Brainiac Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Dobra Brainiac to gdzie ją podkładamy. ? Stadion Legii Warszawy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! Oficjalnie mianuję Cię Lunaniakiem, zaraz przekażę Ci klucz do miasta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainiac Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Oficjalnie mianuję Cię Lunaniakiem, zaraz przekażę Ci klucz do miasta . To co się stało z twoim ochraniaczem? Nie rozumiem, wyjaśnij mi jeśli możesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 (edited) To co się stało z twoim ochraniaczem? Nie rozumiem, wyjaśnij mi jeśli możesz Używam zawsze tego samego kolana gdy klęczę ( czytaj to samo kolano dotyka ziemi ), mój kolega ma tak samo więc za flachę mu oddałem (on też używa jednego). Tak wiem że czasem sytuacja wymaga użycia drugiego kolana ale ogólnie nie lubię ochraniaczy więc używam tylko jednego. Edited September 15, 2013 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Ta fotka do dzisiaj mnie rozwala xD Hahaha! Mnie też! Ale nie okłamujmy się, to zdjęcie oryginalnie wyglądało tak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainiac Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Przerób to na skauta jeśli możesz xD Używam zawsze tego samego kolana gdy klęczę ( czytaj to samo kolano dotyka ziemi ), mój kolega ma tak samo więc za flachę mu oddałem (on też używa jednego). Tak wiem że czasem sytuacja wymaga użycia drugiego kolana ale ogólnie nie lubię ochraniaczy więc używam tylko jednego. Ale chodzi mi o te klucze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Przerób to na skauta jeśli możesz xD Ale chodzi mi o te klucze xD Aha... należą Ci się klucze do miasta Poznania oraz zostaniesz Honorowym mieszkańcem w podziękowaniu za wysadzenie stadionu Legii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainiac Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Aha... należą Ci się klucze do miasta Poznania oraz zostaniesz Honorowym mieszkańcem w podziękowaniu za wysadzenie stadionu Legii Bez obrazy ale nieźle wczoraj dostaliście w d**ę we Wrocławiu :* Byłem na meczu, ładnie graliście Tak czy inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Bez obrazy ale nieźle wczoraj dostaliście w d**ę we Wrocławiu :* Byłem na meczu, ładnie graliście Leżącego się nie kopie . Tak czy inaczej Brohoof . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 ZAPRZESTAĆ OFFTOPU BO WITKI POWYRYWAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Przepraszam Daffy . W nagrodę dostaniecie Eternala jak po egzaminie na technika wpakował się na miejsce motorniczego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Znam ten bul, Bartis Niestety, nie mam skanera żeby wrzucić swoje, a na szukanie zapasowych paszportówek i focenie ich zdezelowanym LG KE970 Shine jestem zbyt leniwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Moje legitymacyjne gdzieś wrzuciłam. Nie wiem już jaka to strona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zappter Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Co ty mówisz Bart, naprawdę fajnie wyszłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Jestem chora, czuję się okropnie, więc wrzucę jakieś fajne zdjęcie aby podbudować sobie ego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Bójcie się Banhammera xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Jedni miotają piorunami z młota a inni banami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 @Siper: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! Mi pasuje! Może w końcu się uspokoi moje miasto. Żeby nie było offtopu, fota: http://puu.sh/42iaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 @Siper: Q!!! On jest przeładny ;-; Ale tylko w tym filmie, ogólnie w innych, aktor wygląda...dziwnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Mi pasuje! Może w końcu się uspokoi moje miasto. Żeby nie było offtopu, fota: http://puu.sh/42iaA Słyszałam, że na obozach wojskowych wywalają (z obozu) za włożenie glanów do munduru... Prawda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Słyszałam, że na obozach wojskowych wywalają (z obozu) za włożenie glanów do munduru... Prawda to? Być może. Ale, prawdopodobnie to jest ekwipunek do ASG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Być może. Ale, prawdopodobnie to jest ekwipunek do ASG Żeby nikt źle nie odebrał pytania... Z czystej ciekawości pytałam. Żeby się dowiedzieć, nie cokolwiek sugerować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts