączona grafika

(Ukazał bym całe ale, pokazałem koledze niecenzuralny gest palcem...)

I to by było na tyle.... :derptongue: Więc teraz myślę, że mniej/więcej możecie mnie, sobie "wyobrazić".

Guest Piter Wan Kenobi

Ja siebie pokażę za tydzień jakoś,bo mi się telefon rozwalił a swoich zdjęć na pc niestety nie mam :P.Ale mówię od razu że dla siebie niezbyt fajnie wyglądam,ale sami się przekonacie :P