Michael89pl Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Czas dodać swoją facjatę Pośmiejcie się Pierwsze robione rok temu... http://imageshack.us/a/img13/4892/h2xt.jpg http://imageshack.us/a/img20/9673/4vua.jpg Już ktoś to mówił, ale to było za króla Ćwieczka wiele stron temu, więc teraz pozwolę sobie przypomnieć. Odkąd przeglądam ten temat, nie napotkałem zdjęcia ani jednej brzydkiej osoby. Mówię z kopytkiem na sercu. Dlatego proszę, byście nie pisali o sobie rzeczy typu "macie, pośmiejcie się" czy tez "to wypali wam oczy", jeśli waszym celem nie jest wywołanie takich efektów Naprawdę, jeśli chcecie być lubiani - nie róbcie z siebie wycieraczek pod drzwi W podpisie nieśmiały wielbiciel Fluttershy, ale koszulkę to masz z Dashie Wszystkie kucyki nasze są :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Ten geniusz po prawej , z morda jak stara Katiusza to ja Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Guardian 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Wszyscy to ja też Staaara fotka z moim Uranem :3 Kolega mi pstryknął z zaskoczenia I jeszcze na treningu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Nie potrafię tego inaczej określić Jakiś ty ładny ^^ Wszyscy jesteście tacy cudowni :\/ Nie to co stara zakurzona lampa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Brainiac palec na spuście... ARGH!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Macie piękne zdjęcie pięknego mnie Chyba go tu jeszcze nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Dawno nie było, to macie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Niezły miecz. (jeżeli to miecz) Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Jaki słit Yargolek~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 A internety pozwoliły mi znaleźć kolejne zdjęcie z Karkonu. Proszę... Obok mnie mój psiapsiel - Suchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Brainiac palec na spuście... ARGH!!!! Wiem, zachowałem się karygodnie :( Mogę się jedynie tłumaczyć włączoną blokada spustu, pustym magazynkiem czy lufą skierowaną w górę ale żadna technika nie zastąpi zdrowego rozsądku :/ Najnowsze, powrót z obozu breakdance-Catch The Flava Nudy w pociągu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Najnowsze, powrót z obozu breakdance-Catch The Flava Breakdance'isz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Breakdance'isz? Pewnie, to cos wspaniałego Ale nie o tym jest temat-dawaj zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Pewnie, to cos wspaniałego Ale nie o tym jest temat-dawaj zdjęcie Bożu! Ile ja już zdjęć tu dawałam! Dawno, bo dawno, ale dawałam! Nie chce mi się ich szukać, ale chyba nie aż tak dawno wrzucałam... Zawsze chciałam tańczyć, ale nie mamy żadnych zajęć tanecznych w mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lampko,wstawiaj zdjęcie i nie marudź.Chcę podexpić moje kompleksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lampko,wstawiaj zdjęcie i nie marudź.Chcę podexpić moje kompleksy Mam tylko jedno Emo zdjęcie gdzieś na telefonie ;__; Poszukam może znajdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ja bardzo piękny człowiek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lubie Emo zdjęcia Lampko,Emo zdjęcia są spoko więc wstawiaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Oto i przybył król wszystkich niegrzecznych dziewczynek, i ukazał gawiedzi twarz swą... Albo po prostu pochwalę się swoją mordką, bez tych wszystkich niepotrzebnych ozdobników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Oznajmiam iż usuneło mi się A tak fajnie wyszłam... Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez kawaii-hipsta-neko-lampa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Śliczne masz włosy, Phin, głaskałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Fin, masz minę typu "damn, zaraz zginę ;-;" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Dat Face Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Dziewczyno! Chcesz żebym zawału dostał?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Tak, tego chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się