Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Trust me. Są lepsze sposoby na znalezienie faceta. Tia zgodzę się z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Akurat nie szukam,po prostu fajnie wyglądają faceci w okularach Też mam vinylki na ścianie c: Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Akurat nie szukam,po prostu fajnie wyglądają faceci w okularach SIEMA. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 "Faceci" nie "paszteci" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ja się nie znam na wyglądzie więc nie będę wnikała. Mi liczy się przede wszystkim charakter. Choć przyznam, że nasi chłopacy grzeszą urodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Wiemy o tym, ale ja się nie przejmuję tym że jestem brzydki, cieszę się życiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Szczere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Nie będę się oszukiwał chociaż może Czy ja tam wiem, nie znam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Na randkę bym z tobą nie poszedł. Ale nie jest aż tak tragicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie ma to jak wsparcie kolegi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 To było takie szczere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Wiesz co, z innym chłopakiem to ja też bym nie poszedł na randkę D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Także widzisz Ale tak jak pisałem nie jest tak źle. Załóż maskę i będzie git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Taaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Oh well... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 A ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 IT'S SOOOO CUUUUUUUTE !!!! :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 I tak lepiej ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dobry żart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie żartuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Według mnie żartujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ładnie, tylko ta mina w stylu "ja pie****e, co za debil, nie wiem, czy się śmiać, czy płakać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się