War Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Gdy Warmę widzi herezje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 O odpowiedź, nieźle, może ktoś mnie nie będzie mylił z Lemuurem Tak to ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Edit, tu nic nie ma ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 http://i46.tinypic.com/ma8fhi.jpg Fire :3 Jeszcze z wakacji, teraz wyglądam ciut inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 ^Up Bardzo ładnie ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Całkiem fajnie wyglądasz. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Z polibudy So bored Znalazlem na fb :F Nie mam innych zdjęć jeszcze, teraz mam minibrode i kolejne 3 kilo mniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 http://i46.tinypic.com/ma8fhi.jpg Fire :3 Jeszcze z wakacji' date=' teraz wyglądam ciut inaczej [/quote'] Wyglądasz bardzo ładnie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ale z was słodziaki <3 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajtek Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jestem brzydki :I wiem :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 @Losse Nom zmieniłaś się :3 @Fire ładna jesteś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jaram się chłopakami z MLP <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Jaram się chłopakami z MLP <3 Ja dziewczynami <3 Jeśli kiedyś miałbym mieć dziewczynę to tylko pegasis <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Kilka moich fotek z Otwockiego Meetu. Biała bluza i glany jak coś (nie w kolejności chronologicznej ) Biedny Guardian xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 A Stachul xDD Amol Ciacho me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Moje zdjęcia bez zgody? O to będzie... Ale heheszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 widzę 70 stron tematu i ani jednego mojego zdjęcia (za to stachul jest na każdej stronie ) https://www.dropbox.com/s/dr86jrhxxz7czhs/bla.jpg takie tam, niestety bez klapków kubota :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Dobrze, Moja Brzydka Morda (mam serię na YT o takiej nazwie ) zawitała na to forum... Zaznaczam, zdjęcie z sierpnia, teraz wyglądam trochę bardziej jak John Lennon, ale jak pójdę do fryzjera to będę mniej-więcej tak wyglądał. Karta Postaci WładcaCiemnościIWszelkiegoZła.docx Wszelkie ataki hejtu na moją osobę będą odbierane jako komplementy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Stachul jak seksownie wygląda na tym stole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Nie wiem, czy to dawałem, ale dam jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Ban Hammer Stachula, Torronto dostal jednym w kro**e Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Nie denerwujcie mnie z tym swoim gadaniem "jaką mam mordę", bo mam ochotę sięgnąć po młotek. Mą piękną twarz znajdziecie jakoś na 34 stronie - tylko nie chcę wylądować u kogoś w ramce na ścianie. W sumie to łapcie, jak się szukać nie chce. Mały bonus, a żeby było bardziej cool to dorzuciłem do zestawu Stasia, który i tak już jest pokazywane wszędzie: Ten słodziak z prawej to ja, bonusowy wyraz "twarzy", bo innego na meecie nie splastelinowałem(?!). Pobudka, Narcyzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Ale twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Pacze tak na wasze zdjęcia i łapie mnie coraz większa pokusa żeby wrzucić swoje ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Tisio jaram się tym zdjeciem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się