Gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 A gdzież tak pędzisz tą ciuchcią, Tisosku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 To mi wygląda jak zbugowane krzesło-ninja w starych grach. A przynajmniej tak było zanim się przypatrzyłem na czym siedzisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 A gdzież tak pędzisz tą ciuchcią, Tisosku? To był powrót z Parowozjady 2013 z Chabówki, jechałem wtedy IR "Giewont" do Katowic. To mi wygląda jak zbugowane krzesło-ninja w starych grach. A przynajmniej tak było zanim się przypatrzyłem na czym siedzisz Padłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Tisu, zimny łokieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Tisu a dawali tam też ciasteczka? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Uwaga Sosna dodaje swoje foto nie przeraźcie się czasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 ta zjarany... po prostu tatuś zdjęć nie umie robić, bo wali po oczyskach lampą błyskową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Czas dodać swoją facjatę Pośmiejcie się Pierwsze robione rok temu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 W podpisie nieśmiały wielbiciel Fluttershy, ale koszulkę to masz z Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Hmmm w sumie racja Ale koszulkę z Fluttershy kupię niebawem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Czas dodać swoją facjatę Pośmiejcie się Pierwsze robione rok temu... http://imageshack.us/a/img13/4892/h2xt.jpg http://imageshack.us/a/img20/9673/4vua.jpg Już ktoś to mówił, ale to było za króla Ćwieczka wiele stron temu, więc teraz pozwolę sobie przypomnieć. Odkąd przeglądam ten temat, nie napotkałem zdjęcia ani jednej brzydkiej osoby. Mówię z kopytkiem na sercu. Dlatego proszę, byście nie pisali o sobie rzeczy typu "macie, pośmiejcie się" czy tez "to wypali wam oczy", jeśli waszym celem nie jest wywołanie takich efektów Naprawdę, jeśli chcecie być lubiani - nie róbcie z siebie wycieraczek pod drzwi W podpisie nieśmiały wielbiciel Fluttershy, ale koszulkę to masz z Dashie Wszystkie kucyki nasze są :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Ten geniusz po prawej , z morda jak stara Katiusza to ja Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Guardian 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Wszyscy to ja też Staaara fotka z moim Uranem :3 Kolega mi pstryknął z zaskoczenia I jeszcze na treningu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Nie potrafię tego inaczej określić Jakiś ty ładny ^^ Wszyscy jesteście tacy cudowni :\/ Nie to co stara zakurzona lampa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Brainiac palec na spuście... ARGH!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Macie piękne zdjęcie pięknego mnie Chyba go tu jeszcze nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Dawno nie było, to macie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Niezły miecz. (jeżeli to miecz) Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Jaki słit Yargolek~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 A internety pozwoliły mi znaleźć kolejne zdjęcie z Karkonu. Proszę... Obok mnie mój psiapsiel - Suchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Brainiac palec na spuście... ARGH!!!! Wiem, zachowałem się karygodnie :( Mogę się jedynie tłumaczyć włączoną blokada spustu, pustym magazynkiem czy lufą skierowaną w górę ale żadna technika nie zastąpi zdrowego rozsądku :/ Najnowsze, powrót z obozu breakdance-Catch The Flava Nudy w pociągu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Najnowsze, powrót z obozu breakdance-Catch The Flava Breakdance'isz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Breakdance'isz? Pewnie, to cos wspaniałego Ale nie o tym jest temat-dawaj zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Pewnie, to cos wspaniałego Ale nie o tym jest temat-dawaj zdjęcie Bożu! Ile ja już zdjęć tu dawałam! Dawno, bo dawno, ale dawałam! Nie chce mi się ich szukać, ale chyba nie aż tak dawno wrzucałam... Zawsze chciałam tańczyć, ale nie mamy żadnych zajęć tanecznych w mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lampko,wstawiaj zdjęcie i nie marudź.Chcę podexpić moje kompleksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się